Kalori Arkadaşım

etme sen ozaman sayın rakibem benmkide bugün ses çıkmadı yarın gelecek heralde haftaya wuuhuuuu yine kontesim

kızlar az durunda bende bişiler oliim..gerçi ben bu hafta sıfırdan başlıcam listeye ama..görülüyorki listede 1 olmam zaman alacak..o yüzden içimde kalmasın aklımdayken söliim..bir gün ben 1. olursam herkes bana ÇİROZ NAZ dicek ona göre..

çiroz naz mııı ayyy herkesin bilinç altındakiler ortaya dökülüyooo

Kızlar başıma ne geldi bi bilseniz.
Benim iş yerim evime çok yakın, 20 dkda gidip geliyorum daha doğru gidip geliyor-dum.
1 saat önce bi haber geldi ki sadece mali işler departmanı olarak diğer şirketimize taşınıyormuşuz.
Evime o kadar ters bi yerdeki taşınacağımız yer. 2 saat falan sürecek gitmem ve eve dönüşüm de daha uzun sürer muhtemelen.
Ne yapacağım ben ya, işimi kaybetmek istemiyorum. Ama çok zor duruma düşeceğim.
Eve çıksam diyorum ama oralarda en düşük 1+1 ev 850 tl kira, o da bahçe katı kıytırık bi ev.
Araba alsam İstanbul trafiğiyle nasıl başa çıkacağım.
Çok moralim bozuk.

canm çok üzüldüm yaa ist gibi yerde mesafe çok önemli yollar trafik malum işinden memnunsan bi müddet devam et dah iyi bi tane bulana kadar mecbur

bu 2 saatlik yolu ne ile gidip geleceksin tek vasıta mı kullanacaksın?

neden böyle bir karar verilmiş ki ?

size servis falan ayarlarlar belki

kız benim içimden geçeni demişin. bencede servis ayarlarlar, olmadı bizim gibi yapabilirsiniz. 20 kişi toplayıp özel servisle anlaştık biz

canm çok üzüldüm yaa ist gibi yerde mesafe çok önemli yollar trafik malum işinden memnunsan bi müddet devam et dah iyi bi tane bulana kadar mecbur
İşimden kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Ben muhasebe işi yapıyorum, benim yaptığım işi bu maaşa yapan yok piyasada.
En fazla 1,200-1,300 verirler. Kaldı ki cumartesi çalışmıyorum. Resmi tatillerde çalışmıyorum. Aylık yemek param var 325 TL. Daha iyi şartlarda iş bulabilmem için kaç yıllık deneyim ararlar. Benim üniversiteden önce ön muhasebe deneyimim var ama üniversite bittikten sonra 3 yıllık deneyimim var. Yani bu maaşa iş bulmam zor.

Ne zamandır konuşulan bir şeydi ama ben ihtimal vermiyordum.
Sebebini henüz bilmiyoruz.
Tek vasıta değil, en az 3 vasıta değiştireceğim. Tek olsa şikayet etmem.

sizin depertmandakiler de oralara yakın oturuyordur. özel servis ayarlamaya çalışırsınız olmaz mı?
Canım iki kişiyiz biz departmanda, yani muhasebe işini yapan iki kişiyiz.
İdari işleri yapanlar kalacaklar burada.
Diğer arkadaşta uzak oturuyor ama ters değil, ve onunla da evlerimiz ters yönlerde.
Çok karışık bi durum.

bak ya kocası çiçek getirio da bu beğenmio. tabi seninki çikolatalı tulumba getirsin istion dimi
aynen ya neden aklıma düşürüyon alçak lola buni seni

buarada ben nergisin kokusuna bayılıyorum ya, baygın bi kokusu var hoşuma gidiyor
benimkiler kurudu bile mevsimi geçti. sene ye bu zamanlar yine açar artık. ama evi acayip kokuttular anlatamam süpper.

etme sen ozaman sayın rakibem benmkide bugün ses çıkmadı yarın gelecek heralde haftaya wuuhuuuu yine kontesim
he he öylesin evet evet

Kemal Paşa götürsün

ben kemal paşa sevmiyorum sevmiyorum SEVMİYORUM

KIZ BEN SANA ŞİMDİ BİLE ÇİROZ NAZ DİYEBİLİRİM. Kİ. bizim inşaat demirimiz vardır çiroz deriz. betonarme perdelerde kolonlarda falan kullanılır. çiroz cuk nazcık

ay şimdi ben nazar etmişim gibi oldu diye üzülürkene sen demişsin daha önceden böyle bir konu vardı diye. içim rahatladı ..
sen ev alayım demiyormuydun o taraflardan al. içinde otur. fıstık gibi işte banada öyle gelmişti şartların çok rahat dı ve çok iyi maaş alıyorsun. bırakılmaz bu iş sakın ha. 1800 artı yemek parası birde . sen çok rahat aylık 1200 tl kredi ödeyebilirsin. al bi ev öde taksit taksit

hımmmm o zaman kira da, otomobilde mantıklı değil. bence ev işini çabuklaştırmaya bak, kira ödeyeceğine kredi ödersin paran boşa gitmez

düşüreyimde bi tek ben artıda olmayayım(pazartesi tam reglinin ikinci günü)

ay ne güzel çiçek besleyecek olursam kesin nergis olur zaten

oyyyyy çiroz hiç iltifat gibi gelmedi bak şimdi

Canım benim nasıl da ince düşünmüş, sen nazar etmedin. 1 ay önce falan böyle bi mesele vardı ama şirketçe taşınacaktık.
Oralardan ev alamam, beni aşar. Ayrıca 1200 kredi ödeyip nasıl yaşayacağım, yani bunun elektriği suyu doğalgazı bi ton masrafı var. Ben babamın evinde kalırken yapabilirim bunu ancak, çünkü krediden başka masrafım olmaz.

yolda telef olursun, benimki otobüsle 1 saat sürüo dayanamıyorum

araba al canım uygun fiyatlı 2. el dizel araba ala vınnnn vvvınnn diye gidip gelirsin

bende bir zamanlar araba ile evime 30 dk lık yolu 1 saatte gidiyordum hem de 3 vasıtayla tam 2,5 yıl çektim o çileyi sonra inan ne kadar çok artarsa vasıta o kadar zor oluyor

evlenmeme 6 ay kala bir otobüs keşfetmiştim sabahları tek sefer akşamları tek sefer yapıyordu bir nevi servis gibi ama otobüsteki herkes bir samimi olmuş ki anlatamam birde otobüste o kadar gürültülüydü ki kulaklıklarımı takmam bile fayda etmiyordu herkes muhabbet ediyordu birbiriyle normal hayatta da görüşmeye başlamışlar hatta o otobüste tanışıp evlenen bir çift bile vardı

evlenme kısmına çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…