- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
kızlar selam..uzuuuun bi aradan sonra ben geldim..hemde öyle gittiğim gibi değil..2 kilo alarak geldim....
p.tesi bildirim yapamadım..yollardaydım hep..bugün sabah bi çıktım tartıyta ofaaa dedim..evden giderken 90 dım 91.8 olmuşum..ulen verirken bi tarafımız çatlıyo, almak ne kadar kolay dedim..öle çatlayana kadarda yemedim aslında ama tatlıya abandım resmen..kızdım kendime..koca totolusun ve öle kalacaksın dedim..hem öle içimden falan değil..öle dümdüük.. ..
sonuç olaraktan bugün kaldığım yerden devam edecem..anladımki burda gaza gelmeden olmuyo..
ama ne tatlılar yedim bi bilseniz...hımmmm...
ben manyetical elipticalistiyorum onlarda sinokinin ki gibi 700 tl filan. sinokii gel benim kocamı da ikna et canım yaaaa
hiç pişman gibi deilsin bakıomda ımmm ımmm lar falan ohhh yarasın bu arada tanışalım ben bu haftanın kontesi (havam batsın)
kontesimm...tebrik ederim...
atacan tabi hava..sen bunu hakettin..kolaymı erimek..benim gibi dombiklere de hırs olur belkim..pişmanmıyım : evet, gene olsa gene yermiyim: hayır..kontes olmak istermiyim: çooookkk..
canm onlar pahalı yaa ben buna benm aşkitoyu anca ikna ettim. kızlar bu arada kocacımla girdiğim iddaanın bitmesine tamı tamına 23 günüm kaldı sizce verebilcemmi 4,5 kg bence imkansız
iddaayı kaybetcem gibi
herhafta geçen haftaki gibi verirsen ancacanm onlar pahalı yaa ben buna benm aşkitoyu anca ikna ettim. kızlar bu arada kocacımla girdiğim iddaanın bitmesine tamı tamına 23 günüm kaldı sizce verebilcemmi 4,5 kg bence imkansız
iddaayı kaybetcem gibi
Hurma çok çok faydali.kızlar bir şey paylaşmak istiyorum bugün saat 10 da 3 tane hurma yedim ve öğle yemeğinde yemek yiyemedim karnım toktu şu an hala aynı tokluğu hissediyorum denemenizi tavsiye ederimm
bende diyorum forumda bişiyler eksik. listeyi de ben hazırlamadım bu pazartesi ondan yokluğun belli olmamış fazla. neyse bu pazartesiye kadar aldıkların gider hemen. yeni aldığın içinkızlar selam..uzuuuun bi aradan sonra ben geldim..hemde öyle gittiğim gibi değil..2 kilo alarak geldim....
p.tesi bildirim yapamadım..yollardaydım hep..bugün sabah bi çıktım tartıyta ofaaa dedim..evden giderken 90 dım 91.8 olmuşum..ulen verirken bi tarafımız çatlıyo, almak ne kadar kolay dedim..öle çatlayana kadarda yemedim aslında ama tatlıya abandım resmen..kızdım kendime..koca totolusun ve öle kalacaksın dedim..hem öle içimden falan değil..öle dümdüük.. ..
sonuç olaraktan bugün kaldığım yerden devam edecem..anladımki burda gaza gelmeden olmuyo..
ama ne tatlılar yedim bi bilseniz...hımmmm...
batacak batacakhiç pişman gibi deilsin bakıomda ımmm ımmm lar falan ohhh yarasın bu arada tanışalım ben bu haftanın kontesi (havam batsın)
herhafta geçen haftaki gibi verirsen anca
pislik yapma pislik yapmaaaaa
az önce verdim canım gazı yukardakızlar çok fena gaza ihtiyacım var..
nerdeydin sen :S10 günde ne geyikler kaçırmışımdır dimi ya..neyse boş zamanlarda döner bakarım..
pislik yapma pislik yapmaaaaa
bende diyorum forumda bişiyler eksik. listeyi de ben hazırlamadım bu pazartesi ondan yokluğun belli olmamış fazla. neyse bu pazartesiye kadar aldıkların gider hemen. yeni aldığın için
ay inşallah..valla isyanım pistir benim..umudumu yitirirsem fil ederim kendimi..ondan korkuyom..
"madem olmuyo ne kascam beee" felsefesiyle bakarsam olaya bi 5 kilo daha gelio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?