Kalori Arkadaşım

of of o katkatlığı gel sen bide bende gör

Kızlar hepinizi okudum..

Loopdido bebişim, seni gerçekten tebrik ederim, bu kadar azimli olman çok güzel, benim annişim de kilolu önünden ekmeği yemeği almaktan sıkıldım artık, keşke o da senin gibi olsa, yani kilonuz yakın diye annemi şey yaptım yanlış anlama bebişim..

Cimcimişim sen artık sevdiceğini iyice özledin o yüzden boğazına dur diyemiyorsun üzülme, o gelince sana destek olur, bide düğün stresi falan, bişeyciğin kalmaz

Melinda, sen emin adımlarla ilerliyorsun canım.

Melekcüğüm ben bu listeden bişey anlamadım

Kızlar hepinizi okudum..

Cimcimişim sen artık sevdiceğini iyice özledin o yüzden boğazına dur diyemiyorsun üzülme, o gelince sana destek olur, bide düğün stresi falan, bişeyciğin kalmaz

eveeet çok doğru tesbitler inciirim ama o gelmeden kurtulmak istiyorum bu kilolar

saol cnm teşekkür ederim. İnş haftayıda böyle azimli bitiririm Yarın gün var börekler çörekler havada uçuşacak bakalım napcam
Kız anadır o ana alma ekmeğini akşamdan yememeye çalışsın yeter
Şişmanları en iyi ben anlarım zayıflara yememek kolay geliyor siz bizden çok yiyosunuz be
Almican bir daha ekmeği annenin önünden terlik fırlatırım heeaaa
Benim önümden herşeyi aalabilirsiniz izin veriyorum

Annemi erken kaybetmek istemiyorum ama
Ben ona daha torun yapacağım, zaten beni geç doğurmuş, birlikte çok vakit geçirememekten korkuyorum
Ama o beni anlamıyor..
Allah korusun ağır hasta olsa ben nasıl bakacağım ona kilolu olursa, kaldırıp indiremem doğrultamam
Korkuyorum yani anlayacağın..

İyi akşamlar kızlar kimsecikler uğramamış buraya:44:

Menümü paylaşayım

Sabah= 2 adet küçük gözleme+çay

Öğlen= 1 porsiyon kısır+ 8 tane marul+ 1 tane içli köfte

Ara Öğün= yarım kek

Alınan toplam kalori miktarı= 849

iyi akşamlar kızlar
bugünkü kalorim biraz fazla oldu malesef... adamakıllı kahvaltı yapınca
1250 kalori almışım... ama 1 saat spor yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…