ya hurma pekmezi yiyorumm yaaadayanamadım söledim
pekmez kilo aldırır mıııııısen kesin bilirsin
ay yoksa benim kiz dan mı bulaştı acaba su çiçeği seninki lerekizlar gecmisi okudum masallah b.k dan girmis kotda bitirmissiniz
benim hatun coookkk sükür düzeldi,oglusum da düzelir gibi oldu azalmaya basladi,amma velakin 3 gündür hastaiktan dolayi gece uykusu terk !
>Gündüz misill misil uyuyp gece ayakta dinelip bangir bnagir agliyor kalkmak icin.
Ben suan rejimden tamamen uzadim gittim kilomu korusam bu hafta memnun olucam, regl olucam bugün yarin insallah allahin izniylen.
Hala bebisler tam sifa bulmadigindan arada bakabiliom ancak ama okuyorum yazdiklarinizi sonradan
bizim evde hani koç taş da falan oluyor ya duş a kabinler masaj lı sı radyolu su filan onlardan takmışlar içinde ışık yanıyor radyo açıyorsun filan ben çok seviyorum evim olursa ilerde mutlaka yaptırırım. Tavsiye ederim.tepeden akan duş bölümü var en çok onu seviyorum yağmur yağıyor gibi oluyor. Hemde pahalı da değil öyle kırıp dökme c e de olmaz kurar gider adamlar. 800-1000 tl arası değişiyor fiyatları. Bizim ki siyah düz cam . Buzlu yada kumla ma tavsiye etmem kireç tutar . Ayrıca düz cam çok seksi oluyor.kızlarrr duşakabinimizi değiştiriyoruz ve yenisi için kumlama veya baskı seçmem gerekiyorrr karar veremiyorum handisini yaptırsam nasıl bir desen seçsemm
tek bildiğim kumlama yaptırırsam alt kısımları yoğun olmalı çünkü bu bölgenin suları aşırı kireçli su lekesi çok oluyor
bizim evde hani koç taş da falan oluyor ya duş a kabinler masaj lı sı radyolu su filan onlardan takmışlar içinde ışık yanıyor radyo açıyorsun filan ben çok seviyorum evim olursa ilerde mutlaka yaptırırım. Tavsiye ederim.tepeden akan duş bölümü var en çok onu seviyorum yağmur yağıyor gibi oluyor. Hemde pahalı da değil öyle kırıp dökme c e de olmaz kurar gider adamlar. 800-1000 tl arası değişiyor fiyatları. Bizim ki siyah düz cam . Buzlu yada kumla ma tavsiye etmem kireç tutar . Ayrıca düz cam çok seksi oluyor.Bu yazıyı gece yarısından sonra yazdığım için +18 konuşabilirim
bizim evde hani koç taş da falan oluyor ya duş a kabinler masaj lı sı radyolu su filan onlardan takmışlar içinde ışık yanıyor radyo açıyorsun filan ben çok seviyorum evim olursa ilerde mutlaka yaptırırım. Tavsiye ederim.tepeden akan duş bölümü var en çok onu seviyorum yağmur yağıyor gibi oluyor. Hemde pahalı da değil öyle kırıp dökme c e de olmaz kurar gider adamlar. 800-1000 tl arası değişiyor fiyatları. Bizim ki siyah düz cam . Buzlu yada kumla ma tavsiye etmem kireç tutar . Ayrıca düz cam çok seksi oluyor.Bu yazıyı gece yarısından sonra yazdığım için +18 konuşabilirim
aynen öyle ya bizim ev sahibinin değişik fantezileri varmış anlaşılan. banyonun bi duvarını boydan boya ayna kaplatmışlar. neden acaba bilemiyorumkız ne afilliymiş diskotek gibi maşallah çıstak çıstak
baskı derken böyle renkli fotoğraf gibi bişey mi bastırtacan anlamadım. bi örnek gönder bakembizim banyonun bir köşesini değerlendirmek istiyoruz şu anki duşakabin müteahhit işi kullanışlı da değil
kumlama yaptırırsak camın dışına yapılıyormuş kireçlenme olmaz ama biz cama baskı yaptırmayı düşünüyoruz deniz kabukları yada deniz taşlarından oluşan bir resim bastırabiliriz henüz karar vermedik
iyi teyzesi eli baya düzeldi. keyfi yerinde. sadece acıyacak diye korkuyor ve elini kullanmamaya çalışıyor. eli açık böyle dua eder gibi dolaşıyor ortalıkdaGünaydın kızlar.
Bugün keyfime diyecek yok
Bence sadece cam yaptır canım34bta26 . Kumlama dediğiniz şeyi anlamadım ama adı bile güzel değil.
