Kalori Arkadaşım

Hepinize güldüm sabah sabah.
Bi kerem ben pembe s.ç.yorum, benimki kokmaz, benim piremses olduğumu bilmiyonuz herhal.
kızım koskoca kontesin b.ku bile çürük sarımsak koktuysa senin pembe b.kun kimbilir ne kokar

vayyyy hodri meydan hee tamam kabul edilmiştir yedim seni aydaaa
beni yiyeceksen hiç şansın yok canım çok ama çok kaloriliyimdir ben.
100 gr ımda 1000 kcal mevcut. bi diş alsan günlük kalori limitini doldurursun. ama çok tatlı olduğum için bi diş yetmez yedikçe yiyesin gelir beni

uykusuzluk ve yorgunluk ödem yapar mı?

niye uykusuz kaldığına bağlı uykusuz kalıp kalori yakacak aktivitelerde bulunduysan ödem yapmaz

bilmiyorum ama 34bta26 kesin biliyordur.

sen de beni topiğin bilmişi yaptın

kız piremses sana iyilik yapim derken elbirliğiyle bana saldırıolar
gidicem gelmicem yaa hep bana oynuonuz dün elbiseme bugü b.kuma taktınız kafayı yaww

kız piremses sana iyilik yapim derken elbirliğiyle bana saldırıolar
gidicem gelmicem yaa hep bana oynuonuz dün elbiseme bugü b.kuma taktınız kafayı yaww
kızım sen benim rakibim değilmisin. rakibimsin. bu hafta ben kilo verebildim mi . hayır veremedim. sen kilo verebildin mi. evet verdin. ee tabiki sana takılacam kime takılacam ayol.

not:dünkü elbise muhabbetinin aldığım kilolarlan hiç alakası yoktu. real gözlemlerimi açık dille anlattım cicişko.

niye uykusuz kaldığına bağlı uykusuz kalıp kalori yakacak aktivitelerde bulunduysan ödem yapmaz

bi düdüklü bi sen her eve lazımsınız

bizim öğlen arası 12.30- 13.30 oldu. sabahları öğlen olmuyor. yemekden sonrada hemencecik mesai bitiyor gibi oluyor.

bu arada kontesciğim sizin mesai saatleri ne oldu kaçda çıkıyon işten. 16.30 bari olmuş olsun yaw.

Yok kz kocam gece çalışıyo bu hafta . ya zaten çok yorgundum gündüzden. uyumak istiyodum. eve gelince yedik içtik bilmem ne. Saat 10 da Biraz yürüdüm ama zorlayarak yere yapışçak gibi hadi şüşü diye diye. 1 hafta oldu yurumeyelı cunku. sonra kocam gitti . ben de 1 gibi yattım ama uyuyamadım en son saat 3 tü baktıgımda.

8,45-16,15 oldu cnm rahatlayabilirsin. ama ben 16,00 da çıkıom mecbur tospamın okulu o saatte dağılıo

bende bu gece uyuyamadım döndüm durdum şu an iyiyim ama eve gidince bayılırım heralde

o ne öğlen arası ayrıca yaa 1 saat bizimki 12,00-12,30 zavallı biz

Canım benim ya, arkadaşlarının belki alay etmesinden falan korkuyordur ya da kendi kendine idare edememekten korkuyordur.
Annemin koluna platin taktılar, bugün 1 hafta oldu işte ameliyat olalı.
Alçıda değil, kolun alt kısmında destek için atel var. 2 günde bir pansuman yapılıyor, ve tekrar sarılıyor.
Huysuzlanmıyor artık, biraz daha azaldı ağrısı.

CANM YA KIYAMAM SENİN NASIL OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AYDA YAVRULARIMIZA DA HEM SAĞLIK HEM GÜÇ KUVVET VERSİN HAYATA BU YAŞLARINDA TUTUNMAK ZORUNDALAR

Kızlar ben Ebru Şallı nın Skinny Jeans DVD sini yapmaya karar verdim, hem popoyu kaldırayım hem de yanları ve göbüşü eriteyim diyorum. Ama kadın ayaklarına ağırlık bağlamış, sizce ağırlık kullanmadan başarılı olabilir miyim?

Bu arada @sinoki den hiç ses yok.

ben geçen sene denemiştim o DVD yi kadının hızına yetişemiyordum koştur koştur oluyordum bazı bölümlerde DVD yi durduruyordum yetişebilmek için lastiği bağlayıp ayağına geçirdiği bölümlerde falan

şu regl im bitsin bende spora başlayacağım yaa jillian yapacağım ya da skinny jeans e başlayacağım

bu arada ayağına ağırlık bağlama sonra inceleyim derken kas yaparsın

ayyy öğle yemeği öncesi nedir bu b.k muhabbeti zaten kaç ündür Şişli etfal hastanesinde koridorun orta yerine yapan kadın konuşuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…