Kalori Arkadaşım

Ben daha önümüzdeki 1 hafta şiş gezerim yavrucum, regl olacağım
Sen bu ayın küçülme şeysine gerçekten inanıyor musun?

hep dikkat ettim ay büyürken küçülürken hep de tutuyor sadece zayıflama değil epilasyon saç kestirme tarihleri hepsi işe yarıyor gerçekten

İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü kalori durumum aşağıdaki gibidir. Yarın tartı günümüz ama benim tartı tamirde, sabah eczaneye uğrayacağım uğrayabilirsem.
Sevgiler.

1.00 x 1 Porsiyon Izgara Tavuk Şiş (200 kcal)200 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal Sil
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Light) (92 kcal)46 kcal Sil
1.00 x 1 Çay Kaşığı (5gr) Esmer Şeker (20 kcal)20 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Ispanak (212 kcal)212 kcal Sil
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim Mozaik Pasta (133 kcal)133 kcal Sil
Alınan Kalori Toplamı839 kcal

Not: 4 adet kalem makarna yedim, fakat yazmadım.

Iyi geceler kizlar . Yarin icin cok heyecanliyim uyuyamiyorum desem yeridir .
Bende kendimde bir sislik hissediyorum ama yediklerime dikkat ettigim icin ins cok cikmayacagim sabah.
Ins orkide seni gececegim
Bu arada ayin kuculmesi cimcimenin soyledigi gibi ise yariyor bende dikkat ettigimde fark ediyorum. ..
Hadi hepinizi optum i uykukar

Bu karabuğday nasıl bişey Orkidecimmm?

canım sorunun cevabını bu yazıyla vermek istedim umarım işine yarar.

Karabuğday özellikle gluten alerjisi olanların vazgeçmemesi gereken bir besin. Sayısız faydaları var aynı zamanda zayıflamak için uygulanan diyet listelerinde de yerini aldı. Özellikle Derya Baykal ve kızlarının Karabuğday kürü ile zayıflamasının ardından adını daha sık duymaya başladığımız karabuğday ile diyet yaparak 1 haftada 6 kiloya kadar bile vermek mükün oluyormuş.

Karabuğday Diyeti
1 su bardağı kadar karabuğdayın üzerine gece yatmadan 2 su bardağı sıcak su ekleyerek sabaha kadar bu şekilde bekletiyoruz. sabah kalkıp yumuşayan karabuğdayı haşlıyoruz ve sabah kahvaltısı dahil acıktığımız zaman tüketiyoruz. Karabuğday tek başına tadı kötü olduğu için yanında bir kase yağsız yoğurt, salatalık, domates tüketebilirsiniz. Yada içerisine elma rendeleyerek tarçın ile tatlandırabilirsiniz. Unutmayın asla tuz ya da şeker kullanmıyoruz. Diyet boyunca bol bol su ve yeşil çay içmeyi ihmal etmeyin.

Karabuğdayın faydaları
1.) Karabuğday, vitamin P ihtiva eder. Vitamin P de flavonoid rutin içerir. Rutin' in kandaki kolestrolü azaltıcı etkisi bilinmektedir. Buna ilaveten yüksek kan basıncını önleyici bir etkisi de vardır. Rutin damarlara esneklik ve güç kazandırır. Rutin' in etkisi vitamin C ilavesiyle daha da artırılabilir.

2.) Japon araştırmacılar karabuğdayın çok besleyici bir gıda olduğunu ve vücudu rahatlatıcı bir etkisinin bulunduğu ve iltihaplanmayı, aşırı terlemeyi, burun kanamasını önlediğini belirtmişlerdir.

3.) Karabuğday unu raf ömrünü artması için hafif bir ısıl işleme ihtiyaç duyar.

4.) insan vücudu karabuğday da bulunan proteinin % 74' ünü kullanılabilir. Diğer bazı gıdalarda yüksek proteine sahiptir ancak yüksek oranda da yağ ihtiva ederler. Oysa karabuğday yağ çok azdır ve Glüten de bulunmaz.

