- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
kız o asprin denen şey hiç bi işe yaramaz. porçöze benziyor migroslarda falan var ernet kireç çözücü diyor.aynen duşakabin cam değil plastik gibi bişi mikanın ne olduğunu bilmiyorum ernet kireç çözücü dediğin şey nasıl bir şey porçözler gibi ağır bir kimyasal mı yoksa bildiğimiz cif aspirin gibi sıradan bir temizleyici mi ?
Ben anadolu yakasındayım canım, evi o taraflardan bakmayı düşünüyorum.güzel düşünüosun canm nerde oturuosun bilmiorum ama beylikdüzü esenyurt civarında çok güzel evler var site içi vs. dediğin meblağda krediyle üstüne kirayla ödersin tabi. ama biz gidemedik oralara iş güç aile hepsi bu tarafta
65000 çektiniz kaç para geri ödeyeceksiniz. faiz haram olduğu için bankalardan kredi çekmiyoruz. bankaya vereceğimiz faizi ev sahibine verelim diye düşünüyoruz. o zaman da para birikmiyor işte. siz gerçekten iyi cesaret etmişsiniz. 700 tl ile iyi geçinmişsiniz. az kalmış hem şimdi sende çalışıyorsun rahatlamışsınızdır. geçen arabayı yeniledik diyordun hatta.maşallah
kız sen maşallah ne kadar çok maaş alıyormuşsun öyle. şimdiye deli para biriktirmiş olman lazım. ailenle yaşıyorsun bir de. bi ara geçen sene işi bırakacam değiştircem filan diyordun birde. delimisin ayol. hem memur gibi haftasonu da çalışmıyorsun. fıstık gibi işmiş. benim kardeşimde iktisat okudu. lazım mı adam göndereyim sizin iş yerineBen tek başıma ev almayı düşünüyorum kızlar.
1800 TL maaşım var allaha şükür. Haziranda 2000 olur diye tahmin ediyorum.
Yarısını krediye bağlarım, evi de kiraya veririm bi süreliğine, onu da krediye eklerim diye düşünüyorum.
Sizce mantıklı mı?
Ben anadolu yakasındayım canım, evi o taraflardan bakmayı düşünüyorum.
Bizim buralarda 200.000 den aşağı ev yok.
Ben 1+1 alsam bile kar benim için.
Kiraya vermeyi düşünüyorum zaten, allah kısmet eder de alabilirsem.
kız sen maşallah ne kadar çok maaş alıyormuşsun öyle. şimdiye deli para biriktirmiş olman lazım. ailenle yaşıyorsun bir de. bi ara geçen sene işi bırakacam değiştircem filan diyordun birde. delimisin ayol. hem memur gibi haftasonu da çalışmıyorsun. fıstık gibi işmiş. benim kardeşimde iktisat okudu. lazım mı adam göndereyim sizin iş yerine
şuan da % 100 kar etmiş olmuyorsunuz.bu dediğine göre. az önce öyle demiştin. senden 105bin tl çıkmış olmuş 45bin tl kardasın gibi düşüntoplam geri ödemesi 100,000 oldu işte tabi bende çalışınca rahatladık ama cebimde 6 tl olmadığı için elektrik sözleşmesi yapamayıp eve geri döndüğüm günleri bilirim canm zor günler geçirdik. ama şimdi şükrolsun geçti gitti.
İstanbul da yaşayınca para birikmiyor.kız sen maşallah ne kadar çok maaş alıyormuşsun öyle. şimdiye deli para biriktirmiş olman lazım. ailenle yaşıyorsun bir de. bi ara geçen sene işi bırakacam değiştircem filan diyordun birde. delimisin ayol. hem memur gibi haftasonu da çalışmıyorsun. fıstık gibi işmiş. benim kardeşimde iktisat okudu. lazım mı adam göndereyim sizin iş yerine
Sen nerde yaşıyorsun canım?Allah gönlüne göre verir inşallah. benm oturduğum semttede dediğin paralarda evler. benm evim 1+1 4.kat ama apartmana girince girişin altı kot farkından 1 kat aşağı iniyosun yere zemine teması yok şimdi metromuzda geldi bikaç seneye dahada pahalansın die bakıoz inş.
