Kalori Arkadaşım

o ne öğlen arası ayrıca yaa 1 saat bizimki 12,00-12,30 zavallı biz
vay gülüm kıyamam hanfendi 9 da iş başı yapıp 4 de işten çıkıyor öğlen arası kısa diyor. madem öğlen arası yarım saat sen hangi ara yedin hangi ara yürüdün bakiim. ben de 20 dk yürüdüm.

iyi o zaman sevindim. sen de rahatlamışsındır. en kısa zamanda kaynasın kemikleri inş.

CANM YA KIYAMAM SENİN NASIL OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AYDA YAVRULARIMIZA DA HEM SAĞLIK HEM GÜÇ KUVVET VERSİN HAYATA BU YAŞLARINDA TUTUNMAK ZORUNDALAR
aynen canım amin inş.

vay vay vay sinokiye yalakalık haa bi ben merak ettim sinoki diyecen haaa

topik bilgemiz konuştu yine

kızlar eliptik almaya karar verdim önerisi olan varmı marka falan kullananlardan
bende almaya karar verdim de kocam hala karar veremedi. seninki ne diyor alalım karıcım peki karıcım başka bi isteğin var mı karıcım mı diyor yaa. bende öyle koca istiyom yaaa...

ayyy öğle yemeği öncesi nedir bu b.k muhabbeti zaten kaç ündür Şişli etfal hastanesinde koridorun orta yerine yapan kadın konuşuluyor
aaa ben onu hiç duymamıştım. kızım biz b.k muhabbetini yapalı yıllar oldu. geç gelir de öğlen yemek vakti okursan öyle olur iştecik

sinoki ve Rose kullanıyor yakın zamanda aldılar
rose un ki eliptik değil canım düz bisilget sinokinin ki eliptical

Benimkinin aynısı, boşuna vermişin o parayı.
Ekim ayında almıştım, toplasan 1 ay kullandım.

LAHANA ÇORBASI GETİRMİŞTİM İŞE YANINADA 2 PARÇA ROSTO VE YOĞURDUMU BİLGİSAYAR BAŞINDA YEDİM. SONRA ATTIM KENDİMİ SOKAĞA. YÜRÜDÜM GELDİM.

Ya benimki işte, ben 200 e aldıydım, 100 e veririm.
kız gerçekten mi aynısımı sendeki de. ben seninkini 34bta nınki gibi düz bisiklet sanıyordum. eliptik bisikletmiydi.

özz ayrıca sende şıp diye neden alıveriyorsun öyle araştır iyicene. satış oyunlarına gelme yok bi tane bilmem ne. iade ediyorum de git güzelce araştr al. ayrıca eliptik bisiklet alacaksan mutlaka manyetik al.

ŞU AN SİTEYİ KONTROL ET ZATEN STOKTA KALMADI DİO. BİDE KARDEŞİMİN SPOR SALONU İŞLETEN ARKADAŞINA SORDUM ALSIN KAÇIRMASIN FİYATTA MARKADA ÇOK İYİ DEMİŞ BENDE ALDIM. AMA ROSEUNKİNE ÜZÜLDÜM BE YEAH GİTTİ 150 KAĞIT

Eliptik benimki ama manyetik değil.
Bunun aynısı, sadece markası başka.
Çok güzel terletiyor, güzel yoruyor insanı ama çok sıkıcı.

Olsun canımcım üzülme. Onu sana satsaydım askılıksız kalacaktım zaten

BAK AYDA İSTİOMUŞ ONA SAT KOCASINI İKNA ETSİNDE
ben manyetical eliptical istiyorum onlarda sinokinin ki gibi 700 tl filan. sinokii gel benim kocamı da ikna et canım yaaaa

kızlar bir şey paylaşmak istiyorum bugün saat 10 da 3 tane hurma yedim ve öğle yemeğinde yemek yiyemedim karnım toktu şu an hala aynı tokluğu hissediyorum denemenizi tavsiye ederimm

kızlar selam..uzuuuun bi aradan sonra ben geldim..hemde öyle gittiğim gibi değil..2 kilo alarak geldim....

p.tesi bildirim yapamadım..yollardaydım hep..bugün sabah bi çıktım tartıyta ofaaa dedim..evden giderken 90 dım 91.8 olmuşum..ulen verirken bi tarafımız çatlıyo, almak ne kadar kolay dedim..öle çatlayana kadarda yemedim aslında ama tatlıya abandım resmen..kızdım kendime..koca totolusun ve öle kalacaksın dedim..hem öle içimden falan değil..öle dümdüük....

sonuç olaraktan bugün kaldığım yerden devam edecem..anladımki burda gaza gelmeden olmuyo..

ama ne tatlılar yedim bi bilseniz...hımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…