5.) Karabuğday mükemmel bir Amino asit kompozisyonuna sahiptir. Lysine çok yüksek oranda bulunur. Bu oran buğday ve beyaz pirinçdekinin iki katı kadardır.

6.) Karabuğday önemli miktarlarda vitamin B1 ve B2 ihtiva eder. Vitamin B1' in sinirlerin çalışmasını kolaylaştırıcı bir etkisi vardır. Vitamin B2 ise yağların işlevlerinde yardımcıdır. Günde 100 gram karabuğday tüketilirse yetişkin bir insanın günlük Vitamin B1 ihtiyacının %40' ı karşılanır.

7.) Karabuğday insan vücudunda istenmeyen kolestrolün azaltılmasında etkilidir. Karabuğdaydaki steroller kan serumunda kolestrol artışını engeller.

8.) Potasyum, magnezyum, fosfor ve demir kara buğday ununda bol miktarda bulunur. Demirde diğer tahıllarda olduğundan daha yüksektir. Bu minareller yüksek tansiyon ve kansızlıkta çok önemli bir role sahiptirler.

9.) Karabuğday karaciğerin çalışmasında kolaylaştıran choline ihtiva eder

10.) Böbreklerin çalışmasında yararlı etkileri tespit edilmiştir.

11.) Karabuğday az miktarda yumurta, tavuk, sebzelerle birlikte tüketilirse ideal, dengeli ve besleyici bir yemek yenilmiş demektir.
Karabuğday düzenli olarak 30 gram tüketilirse kiloyu ve yüksek kan basıncını düşürdüğü tespit edilmiştir. Buna ilaveten düşük kalorilidir ve kan şekerini optimal bir seviyede tutar. çünkü karabuğday oldukça yavaş sindirilir. Yine yemeklerde tüketilmesi uzun sürekli bir tokluk verir..(kaynak:Yar Bakliyat-Karabuday-Kara buday-Kara bugday-Greçka)

Of of yavrucuk sen aşmışsın ya leslie 2 mil yapıyorsun maşallah
Şuan kendimi kötü hiissettim seni geçip birinci olamayacak mıyım yoksa ? :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım yarışa girdik napalım akşam kumpiri yeyince bu sabah artı çıkmamak için gece leslie 2 mil yaptım.sabah kalktığımda da leslie 3 mil ve 8 minute abs yani göbek bel çalıştım.gerçekten bende çok heyecanlıyım yarın için acaba 1.olabilecek miyim? o kadar bu hafta 1.benim dedim olamazsam çok kötü hissederim kendimi hakkımızda hayırlısı bakalım sabah ola hayrola cümleten iyi geceler

iyi geceler diyetdaşlarımmm
bugünkü kalori miktarım 916.. sporumu da yaptım
yarın için ben de çok heyecanlıyım.. artık tartıda güzel bişey görmek istiyorum yaaa
hiç ilk 3 girmedim

Kızlar benim vücudum da elma tipi interenet de gezinirken bu yazıyı gördüm çok beğendim sizle de paylaşmak istedim.umarım siz de beğenirsiniz.

Göbek eriten 7 mucize besin

Benim vücut tipim elma tipi ve aldığım her gram bel ve göbek çevresine yapışıyor maalesef. Hızlı kilo almaya müsait yapım nedeniyle sürekli dikkat etmek durumundayım. Benim gibi göbek yağlarından dertli olanlar, göbek yağlarından kurtarmaya destek olan besinlerden faydalanabilirler. Göbek eriten 7 harika besini diyet listenizde mutlaka bulundurun.

Kırmızıbiber: Halk arasında da kulaktan kulağa çokça duyduğumuz kırmızı biberin gerçekten metabolizmayı hızlandırmakta katkısı büyük. Ayrıca damarlardaki kötü yağların da temizlenmesini sağlıyor.

Sarımsak: Sarımsak da tokluk hissinin uzun sürmesini sağlayan besinlerden.

