Kalori Arkadaşım

kız o asprin denen şey hiç bi işe yaramaz. porçöze benziyor migroslarda falan var ernet kireç çözücü diyor.

Ben anadolu yakasındayım canım, evi o taraflardan bakmayı düşünüyorum.
Bizim buralarda 200.000 den aşağı ev yok.
Ben 1+1 alsam bile kar benim için.
Kiraya vermeyi düşünüyorum zaten, allah kısmet eder de alabilirsem.

toplam geri ödemesi 100,000 oldu işte tabi bende çalışınca rahatladık ama cebimde 6 tl olmadığı için elektrik sözleşmesi yapamayıp eve geri döndüğüm günleri bilirim canm zor günler geçirdik. ama şimdi şükrolsun geçti gitti.

kız sen maşallah ne kadar çok maaş alıyormuşsun öyle. şimdiye deli para biriktirmiş olman lazım. ailenle yaşıyorsun bir de. bi ara geçen sene işi bırakacam değiştircem filan diyordun birde. delimisin ayol. hem memur gibi haftasonu da çalışmıyorsun. fıstık gibi işmiş. benim kardeşimde iktisat okudu. lazım mı adam göndereyim sizin iş yerine

Allah gönlüne göre verir inşallah. benm oturduğum semttede dediğin paralarda evler. benm evim 1+1 4.kat ama apartmana girince girişin altı kot farkından 1 kat aşağı iniyosun yere zemine teması yok şimdi metromuzda geldi bikaç seneye dahada pahalansın die bakıoz inş.

bence çok almıo ya istanbul koşullarına göre. burda herşey para. yakında havayı bile parayla satacaklar.

şuan da % 100 kar etmiş olmuyorsunuz.bu dediğine göre. az önce öyle demiştin. senden 105bin tl çıkmış olmuş 45bin tl kardasın gibi düşün

İstanbul da yaşayınca para birikmiyor.
7000 TL falan ancak biriktirebildim. Ailemle yaşıyorum ama annemin ve kardeşimin el atından işlerinin parası hep benden çıkıyor. Babam da sanıyor ki benim kimseye faydam yok.
Ben bu işe 2013 temmuzda 1000 TL ile başladım, 1. yılda maaşım bu kadar oldu
İşte kendimi bi borca bağlamak istiyorum. Hem ailemden ve kısmet olursa kocamdan falan ayrı bişeyim olsun istiyorum.
İstediğimde herkese resti çekebileyim, kimseye ayaklarımın üzerinde duramadığım için boyun eğmek istemiyorum.
Sen nerde yaşıyorsun canım?

ben avrupa yakasındayım eyüpteyim canm

şuan da % 100 kar etmiş olmuyorsunuz.bu dediğine göre. az önce öyle demiştin. senden 105bin tl çıkmış olmuş 45bin tl kardasın gibi düşün

ana para üzerinden dedim canm eğer peşin almış olsan 5 senede hiçbir yaptığın yatırım kendini 2 ye katlamaz inşallah sende tez zamanda ev sahibi olursun

ya desenli yaptırma bence:S banyo kalabalık gozukur. boğar. ben ferah olmasından yanayım

tovbe yarabbim adam onu ne evvi olarak yapmış acaba. :S:S: D

wuhuuuu süpermiş kız, o ev sahibinin öz güveninden bende istiyorum. selilütlerime bakmaktan şaapamazdım herhalde

kumlama hoş durmuyor bence ya, yine sen bilirsin tabi

ay tahmin edebiliyorum bizim yatak odasındada bundan var bizede gelenler baksa iyi lafı sokup gidio

evet içindeki ampul beyaz oda pembemsi oluo

vay vay vay

canım tabi ki de kredi, kocam peşinatı çekti ben ev kredisini. bizim evde 1+1

çok mantıklı diğer türlü para birikmiyor. hem aileninde senden beklentisi biraz azalmış olur

Ama işte evlilik falan olursa ne yaparım bilmiyorum.
O zaman bütün yük babamın üstüne kalmış olur.
Kafam çok karışık, bide tam netleştirmeden bu konuyu açtım babama.
Dedim ki adama "zaten dedim bi talibim falan yok, kimse beni istemeye gelmiyor, sanırım evlenemeyeceğim, o yüzden kendime bi ev alayım da başımı sokacak bi yerim olsun"

özlem bişey sorucam, senin çocuğun var mıydı? 1+1 eve nasıl sığıyorsunuz?

var canm 5 yaşında bi oğlum var aslında evi aldığımızda 2+1 di. küçük bi oda vardı salona açılan kırdık kapısını kemer yaptırdık yemek grubunu koyduk oraya. oğlumda bu zamana kadar salonda yattı. şimdi 23 nisanda eve tadilat yaptırıyoruz kemer yerine akordiyon kapı koyup çocuğa oda yapcez orayı. mutfaktaki tadilatta bu yüzden dolapları büyütmem gerekiyor yemek grubunun konsolü iptal olacak içindeki porselenler vs mutfağa geçecek

büyük cesaret ben bu kadar cesur olmazdım

en güzel para biriktirme ve yatırım şekli imkanın varsa hiç durma

kuzum sen memursun nereden baksan 3000 tl civarı maaş alıyorsundur eşinde bir o kadar alsa ayda 5-6 bin lira para yapar bu giderlerinizde 1500 tl falan tutsa ayda 3500 civarında para biriktirmeniz lazım bu devirde para biriktireyim de peşin parayla ev alayım diye bir şey kalmadı anca loto toto tutturursanız bu dediğim mümkün ev sahipleri de taksit yapmıyor anca büyük müteahhit şirketler yapıyor bir miktar peşinat biriktirip bir eve bir an önce girin boşuna zaman kaybediyorsunuz ve evler git gide pahalılaşıyor

sabah peynirli tost yedim

saat 9 gibi 5 tane tuzlu kurabiye yedim

öğlen yarım kase mercimek çorbası
karnabahar kızartması ve yoğurt salata yedim

akşama kahvaltı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…