Kalori Arkadaşım

Bu arada didoş . Dünkü senin fotografından sonra reklamlarda hamile şeyleri çıkmaya başladı :

KirazHanim

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-31-10-53-16.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2015-03-31-11-07-08.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 62
he valla ya..nolcek benim bu halim..aslında canı gönülden istiyom şöyle kelli felli bi alıntı yapayım ortalık yıkılsın ama olmuyo..

quote lerin arasına yazmayacaksın işte bu kadar al sana kelli felli alıntı

çatlaaaayın daaa patlayııınnnnnnn ayda2kilogo @ozz_24638 lola_bunny @yettimgari 34bta26

(Sanki neyse)
aman hiç de merak etmiyorum olsa olsa b.klan kabızlıklan ilgili bişeydir. çürük sarımsak kokacak mı siz bana onu söyleyin bakiiim

Kız ben ortalığa koydum sanki fotoları.
Özelden de etkilenir mi ki
kızım susu resmen sana ve göbeğine hakaret etmiş bulunmakda. demek istiyor ki senin öyle bi göbeğin var ki hamile göbeği gibi fırlamış dışarıya gören 5 aylık çocuk var sanacak demek istiyor. ( tercümesi ) istersen üstüne çayını koy iç demek istiyor o derece göbeğin var demek istiyor. google bilem seni hamile sanmış demek istiyor

daha kötü ne denebilir bilmiyom
susu ve hurma ile olan ilişkini bi daha gözden geçir derim sana bu arada o çantadan bende alacam. ama önce sen al sırtına tak fotoğraf koy bakalım göbeğine yakışacak mı çanta senin o göbeğe yakışırsa benimkine haydi haydi yakışır ( demek istiyor susu ) ay akşam akşam güldürdünüz beni yine ayol. benim mesai bitti gideyim kuzucuğumu alayım

kız o fesatça bir yorum olmuş ayda senden korkmaya başladım

kız sendemi 16:30 da paydos ediyorsun bu ne yaaaa banane banane büyünce bende memur olucam

Ayrıca susu hep milleti bana karşı dolduruyordu ondan yazdım. Fesat değilim.korkma na gerek yok benden.

sen zır delisinn yaaaaD

benim tahminde o yönde susu başka neyle uğraşır ki

çok uğraşır oldum kıçımlan yaa. Sen benim hallerimi görsen sen de benmle uğraşırsın

öyle arastırmalar yapıyorum ki genel cerrahi Doktoru olcam sonunda D

ayrıca kabız arkadaşlar diye hitap etmiştim ilk yazdıgımda . bunu anlamak ıcın cok ugrasmasaydıız yaa

napıyon kız hurmayı direk yiyor musun yoksa bişilerle karıştırıp mı yiyorsun

bu arada hurma beni fena baydı yaaaa içim bayılıyoooooooo

bu arada susuu kayısıdan fayda görmediysen hurmadan da fayda göreceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…