Kalori Arkadaşım

canım 700 gram vermişsin tebrik ederim

Bu hafta henüz + ya çıkan yok gerçekten sevindirici. Başarılarımızın devmını diliyorum

canım 700 gram vermişsin tebrik ederim

Bu hafta henüz + ya çıkan yok gerçekten sevindirici. Başarılarımızın devmını diliyorum

teşekkür ederimmmmm ben de seni tebrik ederim canım harika vermişsin
haftaya daha iyi olucaz inşallah

kızlar yeni bir güne daha başlarken herkese günaydın

canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin ve beni geçmişsin
geçen hafta 63.800 idim.bu hafta 62.200 olmuşum toplamda 1.600 gr vermişim benim için yine de iyi bir rakam çünkü 2 hafta zayıflamam duraklamıştı.06.01.2014 de 68.400 ile başlamıştım 6 kilo 200 gr vermişim.hedefime 4 kilo 200 gr kaldı onu da hayırlısıyla marta kadar verecem.umarım herkes istediği kiloya ulaşır.

Canım ya şahanesin, çok sağol

Sen nasıl yiyorsun bu karabuğdayı, günde kaç kez mesela ve faydasını görüyor musun?

ne demek canım işine yararsa çok sevinirim.ben bu karabuğdayı uzun zamandır biliyordum ama istanbul da etrafımdaki marketlerde bulamadım ankaraya geldim burda bir markette gördüm o kadar sevindim ki elmas bulmuş gibi oldum ve hemen aldım.ben bu hafta 2 gün uyguladım bunu sabah 1 bardak karabuğdayı haşladım gün boyunca acıkınca yedim.sabah 1 domates 1 salatalık doğradım öyle yedim.öğlen ve akşam üzerine yoğurt döktüm öyle yedim.kesinlikle tuz yağ olmayacak içinde tadı biraz kötü ama yoğurtla ya da dediğim gibi domates salatalıkla idare ediyor.günde 1 elma ya da portakal yiyebilirsin.ayrıca mineral kaybı olacağından 1 ya da 2 şişe maden suyu içeceksin.ben 2 gün yaptım ama ilk gün akşam bozdum diyeti ve üzerine kumpir yedim yemesem daha iyi verirdim.bu arada almak istersen sadece carrefour ve tansaşlar da bulunuyormuş aklında bulunsun bir çok markette yok ve bilmiyorlar ne olduğunu.ben burda duru markasının buldum umarım sende bulursun.

Canım ben böyle tek besinle beslenmekten pek hoşlanmıyorum. Yani sinirlerim bozuluyor, mutsuz oluyorum, o yüzden bana göre bişey değilmiş. Sen yapabiliyorsan ve faydasını görüyorsan ne mutlu. Belki duraklama dönemlerine girdiğimizde bünyeyi hareketlendirmek için yapılabilir.

canım bende bunu zaten sürekli yapmadım haftanın 2 günü yaptım ve uyarsan buna iyi kilo veriyorsun her gün yenecek gibi bir şey değil ben de sıkılırım tek tip diyetlerden sen şöyle yapabilirsin sabah kahvaltını yapıp öğlen ve akşamda sadece bundan yiyebilirsin ve 1 elma ile bol su yeşilçay ve 1 tane sade soda içersin.gayet tok tutuyor insanı ama tadı yoğurtsuz hiç güzel değil haşlama şeklinde pilav hali daha iyiçok faydalı bir besin muhakkak hafta da bir kez yenmesi gerekiyor.tadını beğenmezsen sen tavuklu ya da sebzeli pilav şeklinde de tüketebilirsin.sonuçta herkesin damak zevki bir değil ben bu rejimle beraber kalorisi düşük yemek tatlı içecek yapmayı da öğrendim.zaten yemek işini kimseye bırakmıyorum diyet gidiyor o zaman ben hafta sonu sabah kahvaltını geniş yapıyorum pazar krep günü 2 krep muhakkak yiyorum ve pazar spor yapmıyorum.

ayy canım 1,6 çok iyi vermişsin tebrik ediyorum

1. ben oldum gibi gözüüyor oley oley yupppiii :124::124:

umarım gün içinde nayır nolamaz ben daha çok kilo verdim 1. benim diyen birisi çıkmaz

Günaydın kızlarrrrr

Kilo bildirimi= 76.8 Kilo verenleri tebrik ediyorum bu hırs işi çok iyi oldu herkes kilo veriyor maşallah hejira ve loopdido tebrikleeerrrrrrrrrrr

Eki Görüntüle 977263

kızlaaaar hepiniz süper süper süpersiniz
ben söylemesem olur mu:26:

önemli olan kilo vermek cnm yapma boyle nolur

1 aydır diyet artı spor yapıyom sadece 700 gr gitti benden kuzum ya
bazen üzülüyom buna ama sonra napim yani olmuyo diyip sallamıyom
eskiden hooop diye ilk haftadan giderdi 1 buçuk kilo
şimdi gıdım gıdım resmen

canım bende önceden ilk bir iki haftada çok kilo verirdim bence yaş ilerledikçe kilo vermek çok zorlaşıyor.
Birde siz normalde az kilolusunuzya ondan çok kilonuz gitmiyor. takma kafana 700 700 gidecek toplayacaksın bir bakmışsın 5kg 10 kg. Ben sizler sayesinde bu kadar uzun zamandır dikkat edebildim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah burda sizin kilolarınızıda inmeyi rabbim nasip eder.

kızlaaaar hepiniz süper süper süpersiniz
ben söylemesem olur mu:26:

canımm hayırdır nen var kuzucuğumm :26:

eksi değil artılarım var yine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…