Kalori Arkadaşım

Herkese iyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım

Sabah=1 dilim beyaz ekmek+1 çay kaşığı kadar krem peynir+ Şekersiz çay

Ara Öğün=Az şekerli sütlü kahve

Öğle= Meyveli yulaflı yoğurt

Akşam=çeyrek dilim beyz ekmek+3 kaşık pilav+1 porsiyon börülce yemeği

Ara Öğün=limonlu maden suyu
Alınan oplam kalori 775 kalori Bugün regl oldum kızlar haydi hayırlısı bakalım şimdi gidip çalıkuşunu izliycem hoşçakalınnnnn

Canım işin ne kadar geç bitiyor Rabbim yardımcın olsun inşallah amin yok canım neden kızalım ki ne yaptın :44:

Canim geçici vergi zamani oldugu icin bu kadar geçe kaldim, normalde en gec saat 7 de evde oluyorum. İnsallah bugun sondu.

Bu arada bugunku kalori miktarim 846.
Birazdan da sevgili jillian`imla bulusacagiz. :)

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım

yazdıklarınızı okudum kabızlık gerçekten az yemekten çünkü obur eşim habire yiyor onda hiç sorun yok ben 2 günde bir zoraki :26::26:

Hejira canımcım sana niye kızalım aşk olsun.

kızlar cuuma günü kim birinci olacak acaba
Çok heyecanlıyım artık sen zayıfladın demeye başladılar.

Bu arada geçen akşam evlenmeden önce aldığım bir gömleğim vardı o zamanlar dar dar oluyordu onu giydim birde ne göreyim bol oldu çok değil ama yinede o bolluğu hissetmek beni acaip mutlu ettim. Şükürler olsun:81::81::81::81::81::80::80::79::79::78::78::78:

Hayırlı sabahlar kızlar:80: Gününüz aydın olsun

Eki Görüntüle 973804

Günaydın canım

Günaydın bebişim, ben de sabah kot pantolunumun hafif bollaştığını farkettim ve inanılmaz mutlu oldum
Yalnız sanırım ben cuma günü tartı listesinde olamayacağım yine, tartımı garantiye yolladım ya gelmez heralde iki gün içinde :18:

seni gidi kaçak seni :124::122:
şaka bir tarafa olsun canım yeterki sağlam gelsin tartın bir sonraki hafta 2 haftanınkini yazarsın
Pantolonunun bollaştığını hissedince çok mutlu oldun dimi
Çok güzel oluyor emek veriyorsun karşılığını görüyorsun

Bu pantolunu geçen hafta da giymiştim o zaman da hafif bi bollaşma vardı, bugün yine giydim geçen haftakinden azıcıcık daha bollaşmış
Sanırım sıkılaşıyor da olabilirim, amannn aynada farketsin de kilodan düşmesem de olur.
Emeklerinin karşılığını görüyor olmak gerçekten çok güzel

Perşembe günü eczaneye uğra orta tartıl kız

evet canım ya aynada fark etmekde insanı acayip mutlu ediyor ben bu kadar şişko sosis olmama rağmen aynada göbüşümün küçükldüğünü gördükçe havalara uçuyorum

Perşembe günü eczaneye uğra orta tartıl kız

melek çok haklı tartı gününden kaçmak yok perşembe tartılıver beya

günaydın kızlarrrr
dünkü aldığım kalori miktarı 1009.. sporumu da aksatmıyorum
bu sabah dünkünden 300 gr daha az çıktım cuma birinci ben olcam
o zamana bi aksilik çıkmazsa tuvalet sorunu yaşamazsam inşallah
çünkü sizin gibi ben de yaşıyom valla kabızlık.. az yemekten olduğuna da katılıyorum

kızlar hayat ne zor be
az yiyosun lavaboya çıkamıyorsun çok yiyorsun yağlanıp şşişiyorsun bu nedir ya

En çok tahıl grubu çıkarıyormuş tuvalete, Ayça Kaya'nın kitabında okudum.

_meLinDa_
günaydın kızlarrrr
dünkü aldığım kalori miktarı 1009.. sporumu da aksatmıyorum
bu sabah dünkünden 300 gr daha az çıktım cuma birinci ben olcam
o zamana bi aksilik çıkmazsa tuvalet sorunu yaşamazsam inşallah
çünkü sizin gibi ben de yaşıyom valla kabızlık.. az yemekten olduğuna da katılıyorum

slm kızlar
bakıyorum da cuma günü herkes gümbür gümbür geliyor kilolar verilmiş oh oh ne güzel bakalım.ama iddaalıyım loopdido rakibim olarak seni görüyorum daha bir hırs yaptım ablamlar çok güzel bir menü hazırlasalar da akşam için yemicem karabugday domates salatalık üçlemesi yiyorum öğlen yemeği olarak hırs yaptım ben 1.olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…