Kalori Arkadaşım

çalışıyo ama merkezde..ben ilçedeyim..ossun kız sen izmire gel bi yerde buluşuruk..torpilin büyükse beni merkeze aldırırsın..

kızlar ya makyaj malzemelerinden konuşamda reklamı çıksın..ben şöle kendime bi malzeme dizmek istiyom..accük zayıfladım ya yüzüme yakışıyo artıkın sanki biraz..ondan heves ettim..

çalışıyo ama merkezde..ben ilçedeyim..ossun kız sen izmire gel bi yerde buluşuruk..torpilin büyükse beni merkeze aldırırsın..
KIZ NAPACAN MERKEZDE. İLÇE GÜZEL İŞTE MİNNACIK YER İŞ DE OLMAZ OHH KAHVE ÇAY TAKILIRIZ. Bİ DE SAHİL KASABASIYSA OOO DEYMEYİN KEYFİMİZE. LOJMANLAR KALORİFERLİDİR Bİ DE ŞİMDİ CANIM ÇEKTİ AY Bİ YERİM ŞİŞECEK ŞİMDİ MÜH OLSAYDI Bİ DE İYİ OLURDU. YIK ORDA YOKMU BİNALARI FİLAN YIK PARÇALA YAPTIRTMAK İÇİN MÜHENDİS ATASINLAR ORAYA

viz bunu bide tokken düşünelim..

benimde çok hoşuma gittiler ama kullanışlı mı? yoksa sadece görüntüden mi ibaret güvenemedim
radyatörde önemli olan arkasının altının temizlenebilmes bence..bunlar o anlamda gayet kullanışlı..görünümüne diyecek yok zaten..şikayet sitelerine bak..şikayet eden varmı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…