Kızlar sorvayvır haftada 5 güne çıkmış. Yastayım
Ya benim saftirik sevgilim bağımlısı oldu iyice. Adam yemeden içmeden kesiliyor sörvayvır başlayınca.yuhhh diyorum yaaa kanalı bbg evi gibi 7/24 o adaya bağlasınlar da tam olsun
sen niye yastasın?
Ya benim saftirik sevgilim bağımlısı oldu iyice. Adam yemeden içmeden kesiliyor sörvayvır başlayınca.
Bende bi tv kanali izlerken yemeden icmeden kesilmek istiyoruuuuuuuuuummmmmmYa benim saftirik sevgilim bağımlısı oldu iyice. Adam yemeden içmeden kesiliyor sörvayvır başlayınca.
şimdi ne yapsın zaten işsiz sıkılıyordur dicem olmayacak
bazen eşimde yapışıyor ama bakıyorum ki çok kaptırıyor hemen olayı dağıtıyorum ben bile bir diziyi baştan sona her hafta takip etmiyorum o ne öyle yaa bir de 5 gün Acun ısıstıp ısıstıp tekrarlarını izletir insanlara
Ya benim saftirik sevgilim bağımlısı oldu iyice. Adam yemeden içmeden kesiliyor sörvayvır başlayınca.
Reglime daha var canım ama bu iştah açıklığı, duygusallık falan pek hayra alamet değil.kız reglin mi yaklaşıo? seni biraz duygusal gördüm buaralar
şimdi ne yapsın zaten işsiz sıkılıyordur dicem olmayacak
bazen eşimde yapışıyor ama bakıyorum ki çok kaptırıyor hemen olayı dağıtıyorum ben bile bir diziyi baştan sona her hafta takip etmiyorum o ne öyle yaa bir de 5 gün Acun ısıstıp ısıstıp tekrarlarını izletir insanlara
Ya az önce mesaj atmış bu konuyla ilgili, kan beynime sıçradı resmen.Bende bi tv kanali izlerken yemeden icmeden kesilmek istiyoruuuuuuuuuummmmmm
İsler yoğun çok..kilo az da olsa gidiyor çok sukur ama min. Seviyede..Kiz ne anlamda keselim umudu korkutma beniKilomu weremicen, aramizda olamican, yoksam gene ananamı gitcennn Benim annecim 10 dakkalik yolda oturuyo bu ara yogunluktan gidio goremiyorum,3 haftayi gectii
Reglime daha var canım ama bu iştah açıklığı, duygusallık falan pek hayra alamet değil.
Ya az önce mesaj atmış bu konuyla ilgili, kan beynime sıçradı resmen.
günaydın kızlar ne çok konuşmussunuz ya oku oku bitmedi
susu tekrar geçmiş olsun canım ameliyat işinide bir düşün derim başka bir çaresi daha iyi olur belki zor olur dıye dusunuyorum cunku ameliyatı
kızlar bırınız yemıssınız bırınız spor yapmıssınız o yuzden alıntı yapmadım maşallah dıyorum hepınıze 41 kere tutututu
dun ızınlıydım kaynanacagım dedıki hafta ıcı carsı bos oluyor hemen gıder gelırız dedı bende dun ızın aldım elbıse almaya gıttık vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun aldım sonunda ama çarşılar yıne cok kalabalıkdı 1 gun yıllık ıznım gıttı bosunaanacıgım geldi memleketten şekerler bende kavustum anama hepinizi opüyorum incecik olursunuz inşallah diyorum işlerimin başına geçiyorum
günaydın kızlar bende kendimi ispitlim bari dün kocaman bi dilim kekeolu pasta yidim sporda yapamadım çok yorgundum ama iksirimi yaptım dün akşam onu içiom sabahtan beriii
Günaydın paylaşacağım canım az kaldı anacıgımhayırlı olsun canım elbiseni bizimle de paylaşş hem ne kadar zayıfladığını da görmüş oluruz
afiyet olsunnn ne diyelim
aslında diyecek bişi var eşimle girdiğin iddayı bu gidişle eşin kazanacaksen bir de Mardin e gidersen oranın lezziz yöresel ve bir o kadar kalorili yemeklerini de yiyeceksin ooo kesin o kazanır
günaydın kızlarrrr....
yaaaa bende bi iştah açıklığı var, durduramıyorum kendimi. napsam da iştahım kapansa yaaaa
Günaydın aşkımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?