Her gün 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği yemek gerekiyor ya, ben onu krep yapıp yiyordum.krepi yapmasak sadece protein ağırlıklı beslensek olmuo mu kikreple bende uğraşamam, bi de kocaya çaktırmamam lazım
Sen dene bakalım işe yararsa biz de yaparız. Sinoki olsaydı kesin böyle derdi. Onun yokluğunu aratmiyim baridenicim bu çayları
Önemli bişey değildi canım. Benimkiyle skypeta konuşurken anne mevzusu açıldı, annesinin yaptığı bi yemekten bahsediyordu, bana sana da annen yapar dedi, ben de annem bişey yapamıyor ki dedim ve ağlamaya başladım. Çok içime dokundu.
o zaman sen 52 ol ben 51 olayım
bak geçerim seni haaa, bta yı geçtim sıra sendegeliom koşa koşa sana eliptikimlen
Her gün 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği yemek gerekiyor ya, ben onu krep yapıp yiyordum.
Yoğurda da karıştırılabilir ama muhakkak 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini yemek gerekiyor.
bende sabah sirkeli su mu içsem diye düşünüodum, sirkeliyi papatyasız haliyle yapabilirim sanki, hem sindirim sistemini temizler gibi gelio
yaaa delimi ne sanki annesine ne olmuş kadın kolunu kırmış ameliyatını olmuş şimdi iyileşme sürecinde bir kaç ay sonra yine sana eski lezziz yemekleri yapar
yaaaa bta yı geçmeyinnnn nolurrr nolurrrrrr
laaaaaaannnn bta yı nasıl geçersinizalın sizee
off yaaaa geride kaldımm üstüne bir de rahatta durmuyorum
hem sirke hem limon bu abartmış zaten ben limonlu yapcamyulaf ezmesi olur mu ki? evde yulaf ezmesi var, zaten dukan yaparsam da çakma dukan olur muhakkak salata yerim(eti tek yiyemem)
bende sabah sirkeli su mu içsem diye düşünüodum, sirkeliyi papatyasız haliyle yapabilirim sanki, hem sindirim sistemini temizler gibi gelio
Yulaf ezmesi kesinlikle olmaz.yulaf ezmesi olur mu ki? evde yulaf ezmesi var, zaten dukan yaparsam da çakma dukan olur muhakkak salata yerim(eti tek yiyemem)
Canım sadece 1 gün yani ilk gün sebze yemeyeceksin, 2. günden itibaren sebze ekleniyor.yulaf ezmesi olur mu ki? evde yulaf ezmesi var, zaten dukan yaparsam da çakma dukan olur muhakkak salata yerim(eti tek yiyemem)
hadi kuzum gaza gel, september haftaya 50 leri görcek bak, bizde 51 leri görelim
hem sirke hem limon bu abartmış zaten ben limonlu yapcam
Bende bende..O zaman özellikle belirtseydin böyle böyle diye.
Ben de geçmiş olsun diyorum. Özel günaydın bekliyorum
Tamam bakicam..ama kendimi protesto edcem bu ara..tavuk kadar olamadim anasini satiim..kilo ver canımmm kilooooo bak nasıl hormonların yerini dengesini bulacakkk o zaman çocukta yaparsın
bu arada hayıt tohumu diye bir bitki varmış araştır canım hormonal dengesizliklere çook iyi geliyormuş çay yapıp içiyormuşsun bebek yapımına da katkısı varmış
Giz ikide harmandali oynasalarmis toplanmiskenmars geri gidip uranüs ileri geliyormuş bunu duyan jupiter de neptünle beraber ele ele tutuşup halay çekmeye başlamış
satürn neptün ve pluto da tempo tutup zılgıt çekiyormuş
Mikemmmeeel..bence 300 dek asabi değildir..aynenndevamm..( oldumu kiz gaz..:)ŞUŞU AYDA VE ROSE SİZE KIZDIM DÜN AKŞAM SİZ NE BİÇİM YOLDAŞSINIZ SİZE NELER YAPTIĞIMI YAZDIM Bİ TEBRİK EDİN Bİ YÜRÜ BE KOÇUM VARİ GAZ VERİN YOKKKK NERDEEEEE HIHHH DİORUM SİZE
DİĞER KANKİDAŞLARIM SİZE YAZIORUM DÜN 15 DK YÜRÜYÜŞ YAPTIM DAHA YAPCAKTIMDA ELENTÜRÜKLER KESİLDİ
SONRACIMA 35 DK ELİPTIKIL YAPTIM
20 MEKİK 200 TWİSTER
KAÇ KALORİ YAKTIM ACEP
Giz ikide harmandali oynasalarmis toplanmisken
Kiz ne anlamda keselim umudu korkutma beniKizlar selam..yoğun günler basladi..benden bu ara umudu kesin..of yaaa..bide su gulen yüzler cikmiyo..sinir oluyom..onu bile belli edemiyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?