İstanbul da yaşayınca para birikmiyor.
7000 TL falan ancak biriktirebildim. Ailemle yaşıyorum ama annemin ve kardeşimin el atından işlerinin parası hep benden çıkıyor. Babam da sanıyor ki benim kimseye faydam yok.
Ben bu işe 2013 temmuzda 1000 TL ile başladım, 1. yılda maaşım bu kadar oldu
İşte kendimi bi borca bağlamak istiyorum. Hem ailemden ve kısmet olursa kocamdan falan ayrı bişeyim olsun istiyorum.
İstediğimde herkese resti çekebileyim, kimseye ayaklarımın üzerinde duramadığım için boyun eğmek istemiyorum.
Sen nerde yaşıyorsun canım?
şuan da % 100 kar etmiş olmuyorsunuz.bu dediğine göre. az önce öyle demiştin. senden 105bin tl çıkmış olmuş 45bin tl kardasın gibi düşün
ya desenli yaptırma bence:S banyo kalabalık gozukur. boğar. ben ferah olmasından yanayımbizim banyonun bir köşesini değerlendirmek istiyoruz şu anki duşakabin müteahhit işi kullanışlı da değil
kumlama yaptırırsak camın dışına yapılıyormuş kireçlenme olmaz ama biz cama baskı yaptırmayı düşünüyoruz deniz kabukları yada deniz taşlarından oluşan bir resim bastırabiliriz henüz karar vermedik
aynen öyle ya bizim ev sahibinin değişik fantezileri varmış anlaşılan. banyonun bi duvarını boydan boya ayna kaplatmışlar. neden acaba bilemiyorumduşakabinde mavi ışıklar filan yanıyor ve ayna duşakabinin karşısında. artık yıkanırkene mi izlersin kendini yoksam başka bişey yaparkene mi izlersin orasını bilemeyecem hatta her ikisini birden de yapabilirsin bi de müzik açarsın benim kız bile alıştı anne şarkı aç diyor. suyu açmadan şarkı açıyoruz. yatak odasına kırmızı led ışık diğer odalarda mavi led ışıklar bilmem neler her oda da ayrı fantezi zaten taşındığımızda evde bi şifonyer bırakmışlardı. çekmecesinden seksi iç çamaşırı kutuları, audi araba anahtarı, uzun bi peruk, üzerinde taksi yazan bi taksici şapkası çıktı. eskiden yabancı filmlerde olurdu ya. fanteziye geelll taksici fantazisi yatak odası gömme dolap ve kocaman dev aynalarla kaplanmış. adamlar işi biliyormmuş ayol yaparken kendimi görmezsem olmaz demişler anlaşılan
çorba tavuk ızgara irmik helvası var benim yemekde gidip alıp geleyim
aynen öyle ya bizim ev sahibinin değişik fantezileri varmış anlaşılan. banyonun bi duvarını boydan boya ayna kaplatmışlar. neden acaba bilemiyorumduşakabinde mavi ışıklar filan yanıyor ve ayna duşakabinin karşısında. artık yıkanırkene mi izlersin kendini yoksam başka bişey yaparkene mi izlersin orasını bilemeyecem hatta her ikisini birden de yapabilirsin bi de müzik açarsın benim kız bile alıştı anne şarkı aç diyor. suyu açmadan şarkı açıyoruz. yatak odasına kırmızı led ışık diğer odalarda mavi led ışıklar bilmem neler her oda da ayrı fantezi zaten taşındığımızda evde bi şifonyer bırakmışlardı. çekmecesinden seksi iç çamaşırı kutuları, audi araba anahtarı, uzun bi peruk, üzerinde taksi yazan bi taksici şapkası çıktı. eskiden yabancı filmlerde olurdu ya. fanteziye geelll taksici fantazisi yatak odası gömme dolap ve kocaman dev aynalarla kaplanmış. adamlar işi biliyormmuş ayol yaparken kendimi görmezsem olmaz demişler anlaşılan
bence sakın yaptırtma. böyle bişey düşünüyorsan git şu perdeler varya onlardan al as. hiç şık durmuyor bence. kaç paraya mal olacak size hesapladınız mı.
