Kalori Arkadaşım

ya hurma pekmezi yiyorumm yaaa dayanamadım söledim

pekmez kilo aldırır mıııııı sen kesin bilirsin

aldırırrrr ehuuu ehuuuuuu miktarına bağlıdır amaann derdine çare olacaksa boş ver bağırsakların düzene girince zaten atarsın vücütünden

kızlarrr duşakabinimizi değiştiriyoruz ve yenisi için kumlama veya baskı seçmem gerekiyorrr karar veremiyorum handisini yaptırsam nasıl bir desen seçsemm

tek bildiğim kumlama yaptırırsam alt kısımları yoğun olmalı çünkü bu bölgenin suları aşırı kireçli su lekesi çok oluyor

kizlar gecmisi okudum masallah b.k dan girmis kotda bitirmissiniz

benim hatun coookkk sükür düzeldi,oglusum da düzelir gibi oldu azalmaya basladi,amma velakin 3 gündür hastaiktan dolayi gece uykusu terk !

>Gündüz misill misil uyuyp gece ayakta dinelip bangir bnagir agliyor kalkmak icin.

Ben suan rejimden tamamen uzadim gittim kilomu korusam bu hafta memnun olucam, regl olucam bugün yarin insallah allahin izniylen.

Hala bebisler tam sifa bulmadigindan arada bakabiliom ancak ama okuyorum yazdiklarinizi sonradan

ay yoksa benim kiz dan mı bulaştı acaba su çiçeği seninki lere geçmiş olsun ikisine de

bizim evde hani koç taş da falan oluyor ya duş a kabinler masaj lı sı radyolu su filan onlardan takmışlar içinde ışık yanıyor radyo açıyorsun filan ben çok seviyorum evim olursa ilerde mutlaka yaptırırım. Tavsiye ederim.tepeden akan duş bölümü var en çok onu seviyorum yağmur yağıyor gibi oluyor. Hemde pahalı da değil öyle kırıp dökme c e de olmaz kurar gider adamlar. 800-1000 tl arası değişiyor fiyatları. Bizim ki siyah düz cam . Buzlu yada kumla ma tavsiye etmem kireç tutar . Ayrıca düz cam çok seksi oluyor. Bu yazıyı gece yarısından sonra yazdığım için +18 konuşabilirim

bizim banyonun bir köşesini değerlendirmek istiyoruz şu anki duşakabin müteahhit işi kullanışlı da değil

kumlama yaptırırsak camın dışına yapılıyormuş kireçlenme olmaz ama biz cama baskı yaptırmayı düşünüyoruz deniz kabukları yada deniz taşlarından oluşan bir resim bastırabiliriz henüz karar vermedik

kız ne afilliymiş diskotek gibi maşallah çıstak çıstak

Günaydın kızlar.
Bugün keyfime diyecek yok

Bence sadece cam yaptır canım 34bta26 . Kumlama dediğiniz şeyi anlamadım ama adı bile güzel değil.

Geçmiş olsun Efsam09 , senin veletleri dün gördüm instagramda, ikisinin de maşallahı var.

ayda2kilogo senin zilli nasıl oldu, dün okul nasıl geçmiş?

kız ne afilliymiş diskotek gibi maşallah çıstak çıstak
aynen öyle ya bizim ev sahibinin değişik fantezileri varmış anlaşılan. banyonun bi duvarını boydan boya ayna kaplatmışlar. neden acaba bilemiyorum duşakabinde mavi ışıklar filan yanıyor ve ayna duşakabinin karşısında. artık yıkanırkene mi izlersin kendini yoksam başka bişey yaparkene mi izlersin orasını bilemeyecem hatta her ikisini birden de yapabilirsin bi de müzik açarsın benim kız bile alıştı anne şarkı aç diyor. suyu açmadan şarkı açıyoruz. yatak odasına kırmızı led ışık diğer odalarda mavi led ışıklar bilmem neler her oda da ayrı fantezi zaten taşındığımızda evde bi şifonyer bırakmışlardı. çekmecesinden seksi iç çamaşırı kutuları, audi araba anahtarı, uzun bi peruk, üzerinde taksi yazan bi taksici şapkası çıktı. eskiden yabancı filmlerde olurdu ya. fanteziye geelll taksici fantazisi yatak odası gömme dolap ve kocaman dev aynalarla kaplanmış. adamlar işi biliyormmuş ayol yaparken kendimi görmezsem olmaz demişler anlaşılan

baskı derken böyle renkli fotoğraf gibi bişey mi bastırtacan anlamadım. bi örnek gönder bakem

iyi teyzesi eli baya düzeldi. keyfi yerinde. sadece acıyacak diye korkuyor ve elini kullanmamaya çalışıyor. eli açık böyle dua eder gibi dolaşıyor ortalıkda

Bu skinny jeans dvd sinin karın kısmına bi faydası yokmuş.
Ben ne yapacağım ya
binkere söyledim tiffany rothe yap incecik bir bele ve dümdüz bir karına sahip ol. ben videoları yaptıkdan ertesi gün belimin yan tarafları simitler falan nasıl acıyoranlatamam. çok güzel çalıştırtıyor. tabi yaparken karnını içine çekecek. sıkacan kendini kaslarını kullanarak yapacan hareketleri

kız ne zaman dedin ben hiç hatırlamıyorum özelden mi söyledin ??

Hiç söylemedin bana
Zaten dün akşam regl oldum, yapamadım pilates.

vuhuuuuu bizde salonumuza bir şeyler düşünüyoruz ama henüz karar veremedik led ışıklı alçı tavan ve tv ünitesi yaptıralım diyoruz ama oda 21 m2 çokta kalabalık gözükmesini istemiyoruz sade ve şık olsun istiyoruz ama model bulamıyoruz yaaa nette çok janjanlı şeyler var

bizde ilk evlendiğimizde yatak odamızın yatak başının olduğu duvarı kırmızıya boyamıştık

evini hayal ettim de etmesem daha iyiydi sanki

düz cam kullanımı çok zor canım her duş aldıktan sonra köpürtüp durulayıp kurulamak gerekiyor insan banyo yapmaktan bıkıyor onun yüzünden yapmazsan da her tarafı damla damla beyaz kireç lekeleri oluyor buranın suyu aşırı kireçli

kumlama buna deniyor desenine sen karar veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…