- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
kızlar eliptik almaya karar verdim önerisi olan varmı marka falan kullananlardan
vay gülüm kıyamam hanfendi 9 da iş başı yapıp 4 de işten çıkıyor öğlen arası kısa diyor. madem öğlen arası yarım saat sen hangi ara yedin hangi ara yürüdün bakiim. ben de 20 dk yürüdüm.o ne öğlen arası ayrıca yaa 1 saat bizimki 12,00-12,30 zavallı biz
iyi o zaman sevindim. sen de rahatlamışsındır. en kısa zamanda kaynasın kemikleri inş.Canım benim ya, arkadaşlarının belki alay etmesinden falan korkuyordur ya da kendi kendine idare edememekten korkuyordur.
Annemin koluna platin taktılar, bugün 1 hafta oldu işte ameliyat olalı.
Alçıda değil, kolun alt kısmında destek için atel var. 2 günde bir pansuman yapılıyor, ve tekrar sarılıyor.
Huysuzlanmıyor artık, biraz daha azaldı ağrısı.
aynen canım amin inş.CANM YA KIYAMAM SENİN NASIL OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AYDA YAVRULARIMIZA DA HEM SAĞLIK HEM GÜÇ KUVVET VERSİN HAYATA BU YAŞLARINDA TUTUNMAK ZORUNDALAR
vay vay vay sinokiye yalakalık haa bi ben merak ettim sinoki diyecen haaaKızlar ben Ebru Şallı nın Skinny Jeans DVD sini yapmaya karar verdim, hem popoyu kaldırayım hem de yanları ve göbüşü eriteyim diyorum. Ama kadın ayaklarına ağırlık bağlamış, sizce ağırlık kullanmadan başarılı olabilir miyim?
Bu arada @sinoki den hiç ses yok.
topik bilgemiz konuştu yineben geçen sene denemiştim o DVD yi kadının hızına yetişemiyordum koştur koştur oluyordum bazı bölümlerde DVD yi durduruyordum yetişebilmek için lastiği bağlayıp ayağına geçirdiği bölümlerde falan
şu regl im bitsin bende spora başlayacağım yaa jillian yapacağım ya da skinny jeans e başlayacağım
bu arada ayağına ağırlık bağlama sonra inceleyim derken kas yaparsın
bende almaya karar verdim de kocam hala karar veremedi.kızlar eliptik almaya karar verdim önerisi olan varmı marka falan kullananlardan
aaa ben onu hiç duymamıştım. kızım biz b.k muhabbetini yapalı yıllar oldu. geç gelir de öğlen yemek vakti okursan öyle olur iştecikayyy öğle yemeği öncesi nedir bu b.k muhabbeti zaten kaç ündür Şişli etfal hastanesinde koridorun orta yerine yapan kadın konuşuluyor
rose un ki eliptik değil canım düz bisilgetsinoki ve Rose kullanıyor yakın zamanda aldılar
kontes oturaklı bişey al da arada oturur poponu dinlendirirsin.
Ya benimki işte, ben 200 e aldıydım, 100 e veririm.kontes oturaklı bişey al da arada oturur poponu dinlendirirsin.
Benimkinin aynısı, boşuna vermişin o parayı.http://www.gold.com.tr/altis-stepway-plus-eliptik-kondisyon-bisikleti_u
KIZLAR BUNU ALDIM BUGÜN KARGOLANIO YARIN GELİO SON 1 ÜRÜNMÜŞ YOKSA KOŞU BANDININ KİRASI 24 NİSANDA BİTİODU O ZAMAN ALACAKTIM AMA HEM BAKTIM FİYAT UYGUN 1 TANEDE ÜRÜN KALINCA ALDIM GİTTİ NASIL YORUM ALİM BENM EVDEKİ BANTTA BU MARKA İYİ GÜZEL ÇALIŞIO BAKALIM BUDA İNŞ İYİ ÇIKAR
Benimkinin aynısı, boşuna vermişin o parayı.
Ekim ayında almıştım, toplasan 1 ay kullandım.
Bu ayarda bişey düşündüğünü tam olarak bilseydim, mesela sinokinin aldığı bunlardan daha kaliteli, o pahalıya almıştı.KIZ NE BİLİM BEN SENİN VERMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ TÜHHH
vay gülüm kıyamam hanfendi 9 da iş başı yapıp 4 de işten çıkıyor öğlen arası kısa diyor. madem öğlen arası yarım saat sen hangi ara yedin hangi ara yürüdün bakiim. ben de 20 dk yürüdüm.
iyi o zaman sevindim. sen de rahatlamışsındır. en kısa zamanda kaynasın kemikleri inş.
aynen canım amin inş.
vay vay vay sinokiye yalakalık haa bi ben merak ettim sinoki diyecen haaa
topik bilgemiz konuştu yine
bende almaya karar verdim de kocam hala karar veremedi.seninki ne diyor alalım karıcım peki karıcım başka bi isteğin var mı karıcım mı diyor yaa. bende öyle koca istiyom yaaa...
aaa ben onu hiç duymamıştım. kızım biz b.k muhabbetini yapalı yıllar oldu. geç gelir de öğlen yemek vakti okursan öyle olur iştecik
rose un ki eliptik değil canım düz bisilgetsinokinin ki eliptical
kız gerçekten mi aynısımı sendeki de. ben seninkini 34bta nınki gibi düz bisiklet sanıyordum. eliptik bisikletmiydi.Ya benimki işte, ben 200 e aldıydım, 100 e veririm.
kız gerçekten mi aynısımı sendeki de. ben seninkini 34bta nınki gibi düz bisiklet sanıyordum. eliptik bisikletmiydi.
özz ayrıca sende şıp diye neden alıveriyorsun öyle araştır iyicene. satış oyunlarına gelme yok bi tane bilmem ne. iade ediyorum de git güzelce araştr al. ayrıca eliptik bisiklet alacaksan mutlaka manyetik al.
Eliptik benimki ama manyetik değil.kız gerçekten mi aynısımı sendeki de. ben seninkini 34bta nınki gibi düz bisiklet sanıyordum. eliptik bisikletmiydi.
özz ayrıca sende şıp diye neden alıveriyorsun öyle araştır iyicene. satış oyunlarına gelme yok bi tane bilmem ne. iade ediyorum de git güzelce araştr al. ayrıca eliptik bisiklet alacaksan mutlaka manyetik al.
Olsun canımcım üzülme. Onu sana satsaydım askılıksız kalacaktım zatenŞU AN SİTEYİ KONTROL ET ZATEN STOKTA KALMADI DİO. BİDE KARDEŞİMİN SPOR SALONU İŞLETEN ARKADAŞINA SORDUM ALSIN KAÇIRMASIN FİYATTA MARKADA ÇOK İYİ DEMİŞ BENDE ALDIM. AMA ROSEUNKİNE ÜZÜLDÜM BE YEAH GİTTİ 150 KAĞIT
Olsun canımcım üzülme. Onu sana satsaydım askılıksız kalacaktım zaten
Ayda manyetikli istiyor. Benimki yaramaz işine.BAK AYDA İSTİOMUŞ ONA SAT KOCASINI İKNA ETSİNDE
Bu ayarda bişey düşündüğünü tam olarak bilseydim, mesela sinokinin aldığı bunlardan daha kaliteli, o pahalıya almıştı.
Ben kullanmıyorum açıkçası, sıkılıyorum bisikletten. Askılık olarak kullanıyorum.
ben manyetical elipticalBAK AYDA İSTİOMUŞ ONA SAT KOCASINI İKNA ETSİNDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?