Büyük ihtimalle araba alırım.araba al canım uygun fiyatlı 2. el dizel araba ala vınnnn vvvınnn diye gidip gelirsin
Büyük ihtimalle araba alırım.
Paranın bi kısmını da şirketten alırım, kredi çekmem, faizle uğraşmam. Maaşımdan kestiririm her ay.
evlenme kısmına çok güldüm
bence sadece 2 kişi sizi taşıyacaklarsa, git patrona de maaşımdan 200 lira kesin beni burda bırakın de..
Karar değiştirmişler bütün şirket taşınıyormuşuz.
Ama biz önden gidiyormuşuz.
Bir şeyler ayarlanabilirmiş.yani servis konulur mu??
İki kisi gidiyoruz dedi diye oyle dedim..zor valla uzun yol..departmanı taşıyorlarmış nasıl kalsın orada
Gecmis olsun..Aydacim alinti yapmadim ortalik karismasin diye...
dun gittim baska bi dr.a zorlanmaya bagliymis sislik. Cok egriyo falan deyince mr istedi dr. Boyun fitigi cikti koldaki ugusmanin nedenide oymus. Icim rahatladi resmen LENFOMA degilmisim yaniiiii. Zaten oyle bisey olmadigini biliyodum ama sinek kucuk, migde bulandirir hesab...
oyle bi otobus bikac sene once tv ye ciktiydi haberlere..ayni senin dediklerin gibi..sofor falan konustuydu..tabi canım geçen yaz annemlere gittiğimde çarşıda gördüm o çifti çocukları bile olmuş
ayy sabahları kahvaltı yapanlar birbirine açma poğaça yapanlar alanlar şoför de hep aynıydı durağa gelince eğer binecek kişi daha gelmemişse 30 sn falan bekliyordu hangi belediye otobüsünün yolcuyu beklediği görülmüş bizim servis bile beklemiyor
geçti canım geçtiBu arada bugun sporla da yakarak gunu 1100 kalori ile kapattim..saat 22:00 den beri canim cok fena tost istiyo ama yemedim..kayitlara gecsin lutfen
ben bu günaydını üstüme almıyorum hiç dombik diilim bi kerem benNasil olsa buraya bu saatten sonra giren olmaz..o yuzden simdiden yazayin didim..gunaydin dombikler ve kendini dombik hissedenler....GUNAAAAYDİİİNNN....
Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım, pazartesi gününe göre eksideyim. ayrıca regl oldum dün, kayıtlara geçsinnnnn lütfennnn
Ama sevgilim geliyor bugün, yarın bi eğitime gidecek, yarın akşam da kuzenleriyle tanışıyorumçok heyecanlıyım, dün gece hiç uyuyamadım
Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım, pazartesi gününe göre eksideyim. ayrıca regl oldum dün, kayıtlara geçsinnnnn lütfennnn
Ama sevgilim geliyor bugün, yarın bi eğitime gidecek, yarın akşam da kuzenleriyle tanışıyorumçok heyecanlıyım, dün gece hiç uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?