tabiki de görebilceksin canım zamanla koyabilrsin hedefini ama bende nasıl oldu mesela hep çok kilom yok nasıl olsa diye diyete başlasam bile devam ettiremedim istikrarlı olmadı hep balık etli kaldım o yüzden sağdan soldan yağlarım fışkırdı göbeğim kat kat oldu madem hedefim yakın vereyim en iyisi dedim en sonunda ama veremiyorum orası da ayrı
Kızlar hepinizi okudum..
Cimcimişim sen artık sevdiceğini iyice özledin o yüzden boğazına dur diyemiyorsunüzülme, o gelince sana destek olur, bide düğün stresi falan, bişeyciğin kalmaz
Kızlar hepinizi okudum..
Loopdido bebişim, seni gerçekten tebrik ederim, bu kadar azimli olman çok güzel, benim annişim de kilolu önünden ekmeği yemeği almaktan sıkıldım artık, keşke o da senin gibi olsa, yani kilonuz yakın diye annemi şey yaptım yanlış anlama bebişim..
Cimcimişim sen artık sevdiceğini iyice özledin o yüzden boğazına dur diyemiyorsunüzülme, o gelince sana destek olur, bide düğün stresi falan, bişeyciğin kalmaz
Melinda, sen emin adımlarla ilerliyorsun canım.
Melekcüğüm ben bu listeden bişey anlamadım
bu hafta çok azimliyim benimle yarışacak olan var mı
bu hafta çok azimliyim benimle yarışacak olan var mı
saol cnm teşekkür ederim. İnş haftayıda böyle azimli bitiririmYarın gün var börekler çörekler havada uçuşacak bakalım napcam
Kız anadır o ana alma ekmeğiniakşamdan yememeye çalışsın yeter
Şişmanları en iyi ben anlarım zayıflara yememek kolay geliyor siz bizden çok yiyosunuz be
Almican bir daha ekmeği annenin önünden terlik fırlatırım heeaaa
Benim önümden herşeyi aalabilirsiniz izin veriyorum
Melekcüğüm ben bu listeden bişey anlamadım
Ben varım
Bennnnnnn :1:
yarış başlasın o zaman:122::122::122:
kasamazsın ki onun yanındaykenYaaaaa yarın sevgilimle buluşcam, onunlayken çok kısamıyorum kendimi
Tamam başlayalım yine de:51:
bu saaatte günaydın demek garip olacak ama günaydın
herkes nerede bu arada?
Kimsecikler yok canım in cin top oynuyo topikte
öyle görünüyor melekciğim
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?