Kalori Arkadaşım

ya bizde yatak odasına düşündük asma tavan led ampül falan mor yada kırmızı aydınlatma ama benm babam dekorasyoncu ve haliyle o yapacak. utandık yaptıramadık başkasına da yaptırmak olmaz gönül koyar ben varken nie diye olan bize oldu

cam balkonla beraber 950 tl ye mal olacak bana kalsa düz sade haliyle kalsın ama kireç lekelerinden cinnetlik duruma geliyorum en iyisi kumlama yaaa

bizde taşınırken yatak odasına giren çıkan çok oldu odaya her giren dönüp bir duvara bakıyordu yaaaaa

kız ne zaman dedin ben hiç hatırlamıyorum özelden mi söyledin ??

Hiç söylemedin bana
Zaten dün akşam regl oldum, yapamadım pilates.
söylediğime eminim de sizler sallamamışsınız anlaşılan

bu kırmızı avizeden sonra led ampul sönük kalır oda da
cam balkonla beraber 950 tl ye mal olacak bana kalsa düz sade haliyle kalsın ama kireç lekelerinden cinnetlik duruma geliyorum en iyisi kumlama yaaa
kumlama olunca kireç olmayacak mı sanıyorsun anlayamadım herhalde ben tam.

ay tahmin edebiliyorum bizim yatak odasındada bundan var bizede gelenler baksa iyi lafı sokup gidio
bende size gelip göreydim 2 çift laf da ben ederdim

tabi ki yine kireç olur ama düz camdaki kadar insanın gözüne batmaz hafta da 1 temizlense yeterli olur

kızlar benmde evde tadilat başlıcak ben mardindeyken mutfağım şekil olarak bu mutfakla aynı köşeye evye fikri çok hoşuma gitti o arayı değerlendirmek için benm ocak en solda köşede olacak yanına çamaşır mak. bu resimde bulaşık mak. üstüne gelen raf kısmınada kombim gelecek benm çok hoşuma gitti bu model nasıl sizce

güzel hoş ama sakın granit yaptırtma. nefret ediyorum ben granitten. mozaik taşı gibi duruyor. silsende hep pis ve dağınık gibi görünüyor. göz yoruyor. düz renkli taşlardan kullanmanı tavsiye ederim.

tabi ki yine kireç olur ama düz camdaki kadar insanın gözüne batmaz hafta da 1 temizlense yeterli olur
bize bi bayan gelmişti temizliğe. ernet in kireç çözücüsü süper ondan alıver bana dedi. aldım. onunla yıkadı duşakabini ve pırıl pırıl oldu. leke yapan kireçden çok sabun artıkları canım. eşim katı sabun kullanıyor. ona tembihledim. çıkmadan camlara su tut leke kalmasın diye. .ayrıca senin şimdiki duşakabinin müteahhit işiyse büyük ihtimalle mika dır cam değildir. mikalar çok çok daha fazla kalıntı tutuyor üstünde.. ama cam öyle değil. temizlemesi de kolay. beni kireç lekeleri rahatsız etmiyor bile. ki antalya kalker kireç taşı memleketi. acayip kireçli sularımız.

ya kızlar bişey söyleyeceğim sizler daha yeni evlisiniz bilmem ne sizniz. hangi ara para biriktirdiniz de ev alabildiniz hayret bişey ya. ben 5 yıllık evliyim daha evin bi odasını ancak alabilecek para biriktirdik. sizler nasıl alıyorsunuz ananız babanız mı alıveriyor. miras mı kalıyor. biz mi müsrifiz anlamıyorum yaa. kaç kişiye ev hayırlamaya gittik bizden sonra evlenmişler. böyle para biriktirmenin varsa bir yolu bana da söyleyin yaa nooolluurrr. kendi evi olanlar sizlere söylüyorumm...

canm ben evi aldığımda 1,5 senelik evliydim ve henüz ben çalışmıodum. oğluşum 6 aylıktı. eve tek maaş giriodu anlıcan.o zaman 1500 maaş alıodu eşim ve biz 850 tl krediye girdik. hala bazen aramızda konuşuyoruzda maaşın yarısından fazlasına nasıl cesaret etmişisz die. borçlanmadan ev sahibi olmak hayal. sadece 5000 tl peşinatımız vardı ev tüm masraflar 70,000 tl ye mal oldu 65,000 tl kredi çektik. ve sonuç elhamdülillah yarısı bitti. evimi bugün satsam 150,000 tl ye alıcısı var. 5 senede %100 den fazla kar. bence biriktirmeyi çok beklemeyin. her geçen gün eksiye giriosunuz bi an önce atın kendnizi borcun altına.

Ben tek başıma ev almayı düşünüyorum kızlar.
1800 TL maaşım var allaha şükür. Haziranda 2000 olur diye tahmin ediyorum.
Yarısını krediye bağlarım, evi de kiraya veririm bi süreliğine, onu da krediye eklerim diye düşünüyorum.
Sizce mantıklı mı?

güzel düşünüosun canm nerde oturuosun bilmiorum ama beylikdüzü esenyurt civarında çok güzel evler var site içi vs. dediğin meblağda krediyle üstüne kirayla ödersin tabi. ama biz gidemedik oralara iş güç aile hepsi bu tarafta

65000 çektiniz kaç para geri ödeyeceksiniz. faiz haram olduğu için bankalardan kredi çekmiyoruz. bankaya vereceğimiz faizi ev sahibine verelim diye düşünüyoruz. o zaman da para birikmiyor işte. siz gerçekten iyi cesaret etmişsiniz. 700 tl ile iyi geçinmişsiniz. az kalmış hem şimdi sende çalışıyorsun rahatlamışsınızdır. geçen arabayı yeniledik diyordun hatta.maşallah

aynen duşakabin cam değil plastik gibi bişi mikanın ne olduğunu bilmiyorum ernet kireç çözücü dediğin şey nasıl bir şey porçözler gibi ağır bir kimyasal mı yoksa bildiğimiz cif aspirin gibi sıradan bir temizleyici mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…