Kalori Arkadaşım

Büyük ihtimalle araba alırım.
Paranın bi kısmını da şirketten alırım, kredi çekmem, faizle uğraşmam. Maaşımdan kestiririm her ay.

bence sadece 2 kişi sizi taşıyacaklarsa, git patrona de maaşımdan 200 lira kesin beni burda bırakın de..

evlenme kısmına çok güldüm

tabi canım geçen yaz annemlere gittiğimde çarşıda gördüm o çifti çocukları bile olmuş

ayy sabahları kahvaltı yapanlar birbirine açma poğaça yapanlar alanlar şoför de hep aynıydı durağa gelince eğer binecek kişi daha gelmemişse 30 sn falan bekliyordu hangi belediye otobüsünün yolcuyu beklediği görülmüş bizim servis bile beklemiyor

Aydacim alinti yapmadim ortalik karismasin diye...
dun gittim baska bi dr.a zorlanmaya bagliymis sislik. Cok egriyo falan deyince mr istedi dr. Boyun fitigi cikti koldaki ugusmanin nedenide oymus. Icim rahatladi resmen LENFOMA degilmisim yaniiiii. Zaten oyle bisey olmadigini biliyodum ama sinek kucuk, migde bulandirir hesab...

Rose üzüldüm cnm gercekten is yerini tasinmasina cok zor trafik cilesi. Bizim is yerimiz ayni mahallede ewle super walla yemege falan ewe cikioz cogu zaman

Diğer pis doktorun yüzünden boyun fıtığı na sevinir olduk. Aman iyi diğerinin dediği değilmiş çok sevindim. Fıtık nasıl oldun acaba zorlandı n falan mi ki boynunu. Geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun..

Bu arada bugun sporla da yakarak gunu 1100 kalori ile kapattim..saat 22:00 den beri canim cok fena tost istiyo ama yemedim..kayitlara gecsin lutfen

oyle bi otobus bikac sene once tv ye ciktiydi haberlere..ayni senin dediklerin gibi..sofor falan konustuydu..

Nasil olsa buraya bu saatten sonra giren olmaz..o yuzden simdiden yazayin didim..gunaydin dombikler ve kendini dombik hissedenler....GUNAAAAYDİİİNNN....

günaydııınnnnnnnnn bugün cumaaa yaşasınnnn

aslında hiçte enerjik değilim şuracıkta uyuyabilirim.

Bu arada bugun sporla da yakarak gunu 1100 kalori ile kapattim..saat 22:00 den beri canim cok fena tost istiyo ama yemedim..kayitlara gecsin lutfen
geçti canım geçti benim diyet noluyor bilmiyorum ama ne oluyorsa iyi olmuyor. artıya çıkıyorum sinir oluyorum. geçen hafta da cuma yarışmasında artıdaydım. yine öyle olacak. atacaklar yakında grupdan beni

Nasil olsa buraya bu saatten sonra giren olmaz..o yuzden simdiden yazayin didim..gunaydin dombikler ve kendini dombik hissedenler....GUNAAAAYDİİİNNN....
ben bu günaydını üstüme almıyorum hiç dombik diilim bi kerem ben

Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım, pazartesi gününe göre eksideyim. ayrıca regl oldum dün, kayıtlara geçsinnnnn lütfennnn
Ama sevgilim geliyor bugün, yarın bi eğitime gidecek, yarın akşam da kuzenleriyle tanışıyorum çok heyecanlıyım, dün gece hiç uyuyamadım

eksidemisinnn hem de reglkeneeeee ben duble + dayım geçen hafta sonunun etkisindeyim hala bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim altı üstü 2 paket cips, 2 dilim çikiletalı pasta, kahvaltıda patates kızartması , kocaman bir hamburger menüü tabi normal öğünlerimde var

kuzenler kız mı erkek mi?? evli mi bekar mı??
hafta sonu bol bol yee canım ayıp olmasın insanlara seni utangaç sıkılgan tanımasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…