- 18 Ekim 2014
- 10
- 1
- 3
- 31
Dukan diyeti ile 2.5 ayda gitti diyebilirim ama ilk haftalarda hersey yagsız oldugu ıcın bıraz tuvalete cıkarken sorun oldu ama hepsı gıttı cok sukur hedefım 50 ınsallah ..kac ayda hangi diyetle dustun deyim o zaman
yaramıştir o makarnalar şimdiElektrikler daha yeni geldi yaaa. Okuz patronum da sen git demedi. 5te gelicek demislerdi elektrik. Ulan zaten 6da cikicam yani. 6ya kadar kaldim gene ama daha yeni geldi elektrik. Butun gun İnternet cekmiyo telefon sarjim cok az perisan oldm. Neyse ki su an kabloya bagli yasiyorumaklim da bi yandan sizde ne konustular diye neyse ki cok bisey yokmus. Bi de eve geldim komsumla tartistim. 2 saat laf anlatmaya calistim . yemek yaoicam her yer karanlikhicbisey yapmak istemedim kocam da makarna delisi firsattan istifade pisirdim. Corbam vardi zaten. Ben de koca bi tbak makarna yedim. Uzerine de salcaki sos ve yogurt (((((((
elenktiriğimiz hiç gitmedi ama netimiz kesildi neler konuşulmuş böylee
aydaaaa çok mu su toplamış prensesin eli pansumana falan götürmen gerekiyormuymuş iz falan kalmasın yaaaa kremler merhemler sür
göbüşüm göbüşüm diyo Rose ama bence göbüşü falan yok gayet güzel Adriana Lima da bile o kadar göbüş var kadın podyuma çıkmadan 24 saat önce sıvı tüketimini durduruyormuş ve son 12 saat hiç bir şey yemiyormuş daha ince görünebilmek için bence o göbüşü kafana takma
Gamzen tek parça uzun kaliteli kumaşı olan bir elbise al kumaş ne kadar güzelse insanı o kadar fit ve iyi gösteriyor
günaydın şekerler ,
dün elektrik gelmedi diye 15:00 işten cıktık çarşıya indik ki elektrikler geldi çok sevındık ya ne güzeldi ohh gezdım arkadaşım ilen sonra kayınvalıdem ve tosunum ıle de aynı yerlerı gezdım saat 20:00 de evde oldum off ne yoruldum ama
düğün alışverişi hiç bitmiyor kızlar
elbise beyaz giyiliyormusya ben sarısının elbıse beya olunca tovbe estagfurlah ama kefen gıbı duruyor bı turlu bulamadım bırde elbiseler likralı ama penye gıbı bı kumaş cok yapısıyor dediğin gibi kumaşu kalıtelı olan cok guzel duruyor bıraz daha sezonu beklıyorum ıns bulurum guzel bırsey
günaydınnnnnnn kızlar nasılsınız??
benimm çoookkk uykum varrrr
kızlar geçen sene internetten 40 beden pantolon siparişi vermiştim gelmişti hiç giyememiştim ve dün itibariyle içine sığdım
şimdide 38 bedenmi alsam diom belki gaza gelirim
Elektrikler daha yeni geldi yaaa. Okuz patronum da sen git demedi. 5te gelicek demislerdi elektrik. Ulan zaten 6da cikicam yani. 6ya kadar kaldim gene ama daha yeni geldi elektrik. Butun gun İnternet cekmiyo telefon sarjim cok az perisan oldm. Neyse ki su an kabloya bagli yasiyorumaklim da bi yandan sizde ne konustular diye neyse ki cok bisey yokmus. Bi de eve geldim komsumla tartistim. 2 saat laf anlatmaya calistim . yemek yaoicam her yer karanlikhicbisey yapmak istemedim kocam da makarna delisi firsattan istifade pisirdim. Corbam vardi zaten. Ben de koca bi tbak makarna yedim. Uzerine de salcaki sos ve yogurt (((((((
Günaydın kızlar.
Pazar gününden beri tuvalete çıkamıyorum. Karnım davul oldu.
aynen acele etme beyaz da giyinmek zorunda değilsin kendine yakışanı beğendiğini al aman likralı yapışan ince kumaşlardan uzak dur bütün kusurlarını fazlalıklarını ortaya çıkarır ayrıca tiril tiril uçuş uçuş elbiseler de kilolu gösterebilir
Bende aynı durumdayım sarımsagım kalmamış evde bende deneyecegım bu ısıBİZ BÜTÜN KABIZLAR NASIL BULDUK BİRBİRİRMİZİ ANLAMADIM
CANM BENDE 2 GÜN ÇIKAMAYINCA 2 DİŞ SARIMSAĞI SOYDUM HAP KADAR DOĞRAYIP SUYLA YUVARLADIM GİTTİ GECE YATARKEN YAPTIM SABAH WC YE ÇIKTIM AMA OLACAĞINDANMI YOKSA İYİMİ GELDİ BİLEMİOM YALNIZ TAVSİYEM YARIM SAAT KADAR WC Yİ HAVALANDIRMAN VE MÜMKÜNSE İŞYERİNDE YAPMAMAN DEHŞET Bİ ÇÜRÜMÜŞ SARIMSAK KOKUSU KAPLIO ORTALIĞI
Bu akşam bi deneyeyim bakalım.BİZ BÜTÜN KABIZLAR NASIL BULDUK BİRBİRİRMİZİ ANLAMADIM
CANM BENDE 2 GÜN ÇIKAMAYINCA 2 DİŞ SARIMSAĞI SOYDUM HAP KADAR DOĞRAYIP SUYLA YUVARLADIM GİTTİ GECE YATARKEN YAPTIM SABAH WC YE ÇIKTIM AMA OLACAĞINDANMI YOKSA İYİMİ GELDİ BİLEMİOM YALNIZ TAVSİYEM YARIM SAAT KADAR WC Yİ HAVALANDIRMAN VE MÜMKÜNSE İŞYERİNDE YAPMAMAN DEHŞET Bİ ÇÜRÜMÜŞ SARIMSAK KOKUSU KAPLIO ORTALIĞI
BİZ BÜTÜN KABIZLAR NASIL BULDUK BİRBİRİRMİZİ ANLAMADIM
Bu akşam bi deneyeyim bakalım.
Valla şu içim bi temizlensin de kokuya razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?