- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
Hepinize güldüm sabah sabah.
Bi kerem ben pembe s.ç.yorum, benimki kokmaz, benim piremses olduğumu bilmiyonuz herhal.
Oyyy kıyamam konstesime, gel yavrucum kanatlarımın altına.kız piremses sana iyilik yapim derken elbirliğiyle bana saldırıolar
gidicem gelmicem yaa hep bana oynuonuz dün elbiseme bugü b.kuma taktınız kafayı yaww
kızım koskoca kontesin b.ku bile çürük sarımsak koktuysa senin pembe b.kun kimbilir ne kokar
Hepinize güldüm sabah sabah.
Bi kerem ben pembe s.ç.yorum, benimki kokmaz, benim piremses olduğumu bilmiyonuz herhal.
beni yiyeceksen hiç şansın yok canım çok ama çok kaloriliyimdir ben.vayyyy hodri meydan hee tamam kabul edilmiştir yedim seni aydaaa
uykusuzluk ve yorgunluk ödem yapar mı?
kız piremses sana iyilik yapim derken elbirliğiyle bana saldırıolar
gidicem gelmicem yaa hep bana oynuonuz dün elbiseme bugü b.kuma taktınız kafayı yaww
kızım sen benim rakibim değilmisin. rakibimsin. bu hafta ben kilo verebildim mi . hayır veremedim. sen kilo verebildin mi. evet verdin. ee tabiki sana takılacam kime takılacam ayol.kız piremses sana iyilik yapim derken elbirliğiyle bana saldırıolar
bi düdüklü bi sen her eve lazımsınızniye uykusuz kaldığına bağlıuykusuz kalıp kalori yakacak aktivitelerde bulunduysan ödem yapmaz
sen de beni topiğin bilmişi yaptın
niye uykusuz kaldığına bağlıuykusuz kalıp kalori yakacak aktivitelerde bulunduysan ödem yapmaz
sen de beni topiğin bilmişi yaptın
8,45-16,15 oldu cnm rahatlayabilirsin. ama ben 16,00 da çıkıom mecbur tospamın okulu o saatte dağılıobizim öğlen arası 12.30- 13.30 oldu. sabahları öğlen olmuyor. yemekden sonrada hemencecik mesai bitiyor gibi oluyor.
bu arada kontesciğim sizin mesai saatleri ne oldu kaçda çıkıyon işten. 16.30 bari olmuş olsun yaw.
Yok kz kocam gece çalışıyo bu hafta . ya zaten çok yorgundum gündüzden. uyumak istiyodum. eve gelince yedik içtik bilmem ne. Saat 10 da Biraz yürüdüm ama zorlayarak yere yapışçak gibi hadi şüşü diye diye. 1 hafta oldu yurumeyelı cunku. sonra kocam gitti . ben de 1 gibi yattım ama uyuyamadım en son saat 3 tü baktıgımda.
bizim öğlen arası 12.30- 13.30 oldu. sabahları öğlen olmuyor. yemekden sonrada hemencecik mesai bitiyor gibi oluyor.
bu arada kontesciğim sizin mesai saatleri ne oldu kaçda çıkıyon işten. 16.30 bari olmuş olsun yaw.
iyileşmeye başladı. kreşe göndermek zorunda kaldım bugün eşim de gündüzcüydü. anne böyle okula gitmek istemiyorum diyor. benim iş devam bitmedi hala.
Canım benim ya, arkadaşlarının belki alay etmesinden falan korkuyordur ya da kendi kendine idare edememekten korkuyordur.iyileşmeye başladı. kreşe göndermek zorunda kaldım bugün eşim de gündüzcüydü. anne böyle okula gitmek istemiyorum diyor. benim iş devam bitmedi hala.
senin annen nasıl alçıda değil mi kolu. platin falan mı taktılar ameliyatta
iyileşmeye başladı. kreşe göndermek zorunda kaldım bugün eşim de gündüzcüydü. anne böyle okula gitmek istemiyorum diyor. benim iş devam bitmedi hala.
senin annen nasıl alçıda değil mi kolu. platin falan mı taktılar ameliyatta
Kızlar ben Ebru Şallı nın Skinny Jeans DVD sini yapmaya karar verdim, hem popoyu kaldırayım hem de yanları ve göbüşü eriteyim diyorum. Ama kadın ayaklarına ağırlık bağlamış, sizce ağırlık kullanmadan başarılı olabilir miyim?
Bu arada @sinoki den hiç ses yok.
kızlar eliptik almaya karar verdim önerisi olan varmı marka falan kullananlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?