Hayat bizim gibilere zor, yiyip yiyip kilo almayanlara gayet kolay yani. Zaten gıcık oluyorum öylelerine.
al benden de o kadar hejiracım yiyip yiyip kilo almıyorum diyenlere sinir oluyorum
bu arada sen de benim gibi muhasebecisin anlaşılan geçici vergi için mesailere kaldığına göre allah kolaylık versin şimdi çalışmasam da bilirim o zamanları birde son gün 14 şubat mesaiye kalmazsın umarım o gün sevgilinle vakit geçirirsin.
Aynen canım bende gıcık oluyorumHayat bizim gibilere zor, yiyip yiyip kilo almayanlara gayet kolay yani. Zaten gıcık oluyorum öylelerine.
kızlar selam
nasıl gidiyor?
_meLinDa_
günaydın kızlarrrr
dünkü aldığım kalori miktarı 1009.. sporumu da aksatmıyorum
bu sabah dünkünden 300 gr daha az çıktım cuma birinci ben olcam
o zamana bi aksilik çıkmazsa tuvalet sorunu yaşamazsam inşallah
çünkü sizin gibi ben de yaşıyom valla kabızlık.. az yemekten olduğuna da katılıyorum
slm kızlar
bakıyorum da cuma günü herkes gümbür gümbür geliyor kilolar verilmiş oh oh ne güzel bakalım.ama iddaalıyım loopdido rakibim olarak seni görüyorum daha bir hırs yaptım ablamlar çok güzel bir menü hazırlasalar da akşam için yemicem karabugday domates salatalık üçlemesi yiyorum öğlen yemeği olarak hırs yaptım ben 1.olacam
Canım muhasebeciyim evetgeçici vergi beyanı 17 sine uzatıldı gerçi bizimki 14 üne hazır olur o ayrı
Bu aralar çok sık akşam mesaisine kaldım, hem 2013 ü kapatıyoruz diye, hem yok o vergi yok bu vergi, nefes almak istiyorum artık.
Muhasebeyi hiç sevmem :113::104::84::84::84:
ALLAH muhasebecilere kolaylık versin zor iş.
Aynen canım bende gıcık oluyorumBirde kilolu insanların yanında kiodan bahsetmekten zevk alanlara sinir oluyorum
Orkide67 canım cuma sabahı görüşcez inş. çok iyi kilolar vermiş olucaz bende çok pis hırslanmışım
Heyecan ile sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
menüde güzelmiş kız ama azıcık ye yiyeceksen bende akşam acıkırsam birşeyler atcam azıma
:18::18::18::18::18::18:
canım bu hırslanmamız iyi oldu yemek istediğinde aklına cuma geliyor duruyorsunbu arada evet dayanamadım küçük bir kumpirle 2 köfte yedim ketçapsız mayonezsiz tuzsuz ama yine de fena değildi kumpir onu yedim bu seferde fazla geldi gece 2 mil leslie yaptım yatmadan yarım saat önce sen misin pis boğazlık eden yap şimdi spor dedim.
sabahta kalkar kalkmaz ballı sirkeli 1 bardak ılık suyumu içtim 3 mil leslie ,8 minute abs çalıştım 1 saat sürdü şimdi de 4 kaşık karabuğdayın içine 1 salatalık doğradım 3 çarli domates doğradım yiyorum.üzerine 1 bardak yeşil çay içecem.
canım bu hırslanmamız iyi oldu yemek istediğinde aklına cuma geliyor duruyorsunbu arada evet dayanamadım küçük bir kumpirle 2 köfte yedim ketçapsız mayonezsiz tuzsuz ama yine de fena değildi kumpir onu yedim bu seferde fazla geldi gece 2 mil leslie yaptım yatmadan yarım saat önce sen misin pis boğazlık eden yap şimdi spor dedim.
sabahta kalkar kalkmaz ballı sirkeli 1 bardak ılık suyumu içtim 3 mil leslie ,8 minute abs çalıştım 1 saat sürdü şimdi de 4 kaşık karabuğdayın içine 1 salatalık doğradım 3 çarli domates doğradım yiyorum.üzerine 1 bardak yeşil çay içecem.
ben yine sonunculuğa oynuyorum
Ben de birinci olacağım bebeğim ama sondan birinci
Ama dert etmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?