Teşekkür ederim melekcigim ama hızlı ve sağlıksız vermiyorum spor da yapıyorum çok moralim bozuldu bir iki kilo daha verip bıraksam mi ki püff
Amin canım hiç olmadi diyeti bırakıp sporla verecem yavaş olur ama olsun :)Rica derim cnm en biliyorsun gerçekten de yüzün çöküyorsa demek ki bi yanlışlık var umarım istediğin gibi olur herşey:26:
Kızlar günaydın
Size bi önerim olacak, oy birliğiyle kabul edilmesini temenni ediyorum.
acaba nedir nedir.
Günaydın cnmmm
kızlar hepinize günaydın kucakdolusu sevgiler
Günaydın bebişim
Ben diyorum ki -gerçi bunu dün cimcime de şakayla karışık söylemişti sanırım- tartı günümüz p.tesi olsun..
Çünkü cumadan tartıldığımız için hafta sonu çok salıyoruz kendimizi, ve düşünün bugün salı yani cumaya 3 gün kaldı ve ben hala hafta sonu rehavetini atamadım üstümden, toparlayamıyorum kendimi
Benim gibi düşünenler varsa çok mesud olurum.
kızlar dediğiniz doğru ama birde şu var haftasonları hep öteye beriye gidiyoruz ark. sevgili ile buluşup kalori alıyoruz pazartesi tartılıp kilo aldığımızı görünce moralmen mahfolucaz en azından şimdi cumaya kadar kendimizi kasıp + ları eksiltmeye çalışıyoruz.
Yinede ortak bir karar ile bende hepinize uyarım sorun olmaz denemek isterseniz deneyebiliriz sorun değil
Merhaba kızlarrrrNasılsınız bakim ben maydanoz suyumu içtim kahvaltımı yaptım 200 defa zıpladım ders çalıştım şimdide mola verdim Loopdido ya katılıyorum haftasonu artıları alıp sonra tartılmak bizi üzer gibi:26: cuma iyidir candır cuma Kızlar alkali diyetini duyan var mı???
selam kızlarincirim aslında bende senin gibi düşünüyorum haftasonu daha çok dikkat etmek lazım tehlikeli çünkü biraz kasmak lazım ki diyette olduğumuzu unutmayalım :) ben hiç normal su içmiyorum hep alkali içiyorum faydası var mi bilemiyorum çünkü diyette var spor da ben zayıflamak için değil de sedef için içiyorum daha çok
Merhaba kızlarrrrNasılsınız bakim ben maydanoz suyumu içtim kahvaltımı yaptım 200 defa zıpladım ders çalıştım şimdide mola verdim Loopdido ya katılıyorum haftasonu artıları alıp sonra tartılmak bizi üzer gibi:26: cuma iyidir candır cuma Kızlar alkali diyetini duyan var mı???
canım ben duydum hatta aşka kapılıp kitabını aldım okumaya devam ediyorum bitirebilirsem sizzi bilgilendiririm
Merakla seni bekliyor olacam birkaç birşey öğrendim onları yapmaya çalışıyorum fir fincan çaydan sonra 1 -2 bardak su içip midemde dengelemek gibisen iyiyce öğren gel bize de öğret
inş cnm :)
Bu arada içimden bir his bu haftanın birincisi senin olacağını söylüyor:119::124::124::124:
bu sefer de benim motivasyonum düştü
biliyosunuz ben jillian yapıyorum her gün.. bugün 30. günüm son günüm yani..
15. gün ölçmüştüm kendimi.. bugün yine ölçtüm belden basenden milimetre bile incelmemişim resmen
eee diyet de 1 ayı geçkin yapıyorum.. toplamda 1 kilo bile gitmedi..
boşuna mı uğraşıyom napıyom anlamadım ya.. eskiden dünyaları yiyodum asla spor yapmıyodum.. ee ne değişiyo.. tamam kilo almıyorum ama eskiden de öyle aşırı kilolar almıyodum dünyaları yerken..
bi sürü şeyden mahrum kalıyom.. sporda canım çıkıyo
kendimi kandırdım sanırım bu zamana kadar inceldim hafifledim diyerek... pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?