- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
O zaman ben kimimbak şimdi..bunda karıştırcak bişi yok..ben benim..o da o..bu kadar basit..
çalışıyo ama merkezde..ben ilçedeyim..ossun kız sen izmire gel bi yerde buluşuruk..torpilin büyükse beni merkeze aldırırsın..KIZ YOKMU İŞ YERİNDE MÜHENDİSE İHTİYAÇ. TAYİN OLUP YANINA GELMEK İSTİYORUM. İŞ ARKADAŞIM OL İSTİYORUM AYNI LOJMANDA OTURUP ÖĞLEN ARALARINDA MÜGE İZLEMEK İSTİYORUM 2 SAAT ÖĞLEN ARAM OLSUN İSTİYORUM. NOLUR NOLUR. KURUMUMDA İNŞAAT MÜH ÇALIŞIYOR DE NOLURR. TORPİLİM BÜYÜK HEMEN GELİRİM
O zaman ben kimim
Sen, okurken benim hawami goreydin...annesinin kızı,kocişinin bitanesi, evinin kadını çocuklarının anasısın..Pardon fena gaza geldim yine..
KIZ NAPACAN MERKEZDE. İLÇE GÜZEL İŞTE MİNNACIK YER İŞ DE OLMAZçalışıyo ama merkezde..ben ilçedeyim..ossun kız sen izmire gel bi yerde buluşuruk..torpilin büyükse beni merkeze aldırırsın..
viz bunu bide tokken düşünelim..KIZ NAPACAN MERKEZDE. İLÇE GÜZEL İŞTE MİNNACIK YER İŞ DE OLMAZOHH KAHVE ÇAY TAKILIRIZ. Bİ DE SAHİL KASABASIYSA OOO DEYMEYİN KEYFİMİZE. LOJMANLAR KALORİFERLİDİR Bİ DE ŞİMDİ CANIM ÇEKTİ AY Bİ YERİM ŞİŞECEK ŞİMDİ MÜH OLSAYDI Bİ DE İYİ OLURDU. YIK ORDA YOKMU BİNALARI FİLAN YIK PARÇALA YAPTIRTMAK İÇİN MÜHENDİS ATASINLAR ORAYA
kaynanasının geliniannesinin kızı,kocişinin bitanesi, evinin kadını çocuklarının anasısın..Pardon fena gaza geldim yine..
vaay..valla süpermiş..ben hiç görmedim böle ama kullanışlı gözüküyo..http://carisa.com.tr/category/aluminyum-ic-mekan-radyatorleri/
yüksek torpilli yettimgari görünümlü aydaaa yukarıdaki linkteki radyatörlerden taktırmak istiyorum tavsiye eder misin?
Ben çok beğendim, çok şıklar.http://carisa.com.tr/category/aluminyum-ic-mekan-radyatorleri/
yüksek torpilli yettimgari görünümlü aydaaa yukarıdaki linkteki radyatörlerden taktırmak istiyorum tavsiye eder misin?
kesinlikle...çok şıklar..dekor diye eve konur bu be..Ben çok beğendim, çok şıklar.
benimde çok hoşuma gittiler ama kullanışlı mı? yoksa sadece görüntüden mi ibaret güvenemedimvaay..valla süpermiş..ben hiç görmedim böle ama kullanışlı gözüküyo..
BEN TOKUM KİNEviz bunu bide tokken düşünelim..
Ben çok beğendim, çok şıklar.
kesinlikle...çok şıklar..dekor diye eve konur bu be..
radyatörde önemli olan arkasının altının temizlenebilmes bence..bunlar o anlamda gayet kullanışlı..benimde çok hoşuma gittiler ama kullanışlı mı? yoksa sadece görüntüden mi ibaret güvenemedim
Ben çorba içtim sadece AÇIIIIMMMM...BEN TOKUM KİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?