Kalori Arkadaşım

Ayyyy kuzum ben o zaman ağlamakla meşguldum, sonra da unutmuşum, özür dilerim

Bu kadar enerjiyi nerden buldun sorması ayıp, hatta söylemesi ayıp bu enerjiyi bulmuşken başka yolları da deneseydin
çocuğa ödev yaptırıodu ecük sulandım baktım cevap verio çocuğun ödevini yarım bırakcak kaçtım arkama bakmadan

Bu kadar enerjiyi nerden buldun sorması ayıp, hatta söylemesi ayıp bu enerjiyi bulmuşken başka yolları da deneseydin

aaaaa kıçımdan ter akıyo da yazmışsın
bebeğim benim bildirimlerim kapalı. Bakmamışım özür dilerm. Helal olsun beee

heh yola gelin şöleeee

yürü be koçum kim tutar seni hiç kimse tutamaz sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz

kızzz nasıl bir gece geçirdin sen öyle bir yandan pasta cips yiyip bir yandan da ağladın mı?

niçünn ağladın bebeğim kim üzdü seniiiii

Fatsecret ı indirdim şimdi. Bana günlük 2000 kalori verdi. Kafayı yemiş bu program.

2000 kalori mi ben indir miyim o zaman 1200-1300 kalori aldığım halde zayıflayamıyorum

çocuğa ödev yaptırıodu ecük sulandım baktım cevap verio çocuğun ödevini yarım bırakcak kaçtım arkama bakmadan

çocuğun ödevini yaparken çocuk ne yapıyordu ??

Önemli bişey değildi canım. Benimkiyle skypeta konuşurken anne mevzusu açıldı, annesinin yaptığı bi yemekten bahsediyordu, bana sana da annen yapar dedi, ben de annem bişey yapamıyor ki dedim ve ağlamaya başladım. Çok içime dokundu.

canım dün izinliydim, bugünde anca işten başımı aldım

Kızlar gördüğünüz gibi benim şaşaaalı sabah kahvaltıları tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı

yaaaa biz kuru kuru yiyelim sen anlat, öyle nazar değer işte

gene geriden geliom bekleyin beni yazışmayın

çocuğun ödevini yapmıodu kızzzz yaptırıodu

geçmiş olsun canımmm, inşallah bi çözüm bulursun. kız hamileyken insanlar kabız oluyomuş, biz patlıycakmıyız acaba göbek deliğinden firar etmesin

kız dün izinliydim, ben kalorileri kaloriler beni patlattı

kız gel yarım kilo al, bende yarım kilo veriiim ortada buluşalım ha seni kıskanıom bea bende 51 olmak istiom

kızzzz ağzından yel alsın kusa kusa zayıflarım ne döverim seni

Ben kaç ay 52.4 te çakılı kaldım biliyon mu sen
Ama sanırım bu iştah açıklığıyla yine aynı kiloya doğru uçuşa geçtim.

mars geri gidip uranüs ileri geliyormuş bunu duyan jupiter de neptünle beraber ele ele tutuşup halay çekmeye başlamış
satürn neptün ve pluto da tempo tutup zılgıt çekiyormuş

Böyle beni gaza getirerek doğru olanı yapıyorsun canım, çünkü ben daha fazla dikkat edeceğim.

Bu arada kızlar telefonda kullandığınız kalori sayma programları hangileri?

fatsecret(aktiviteyi monoton gir, benimkide 1300 verio ama ben 1000-1100 alıom. dün hariç)

ağlama beybisi, hiç bişey için değmio

Fatsecret hayatım . Ben 1 aydan fazla oldu belki girmiyorum ona. Dönmem lazım sanırım

benimkide o program

lollllaaaaa beğene beğene gelio
geldim geldim çok konuşmamışsınız efferimmmm

Ben kaç ay 52.4 te çakılı kaldım biliyon mu sen
Ama sanırım bu iştah açıklığıyla yine aynı kiloya doğru uçuşa geçtim.

kız dukan expressi hiç duydun mu? yapsak mı ki?
pokocum yazıyı tek tek okudum buarada ama ben onu yapamam, kahvaltı yapmasam bile evden çıkmadan bişeyler atıom ağzıma yoksa yolda midem bulanıo

dünkü kalorilerden sonra(buarada bi whooper menü yaklaşık 1200 kalori ben yedim siz yemeyin)
bugün kahvaltı yapmadım
öğle tavuk şiş yedim
akşam ıspanak+yoğurt yicem
ara elma yerim bi tane

o zaman sen 52 ol ben 51 olayım
bak geçerim seni haaa, bta yı geçtim sıra sende geliom koşa koşa sana eliptikimlen
Gel şekerim gel, beraber inelim 49 a
kız dukan expressi hiç duydun mu? yapsak mı ki?
pokocum yazıyı tek tek okudum buarada ama ben onu yapamam, kahvaltı yapmasam bile evden çıkmadan bişeyler atıom ağzıma yoksa yolda midem bulanıo
Dukan express i ben geçen sene temmuz ayında yapmıştım.
52.4 e onunla inmiştim, yani yaklaşık 1 kilo vermiştim.
Ama bana çok zahmetli geliyor dukan. Benim kreplerimi falan da yapacaksan bana uyar

krepi yapmasak sadece protein ağırlıklı beslensek olmuo mu ki kreple bende uğraşamam, bi de kocaya çaktırmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…