Kalori Arkadaşım

krepi yapmasak sadece protein ağırlıklı beslensek olmuo mu ki kreple bende uğraşamam, bi de kocaya çaktırmamam lazım
Her gün 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği yemek gerekiyor ya, ben onu krep yapıp yiyordum.
Yoğurda da karıştırılabilir ama muhakkak 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini yemek gerekiyor.

yaaa delimi ne sanki annesine ne olmuş kadın kolunu kırmış ameliyatını olmuş şimdi iyileşme sürecinde bir kaç ay sonra yine sana eski lezziz yemekleri yapar

o zaman sen 52 ol ben 51 olayım
bak geçerim seni haaa, bta yı geçtim sıra sende geliom koşa koşa sana eliptikimlen

yaaaa bta yı geçmeyinnnn nolurrr nolurrrrrr

laaaaaaannnn bta yı nasıl geçersiniz alın sizee

off yaaaa geride kaldımm üstüne bir de rahatta durmuyorum

Her gün 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği yemek gerekiyor ya, ben onu krep yapıp yiyordum.
Yoğurda da karıştırılabilir ama muhakkak 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini yemek gerekiyor.

yulaf ezmesi olur mu ki? evde yulaf ezmesi var, zaten dukan yaparsam da çakma dukan olur muhakkak salata yerim(eti tek yiyemem)

bende sabah sirkeli su mu içsem diye düşünüodum, sirkeliyi papatyasız haliyle yapabilirim sanki, hem sindirim sistemini temizler gibi gelio

hadi kuzum gaza gel, september haftaya 50 leri görcek bak, bizde 51 leri görelim

hem sirke hem limon bu abartmış zaten ben limonlu yapcam

Canım sadece 1 gün yani ilk gün sebze yemeyeceksin, 2. günden itibaren sebze ekleniyor.

hadi kuzum gaza gel, september haftaya 50 leri görcek bak, bizde 51 leri görelim

dün akşamdan sonra 51 i görmem imkansızzzz ve bugün çarşamba

hem sirke hem limon bu abartmış zaten ben limonlu yapcam

geçen sene bağırsak sistemimi düzene sokmak için yapıyordum ben sabahları 1 kaşık sirke1 kaşık limon ve 1 çay kaşığı hakiki bal sıcak suya katıp içiyordum 1 saat sonra etkisini gösteriyordu balım bitti bende bıraktım sonbaharda bal gelince yine başlamayı düşünüyorum

Kizlar selamlarKeyifler yerindedir umarim.
benimde cooookkkk acil biseyler yapmam gerekiyo, gündüz fena degil ama aksam saat 8i gectigi anda bana biseylercoluyo, resmen doymuyorummmm, aksam misir patlattim, çok uzun zamandir canim çekirdek istiyodu kaca bi kase yedim, bi kasede misir yedim.doymadim 2 dilim ekmekle peynir yedim, oda olmadi bi kasede yogurt yedim.yattigimda resmen midem agriyodu nolcek boyle bilmiyorumtutamiyorum kendimi.kurtulamadim aylardir 60 lardan,59a inip geri 60 olmaktan bıktımmmmmmm

Tamam bakicam..ama kendimi protesto edcem bu ara..tavuk kadar olamadim anasini satiim..

Mikemmmeeel..bence 300 dek asabi değildir..aynenndevamm..( oldumu kiz gaz..:)

Kizlar selam..yoğun günler basladi..benden bu ara umudu kesin..of yaaa..bide su gulen yüzler cikmiyo..sinir oluyom..onu bile belli edemiyom..

Kizlar selam..yoğun günler basladi..benden bu ara umudu kesin..of yaaa..bide su gulen yüzler cikmiyo..sinir oluyom..onu bile belli edemiyom..
Kiz ne anlamda keselim umudu korkutma beniKilomu weremicen, aramizda olamican, yoksam gene ananamı gitcennnBenim annecim 10 dakkalik yolda oturuyo bu ara yogunluktan gidio goremiyorum,3 haftayi gectii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…