ay sorma ayol. adamın içinde oynaşma hissi yoksa da eve girince geliveriyor.insanı şaapmaya teşvik ediyor ev resmen
ya bizde yatak odasına düşündük asma tavan led ampül falan mor yada kırmızı aydınlatma ama benm babam dekorasyoncu ve haliyle o yapacak. utandık yaptıramadıkbaşkasına da yaptırmak olmaz gönül koyar ben varken nie diye olan bize oldu
ay tahmin edebiliyorum bizim yatak odasındada bundan var bizede gelenler baksa iyi lafı sokup gidio
evet içindeki ampul beyaz oda pembemsi oluo
ya kızlar bişey söyleyeceğim sizler daha yeni evlisiniz bilmem ne sizniz. hangi ara para biriktirdiniz de ev alabildiniz hayret bişey ya. ben 5 yıllık evliyim daha evin bi odasını ancak alabilecek para biriktirdik. sizler nasıl alıyorsunuz ananız babanız mı alıveriyor. miras mı kalıyor. biz mi müsrifiz anlamıyorum yaa. kaç kişiye ev hayırlamaya gittik bizden sonra evlenmişler. böyle para biriktirmenin varsa bir yolu bana da söyleyin yaa nooolluurrr. kendi evi olanlar sizlere söylüyorumm...
Ben tek başıma ev almayı düşünüyorum kızlar.
Yarısını krediye bağlarım, evi de kiraya veririm bi süreliğine, onu da krediye eklerim diye düşünüyorum.
Sizce mantıklı mı?
özlem bişey sorucam, senin çocuğun var mıydı? 1+1 eve nasıl sığıyorsunuz?bizdede tavuk ızgara yayla çorba ayran bulgur pilavı vardı
kendi evden getirdiğim lahana çorbasını bulgur pilavı ve ayranı hüplettim
Ama işte evlilik falan olursa ne yaparım bilmiyorum.wuhuuuu süpermiş kız, o ev sahibinin öz güveninden bende istiyorum. selilütlerime bakmaktan şaapamazdım herhalde
kumlama hoş durmuyor bence ya, yine sen bilirsin tabi
vay vay vay
canım tabi ki de kredi, kocam peşinatı çekti ben ev kredisini. bizim evde 1+1
çok mantıklı diğer türlü para birikmiyor. hem aileninde senden beklentisi biraz azalmış olur
özlem bişey sorucam, senin çocuğun var mıydı? 1+1 eve nasıl sığıyorsunuz?
canm ben evi aldığımda 1,5 senelik evliydim ve henüz ben çalışmıodum. oğluşum 6 aylıktı. eve tek maaş giriodu anlıcan.o zaman 1500 maaş alıodu eşim ve biz 850 tl krediye girdik. hala bazen aramızda konuşuyoruzda maaşın yarısından fazlasına nasıl cesaret etmişisz die. borçlanmadan ev sahibi olmak hayal. sadece 5000 tl peşinatımız vardı ev tüm masraflar 70,000 tl ye mal oldu 65,000 tl kredi çektik. ve sonuç elhamdülillah yarısı bitti. evimi bugün satsam 150,000 tl ye alıcısı var. 5 senede %100 den fazla kar. bence biriktirmeyi çok beklemeyin. her geçen gün eksiye giriosunuz bi an önce atın kendnizi borcun altına.
Ben tek başıma ev almayı düşünüyorum kızlar.
Sizce mantıklı mı?
65000 çektiniz kaç para geri ödeyeceksiniz. faiz haram olduğu için bankalardan kredi çekmiyoruz. bankaya vereceğimiz faizi ev sahibine verelim diye düşünüyoruz. o zaman da para birikmiyor işte. siz gerçekten iyi cesaret etmişsiniz. 700 tl ile iyi geçinmişsiniz. az kalmış hem şimdi sende çalışıyorsun rahatlamışsınızdır. geçen arabayı yeniledik diyordun hatta.maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?