Kalori Arkadaşım

bende akşam eve gidince koca bi tabak dolusu meyve yicem kivi portakal armut üçlüsü bide yulaf ezmesi yerim kuru kayısı doğrarım içinede kapatırız günü
tabi tospamla kocama mantı var zavallı ben de onlar yemeklerini yerken koşu bantının üstünde kepişio olurum

valla bende bu evde çocuk yapmak istiorum, çocuk büyüyene kadar anca ev borcu biter. olmadı bizde salonda yatırıcaz çocuğu

walla iyi irade

azimli gördüm seni

bende eve gidip kahvaltılıkları çıkaracağım yanına portakal ve greyfurt suyu sıkarım tereyağınada 3 tane yumurta kırdık mı tamamdır sonrasında ütüye oturacağım

valla bende bu evde çocuk yapmak istiorum, çocuk büyüyene kadar anca ev borcu biter. olmadı bizde salonda yatırıcaz çocuğu

walla iyi irade

belli bir yaşa gelene kadar idare edilir tabi kıyafet ve ıvır zıvırları için yeterli başka bir çözüm varsa

ESENYURT MUUUUU. sakiiiiiiinnnnnnnn. terorist yuvasi

acayip yoruldum geldim öyle bir yürüdüm ki. şimdi google earth den ölçeceğim bakalım ne kadar yol yürümüşüm. yokuşlu filandı bir de.

kız ayda, guotelerin arasına yazmıcaksam neresine yazcam..

acayip yoruldum geldim öyle bir yürüdüm ki. şimdi google earth den ölçeceğim bakalım ne kadar yol yürümüşüm. yokuşlu filandı bir de.
bende şimdi geldim yürüyüşten geç çıktım bugün biraz ama çıktığıma pişamn oldum ben dün malum emniyete saldırı oldu oraya çok yakın çalışıyorum. o caddede yürüyorum. eli satırlı insanlar vardı kavga ediolardı. birde dünkü eylemler yüzünden her yer canlı yayın araçları özel harekat falan vardı noluo bize nereye gidioruz sokağa çıkmaya korkar olduk valla yaa

ana para üzerinden dedim canm eğer peşin almış olsan 5 senede hiçbir yaptığın yatırım kendini 2 ye katlamaz inşallah sende tez zamanda ev sahibi olursun
AMİN CANIM HAYIRLISIYSA İNŞALLAH OLURUZ.

kız ayda, guotelerin arasına yazmıcaksam neresine yazcam..
AYNEN ŞUANDA TAM YAZDIĞIN YERE CANIM. ÖĞRENİYORSUN TEBRİKLER BİZ Bİ sinokiye fotoğraf koymayı öğretemedik

duymadım ben emniyet saldırısını.
saatte 5.25 km hızla 3,5 km yürüyüvermişim. hiç yokdan iyidir.bi sn hesaplıyorum heh 5000 adım atmışım. bu bana 1 hafta gider manyetical eliptical bisikletical için kocamı ikna ediversem siz beni görün o zaman neler yapıyorum ben

hehe..süper taktik..önce adam yıkılacak kızım evde kaldı diye, sonrada taam ya ben birini buldum deyip rahatlatacaksın..möhendiside aradan çıkarcan dimi..çakaaalll..
bende düğün sırası ailemde hüzün ortamı oluşunca , evde kalsam dahamı iyidi diyodum.. dağılıyodu kafalar..

etme sen ozaman sayın rakibem benmkide bugün ses çıkmadı yarın gelecek heralde haftaya wuuhuuuu yine kontesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…