Kalori Arkadaşım

Hayat bizim gibilere zor, yiyip yiyip kilo almayanlara gayet kolay yani. Zaten gıcık oluyorum öylelerine.

al benden de o kadar hejiracım yiyip yiyip kilo almıyorum diyenlere sinir oluyorum
bu arada sen de benim gibi muhasebecisin anlaşılan geçici vergi için mesailere kaldığına göre allah kolaylık versin şimdi çalışmasam da bilirim o zamanları birde son gün 14 şubat mesaiye kalmazsın umarım o gün sevgilinle vakit geçirirsin.

Canım muhasebeciyim evet geçici vergi beyanı 17 sine uzatıldı gerçi bizimki 14 üne hazır olur o ayrı

Bu aralar çok sık akşam mesaisine kaldım, hem 2013 ü kapatıyoruz diye, hem yok o vergi yok bu vergi, nefes almak istiyorum artık.

Hayat bizim gibilere zor, yiyip yiyip kilo almayanlara gayet kolay yani. Zaten gıcık oluyorum öylelerine.
Aynen canım bende gıcık oluyorum Birde kilolu insanların yanında kiodan bahsetmekten zevk alanlara sinir oluyorum

kızlar selam
nasıl gidiyor?

İyi gidiyor cnm hırslı hırslı aynen devam ediyoruz 2 gün sonra bakalım kim birinci olucak

Orkide67 canım cuma sabahı görüşcez inş. çok iyi kilolar vermiş olucaz bende çok pis hırslanmışım
Heyecan ile sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
menüde güzelmiş kız ama azıcık ye yiyeceksen bende akşam acıkırsam birşeyler atcam azıma
:18::18::18::18::18::18:

Muhasebeyi hiç sevmem :113::104::84::84::84:
ALLAH muhasebecilere kolaylık versin zor iş.

Ya offf o kadar özenerek yemek hazırladım ama hiç güzel olmadı neden böyle beceriksizim kiiiiiiiiii

İyi Akşamlar kızlar Bügünkü Menüm

Sabah=1 haşlanmış yumurta+1 tatlı kaşığı ahududu reçeli+1 çay kaşığı krem peynir+ 1 dilim ekmek

Öğle=2 dilim patatesli kek+ 1 tane kuru köfte

Ara Öğün= 1 maden suyu+ 1 fincan şekerli türk kahvesi

Akşam= 1 parça balık(tavada)

Alınan toplam kalori miktarı=591 kalori

canım bu hırslanmamız iyi oldu yemek istediğinde aklına cuma geliyor duruyorsun bu arada evet dayanamadım küçük bir kumpirle 2 köfte yedim ketçapsız mayonezsiz tuzsuz ama yine de fena değildi kumpir onu yedim bu seferde fazla geldi gece 2 mil leslie yaptım yatmadan yarım saat önce sen misin pis boğazlık eden yap şimdi spor dedim.
sabahta kalkar kalkmaz ballı sirkeli 1 bardak ılık suyumu içtim 3 mil leslie ,8 minute abs çalıştım 1 saat sürdü şimdi de 4 kaşık karabuğdayın içine 1 salatalık doğradım 3 çarli domates doğradım yiyorum.üzerine 1 bardak yeşil çay içecem.

Son düzenleme:

Of of yavrucuk sen aşmışsın ya leslie 2 mil yapıyorsun maşallah
Şuan kendimi kötü hiissettim seni geçip birinci olamayacak mıyım yoksa ? :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu karabuğday nasıl bişey Orkidecimmm?

selam kızlar
geçen haftaya göre yine çok kilom neden böyle oldu nasıl aldım bi anda bende anlayamadım ama topladım kendimi çok çıksam da sporumu da diyetimi de yapmaya çalışıyorum

size dün 54 çıktım demiştim ya şaka gibi bu sabah 54.7 çıktım artık gülüyorum bu duruma
yarın kaç çıkarım Allah bilir... 1. olma umudumu yitirdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…