Günaydın kızlarrrrr
Kilo bildirimi= 76.8Kilo verenleri tebrik ediyorum bu hırs işi çok iyi oldu herkes kilo veriyor maşallah hejira ve loopdido tebrikleeerrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 977263
Tebrik ederim şekerim
Bu hafta hepimiz kilo verebildik
günaydın kızlar
kilom 54.4.. geçen hafta 55.1 idi
aslında 3 gün önce 54 çıkmıştım o nedenle bugün pek sevinemedim bu sonuca.. bi de regl sonrası tartılmam ya daha az çıkar diyodum
ama karar aldım artık cumada cumaya tartılcam kesinlikle
canım 700 gram vermişsin tebrik ederim
Bu hafta henüz + ya çıkan yok gerçekten sevindirici. Başarılarımızın devmını diliyorum
teşekkür ederimmmmm ben de seni tebrik ederim canım harika vermişsin
haftaya daha iyi olucaz inşallah
bu arada az gitsin kalıcı gitsin, sloganım bu
züğürt tesellisi
Bayıldım sloganına, ben de kullanabilir miyim?
tabi ki
az gitsin öz gitsin ama di mi
bak bu da olabilir slogan :26:
kızlar hepinize sevgi dolusu kucak dolusu günaydınlar
Nasılsınız bakayım:26::26:
Ben çok şükür çok mutluyum kilomu yazıyorum hemen
07.02.2014 cuma = 85.9 kg dımmm
14.02.2014 cuma = 83.9 kg oldummmm bu kadar olur tam düz hesap
2 kg vermişim çok şükür Rabbime
Orkide cnm acaba beni geçtin mi
Kızlar inş hepimiz bu haftayı bol kilo vererek geçirmişizdir.
Heyecan ile sizin verdiğiniz kiloları merak ediyorum çabuk yazın beya
Canım ya şahanesin, çok sağol
Sen nasıl yiyorsun bu karabuğdayı, günde kaç kez mesela ve faydasını görüyor musun?
ne demek canım işine yararsa çok sevinirim.ben bu karabuğdayı uzun zamandır biliyordum ama istanbul da etrafımdaki marketlerde bulamadım ankaraya geldim burda bir markette gördüm o kadar sevindim ki elmas bulmuş gibi oldum ve hemen aldım.ben bu hafta 2 gün uyguladım bunu sabah 1 bardak karabuğdayı haşladım gün boyunca acıkınca yedim.sabah 1 domates 1 salatalık doğradım öyle yedim.öğlen ve akşam üzerine yoğurt döktüm öyle yedim.kesinlikle tuz yağ olmayacak içinde tadı biraz kötü ama yoğurtla ya da dediğim gibi domates salatalıkla idare ediyor.günde 1 elma ya da portakal yiyebilirsin.ayrıca mineral kaybı olacağından 1 ya da 2 şişe maden suyu içeceksin.ben 2 gün yaptım ama ilk gün akşam bozdum diyeti ve üzerine kumpir yedim yemesem daha iyi verirdim.bu arada almak istersen sadece carrefour ve tansaşlar da bulunuyormuş aklında bulunsun bir çok markette yok ve bilmiyorlar ne olduğunu.ben burda duru markasının buldum umarım sende bulursun.
Canım ben böyle tek besinle beslenmekten pek hoşlanmıyorum. Yani sinirlerim bozuluyor, mutsuz oluyorum, o yüzden bana göre bişey değilmiş. Sen yapabiliyorsan ve faydasını görüyorsan ne mutlu. Belki duraklama dönemlerine girdiğimizde bünyeyi hareketlendirmek için yapılabilir.
kızlar yeni bir güne daha başlarken herkese günaydın
canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin ve beni geçmişsin
geçen hafta 63.800 idim.bu hafta 62.200 olmuşum toplamda 1.600 gr vermişim benim için yine de iyi bir rakam çünkü 2 hafta zayıflamam duraklamıştı.06.01.2014 de 68.400 ile başlamıştım 6 kilo 200 gr vermişim.hedefime 4 kilo 200 gr kaldı onu da hayırlısıyla marta kadar verecem.umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
ben yine sonuncu mu oldum yani
Kızlar herkese günaydın, tartım tamirde olduğu için sabah eczaneye uğradım ve tartıldım. Çizmelerimle ve kıyafetlerimle, 2 bardakta su içmiştim evden çıkmadan, ve 2 gün sonra regl olacağımı düşünürsek tartıda görünenden 2 kilo düşmeyi uygun görüyorum. Buna istinaden kiloma 58,2 diyebiliriz.
07.02.2014: 59,2
14.02.2014: 58,2
Hesaplamamın yanlış olduğunu düşünen varsa lütfen fikrini beyan etsin, yanlış düşünmemiş olurum böylece. Sevgiler.
kızlar hepinize sevgi dolusu kucak dolusu günaydınlar
Nasılsınız bakayım:26::26:
Ben çok şükür çok mutluyum kilomu yazıyorum hemen
07.02.2014 cuma = 85.9 kg dımmm
14.02.2014 cuma = 83.9 kg oldummmm bu kadar olur tam düz hesap
2 kg vermişim çok şükür Rabbime
Orkide cnm acaba beni geçtin mi
Kızlar inş hepimiz bu haftayı bol kilo vererek geçirmişizdir.
Heyecan ile sizin verdiğiniz kiloları merak ediyorum çabuk yazın beya
Günaydın kızlarrrrr
Kilo bildirimi= 76.8Kilo verenleri tebrik ediyorum bu hırs işi çok iyi oldu herkes kilo veriyor maşallah hejira ve loopdido tebrikleeerrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 977263
kızlar yeni bir güne daha başlarken herkese günaydın
canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin ve beni geçmişsin
geçen hafta 63.800 idim.bu hafta 62.200 olmuşum toplamda 1.600 gr vermişim benim için yine de iyi bir rakam çünkü 2 hafta zayıflamam duraklamıştı.06.01.2014 de 68.400 ile başlamıştım 6 kilo 200 gr vermişim.hedefime 4 kilo 200 gr kaldı onu da hayırlısıyla marta kadar verecem.umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
önemli olan kilo vermek cnm yapma boyle nolur
1 aydır diyet artı spor yapıyom sadece 700 gr gitti benden kuzum ya
bazen üzülüyom buna ama sonra napim yani olmuyo diyip sallamıyom
eskiden hooop diye ilk haftadan giderdi 1 buçuk kilo
şimdi gıdım gıdım resmen
kızlaaaar hepiniz süper süper süpersiniz
ben söylemesem olur mu:26:
canım bende önceden ilk bir iki haftada çok kilo verirdim bence yaş ilerledikçe kilo vermek çok zorlaşıyor.
Birde siz normalde az kilolusunuzya ondan çok kilonuz gitmiyor. takma kafana 700 700 gidecek toplayacaksın bir bakmışsın 5kg 10 kg. Ben sizler sayesinde bu kadar uzun zamandır dikkat edebildim. Hepinize çok çok teşekkür ederim. İnşallah burda sizin kilolarınızıda inmeyi rabbim nasip eder.
canımm hayırdır nen var kuzucuğumm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?