Geçmiş olsunEfsam09 , senin veletleri dün gördüm instagramda, ikisinin de maşallahı var.
ayda2kilogo senin zilli nasıl oldu, dün okul nasıl geçmiş?
binkere söyledim tiffany rothe yap incecik bir bele ve dümdüz bir karına sahip ol. ben videoları yaptıkdan ertesi gün belimin yan tarafları simitler falan nasıl acıyoranlatamam. çok güzel çalıştırtıyor. tabi yaparken karnını içine çekecek. sıkacan kendini kaslarını kullanarak yapacan hareketleriBu skinny jeans dvd sinin karın kısmına bi faydası yokmuş.
Ben ne yapacağım ya
binkere söyledim tiffany rothe yap incecik bir bele ve dümdüz bir karına sahip ol. ben videoları yaptıkdan ertesi gün belimin yan tarafları simitler falan nasıl acıyoranlatamam. çok güzel çalıştırtıyor. tabi yaparken karnını içine çekecek. sıkacan kendini kaslarını kullanarak yapacan hareketleri
Hiç söylemedin banabinkere söyledim tiffany rothe yap incecik bir bele ve dümdüz bir karına sahip ol. ben videoları yaptıkdan ertesi gün belimin yan tarafları simitler falan nasıl acıyoranlatamam. çok güzel çalıştırtıyor. tabi yaparken karnını içine çekecek. sıkacan kendini kaslarını kullanarak yapacan hareketleri
aynen öyle ya bizim ev sahibinin değişik fantezileri varmış anlaşılan. banyonun bi duvarını boydan boya ayna kaplatmışlar. neden acaba bilemiyorumduşakabinde mavi ışıklar filan yanıyor ve ayna duşakabinin karşısında. artık yıkanırkene mi izlersin kendini yoksam başka bişey yaparkene mi izlersin orasını bilemeyecem hatta her ikisini birden de yapabilirsin bi de müzik açarsın benim kız bile alıştı anne şarkı aç diyor. suyu açmadan şarkı açıyoruz. yatak odasına kırmızı led ışık diğer odalarda mavi led ışıklar bilmem neler her oda da ayrı fantezi zaten taşındığımızda evde bi şifonyer bırakmışlardı. çekmecesinden seksi iç çamaşırı kutuları, audi araba anahtarı, uzun bi peruk, üzerinde taksi yazan bi taksici şapkası çıktı. eskiden yabancı filmlerde olurdu ya. fanteziye geelll taksici fantazisi yatak odası gömme dolap ve kocaman dev aynalarla kaplanmış. adamlar işi biliyormmuş ayol yaparken kendimi görmezsem olmaz demişler anlaşılan
bence sakın yaptırtma. böyle bişey düşünüyorsan git şu perdeler varya onlardan al as. hiç şık durmuyor bence. kaç paraya mal olacak size hesapladınız mı.
ay sorma ayol. adamın içinde oynaşma hissi yoksa da eve girince geliveriyor.Günaydın şekerler,
ayda kız nasıl evde oturuyorsun sen öyle
aynen öyle ya bizim ev sahibinin değişik fantezileri varmış anlaşılan. banyonun bi duvarını boydan boya ayna kaplatmışlar. neden acaba bilemiyorumduşakabinde mavi ışıklar filan yanıyor ve ayna duşakabinin karşısında. artık yıkanırkene mi izlersin kendini yoksam başka bişey yaparkene mi izlersin orasını bilemeyecem hatta her ikisini birden de yapabilirsin bi de müzik açarsın benim kız bile alıştı anne şarkı aç diyor. suyu açmadan şarkı açıyoruz. yatak odasına kırmızı led ışık diğer odalarda mavi led ışıklar bilmem neler her oda da ayrı fantezi zaten taşındığımızda evde bi şifonyer bırakmışlardı. çekmecesinden seksi iç çamaşırı kutuları, audi araba anahtarı, uzun bi peruk, üzerinde taksi yazan bi taksici şapkası çıktı. eskiden yabancı filmlerde olurdu ya. fanteziye geelll taksici fantazisi yatak odası gömme dolap ve kocaman dev aynalarla kaplanmış. adamlar işi biliyormmuş ayol yaparken kendimi görmezsem olmaz demişler anlaşılan
Günaydın kızlar.
Bugün keyfime diyecek yok
Bence sadece cam yaptır canım34bta26 . Kumlama dediğiniz şeyi anlamadım ama adı bile güzel değil.
Geçmiş olsunEfsam09 , senin veletleri dün gördüm instagramda, ikisinin de maşallahı var.
ayda2kilogo senin zilli nasıl oldu, dün okul nasıl geçmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?