- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
var canm 5 yaşında bi oğlum var aslında evi aldığımızda 2+1 di. küçük bi oda vardı salona açılan kırdık kapısını kemer yaptırdık yemek grubunu koyduk oraya. oğlumda bu zamana kadar salonda yattı. şimdi 23 nisanda eve tadilat yaptırıyoruz kemer yerine akordiyon kapı koyup çocuğa oda yapcez orayı. mutfaktaki tadilatta bu yüzden dolapları büyütmem gerekiyor yemek grubunun konsolü iptal olacak içindeki porselenler vs mutfağa geçecek
bende akşam eve gidince koca bi tabak dolusu meyve yicem kivi portakal armut üçlüsü bide yulaf ezmesi yerim kuru kayısı doğrarım içinede kapatırız günü
tabi tospamla kocama mantı varzavallı ben de onlar yemeklerini yerken koşu bantının üstünde kepişio olurum
bende akşam eve gidince koca bi tabak dolusu meyve yicem kivi portakal armut üçlüsü bide yulaf ezmesi yerim kuru kayısı doğrarım içinede kapatırız günü
tabi tospamla kocama mantı varzavallı ben de onlar yemeklerini yerken koşu bantının üstünde kepişio olurum
valla bende bu evde çocuk yapmak istiorum, çocuk büyüyene kadar anca ev borcu biter. olmadı bizde salonda yatırıcaz çocuğu
walla iyi irade
Ben anadolu yakasındayım canım, evi o taraflardan bakmayı düşünüyorum.
Bizim buralarda 200.000 den aşağı ev yok.
Ben 1+1 alsam bile kar benim için.
Kiraya vermeyi düşünüyorum zaten, allah kısmet eder de alabilirsem.
quote lerin arasına yazmayacaksın işte bu kadaral sana kelli felli alıntı
aman hiç de merak etmiyorum olsa olsa b.klan kabızlıklan ilgili bişeydir.çürük sarımsak kokacak mı siz bana onu söyleyin bakiiim
bende şimdi geldim yürüyüşten geç çıktım bugün biraz ama çıktığıma pişamn oldum ben dün malum emniyete saldırı oldu oraya çok yakın çalışıyorum. o caddede yürüyorum. eli satırlı insanlar vardı kavga ediolardı. birde dünkü eylemler yüzünden her yer canlı yayın araçları özel harekat falan vardı noluo bize nereye gidioruz sokağa çıkmaya korkar olduk valla yaaacayip yoruldum geldim öyle bir yürüdüm ki. şimdi google earth den ölçeceğim bakalım ne kadar yol yürümüşüm. yokuşlu filandı bir de.
AMİN CANIM HAYIRLISIYSA İNŞALLAH OLURUZ.ana para üzerinden dedim canm eğer peşin almış olsan 5 senede hiçbir yaptığın yatırım kendini 2 ye katlamaz inşallah sende tez zamanda ev sahibi olursun
AYNEN ŞUANDA TAM YAZDIĞIN YERE CANIM. ÖĞRENİYORSUN TEBRİKLERkız ayda, guotelerin arasına yazmıcaksam neresine yazcam..
duymadım ben emniyet saldırısını.bende şimdi geldim yürüyüşten geç çıktım bugün biraz ama çıktığıma pişamn oldum ben dün malum emniyete saldırı oldu oraya çok yakın çalışıyorum. o caddede yürüyorum. eli satırlı insanlar vardı kavga ediolardı. birde dünkü eylemler yüzünden her yer canlı yayın araçları özel harekat falan vardı noluo bize nereye gidioruz sokağa çıkmaya korkar olduk valla yaa
en sevmediğim çiçeklerden. bizim yollara da döşemişler bakasım gelmiyor valla. ne çirkin bir çiçek lale yaa. ne kokusu var ne de güzel.istanbulda lale zamanı çok güzller
Eki Görüntüle 1477901
en sevmediğim çiçeklerden. bizim yollara da döşemişler bakasım gelmiyor valla. ne çirkin bir çiçek lale yaa. ne kokusu var ne de güzel.
slm canım ne yaptın başka bir dr a gittin mi. şişlik geçti mi ilaçlarla.Kislar slm yazamadim kac gundur yogunum
ay ne bilim ben hiç sevmiyorum. kocam getirse sevinmem yani o derecekız ben çok severim laleyi
bak ya kocası çiçek getirio da bu beğenmio. tabi seninki çikolatalı tulumba getirsin istion dimislm canım ne yaptın başka bir dr a gittin mi. şişlik geçti mi ilaçlarla.
ay ne bilim ben hiç sevmiyorum. kocam getirse sevinmem yani o derece
Ama işte evlilik falan olursa ne yaparım bilmiyorum.
O zaman bütün yük babamın üstüne kalmış olur.
Kafam çok karışık, bide tam netleştirmeden bu konuyu açtım babama.
Dedim ki adama "zaten dedim bi talibim falan yok, kimse beni istemeye gelmiyor, sanırım evlenemeyeceğim, o yüzden kendime bi ev alayım da başımı sokacak bi yerim olsun"
AMİN CANIM HAYIRLISIYSA İNŞALLAH OLURUZ.
AYNEN ŞUANDA TAM YAZDIĞIN YERE CANIM. ÖĞRENİYORSUN TEBRİKLERBİZ Bİ sinokiye fotoğraf koymayı öğretemedik
duymadım ben emniyet saldırısını.
saatte 5.25 km hızla 3,5 km yürüyüvermişim. hiç yokdan iyidir.bi sn hesaplıyorum heh 5000 adım atmışım.bu bana 1 hafta gider manyetical eliptical bisikletical için kocamı ikna ediversem siz beni görün o zaman neler yapıyorum ben
bak ya kocası çiçek getirio da bu beğenmio. tabi seninki çikolatalı tulumba getirsin istion dimi
he ya o da olurKemal Paşa götürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?