Kalori Arkadaşım

hiç pişman gibi deilsin bakıomda ımmm ımmm lar falan ohhh yarasın bu arada tanışalım ben bu haftanın kontesi (havam batsın)

hiç pişman gibi deilsin bakıomda ımmm ımmm lar falan ohhh yarasın bu arada tanışalım ben bu haftanın kontesi (havam batsın)

kontesimm...tebrik ederim...

atacan tabi hava..sen bunu hakettin..kolaymı erimek..benim gibi dombiklere de hırs olur belkim..pişmanmıyım : evet, gene olsa gene yermiyim: hayır..kontes olmak istermiyim: çooookkk..

kontesimm...tebrik ederim...

atacan tabi hava..sen bunu hakettin..kolaymı erimek..benim gibi dombiklere de hırs olur belkim..pişmanmıyım : evet, gene olsa gene yermiyim: hayır..kontes olmak istermiyim: çooookkk..

iyi canm darısı başına o zaman ama ayda beni fena gazladı yencem seni ezcem seni falan gibisine hodri meydan açtı bakalım sonuç nolcak

canm onlar pahalı yaa ben buna benm aşkitoyu anca ikna ettim. kızlar bu arada kocacımla girdiğim iddaanın bitmesine tamı tamına 23 günüm kaldı sizce verebilcemmi 4,5 kg bence imkansız
iddaayı kaybetcem gibi

verirsin..ben vermiştim 28 günde 5 kilo..hergün 30-40 dk. yürüyüş(koşu bandında), tatlı hamur yok..günde 3 lt su..hepsi bu aslında..ama evde de destek olunması gerekiyor..ben annemlere gittim..ne güzel alışmıştım tam..millet yedikçe bende yedim..

canm onlar pahalı yaa ben buna benm aşkitoyu anca ikna ettim. kızlar bu arada kocacımla girdiğim iddaanın bitmesine tamı tamına 23 günüm kaldı sizce verebilcemmi 4,5 kg bence imkansız
iddaayı kaybetcem gibi
herhafta geçen haftaki gibi verirsen anca

Kızlar yaaa Şu gunluk almamız gereken sıvıyı keşke çaydan alsaydık şimdiye çoktaaaaaaan incecik olmuştuk

10 günde ne geyikler kaçırmışımdır dimi ya..neyse boş zamanlarda döner bakarım..

bende diyorum forumda bişiyler eksik. listeyi de ben hazırlamadım bu pazartesi ondan yokluğun belli olmamış fazla. neyse bu pazartesiye kadar aldıkların gider hemen. yeni aldığın için

batacak batacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…