Yumurta: Diyetlerde çoğunlukla tok tuttuğu için tercih edilen yumurta da yağın çözülmesini sağlayıp aynı zamanda metabolizmayı hızlandırıyor.

Yeşil Çay: Yeşil çay vücutta yap depolanmasına engel olmasıyla biliniyor. Gereğinden fazla tüketmediğiniz sürece metabolizma hızlandırıcı etkisi de var ve yeşil çay yardımıyla kolayca zayıflayabilirsiniz.

Turunçgiller: Portakal, limon, greyfurt gibi C vitamini yüksek besinler yağın daha hızlı çözülmesini ve dışarıya daha kolay atılmasını sağlıyor.

Muz: Muzda bol bulunan potasyum, metabolizmayı hızlandırıyor ve ödemi önlüyor.

Yoğurt: Son zamanlarda “yoğurt diyeti” ve türevlerini çokça duyuyoruz. Yoğurt fazla kilolara sebep olan yağları vücudumuzdan atarken metabolizmayı da hızlandırıyor. Aynı zamanda sindirimi de kolaylaştıran yoğurdu diyetlerinizde veya günlük beslenmenizde bolca tüketmeniz yararlı olacaktır.

kızlar hepinize sevgi dolusu kucak dolusu günaydınlar
Nasılsınız bakayım:26::26:

Ben çok şükür çok mutluyum kilomu yazıyorum hemen
07.02.2014 cuma = 85.9 kg dımmm
14.02.2014 cuma = 83.9 kg oldummmm bu kadar olur tam düz hesap

2 kg vermişim çok şükür Rabbime

Orkide cnm acaba beni geçtin mi

Kızlar inş hepimiz bu haftayı bol kilo vererek geçirmişizdir.
Heyecan ile sizin verdiğiniz kiloları merak ediyorum çabuk yazın beya

Kızlar herkese günaydın, tartım tamirde olduğu için sabah eczaneye uğradım ve tartıldım. Çizmelerimle ve kıyafetlerimle, 2 bardakta su içmiştim evden çıkmadan, ve 2 gün sonra regl olacağımı düşünürsek tartıda görünenden 2 kilo düşmeyi uygun görüyorum. Buna istinaden kiloma 58,2 diyebiliriz.

07.02.2014: 59,2
14.02.2014: 58,2

Hesaplamamın yanlış olduğunu düşünen varsa lütfen fikrini beyan etsin, yanlış düşünmemiş olurum böylece. Sevgiler.

Canım ya şahanesin, çok sağol

Sen nasıl yiyorsun bu karabuğdayı, günde kaç kez mesela ve faydasını görüyor musun?

Bebişim günaydın

2 kilo süper, tebrik ederim, çok sevindim :13:

Son düzenleme:

Tebrik ederim cnm 1 kg vermişsin.
Zaten pantalonlarındada bolluk hissediyordun bence 2 kg düşmekle iyi yapmışsın belkide daha çok vermişsindir.:26:

Günaydın kızlarrrrr

Kilo bildirimi= 76.8 Kilo verenleri tebrik ediyorum bu hırs işi çok iyi oldu herkes kilo veriyor maşallah hejira ve loopdido tebrikleeerrrrrrrrrrr

Günaydın kızlarrrrr

Kilo bildirimi= 76.8 Kilo verenleri tebrik ediyorum bu hırs işi çok iyi oldu herkes kilo veriyor maşallah hejira ve loopdido tebrikleeerrrrrrrrrrr

Eki Görüntüle 977263

günaydın cnm.
sen neden geçen haftaki kilonu yazmadın ki :26:
Kaç kg verdiğini anlayamadım

ayrıca tşk ederim cnm benim.

günaydın kızlar
kilom 54.4.. geçen hafta 55.1 idi
aslında 3 gün önce 54 çıkmıştım o nedenle bugün pek sevinemedim bu sonuca.. bi de regl sonrası tartılmam ya daha az çıkar diyodum
ama karar aldım artık cumada cumaya tartılcam kesinlikle

Tebrik ederim şekerim

Bu hafta hepimiz kilo verebildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…