Kalori Arkadaşım

Ya benim saftirik sevgilim bağımlısı oldu iyice. Adam yemeden içmeden kesiliyor sörvayvır başlayınca.

şimdi ne yapsın zaten işsiz sıkılıyordur dicem olmayacak

bazen eşimde yapışıyor ama bakıyorum ki çok kaptırıyor hemen olayı dağıtıyorum ben bile bir diziyi baştan sona her hafta takip etmiyorum o ne öyle yaa bir de 5 gün Acun ısıstıp ısıstıp tekrarlarını izletir insanlara

televizyona karşıyım diziler hep internetten zaman buldukça takip, takip etmesekte oluyo

geçmişi okudum öyle önemli bir konu geçmemiş bende alıntı filan yapmadım heç.

susu ben geçmiş olsunu facebukumdan yazmıştım sana.

benim iş bugün de bitmedi hergün bugün bitecek diyorum bitmiyor bitmiyor.
dün bende bisikletime bindim. 30 dk. sonra arkasına saat 11 de bi koca tabak etli mantar sote 5-6 dilim pastırma yanında kuru soğan tuza bana bana. kutu zero kola üstüne ülker çikilotalı gofret yedim. karnım şişti. survivor izledim. artık yemeğin üstüne hemen yatmayayım diye 1.30 a kadar uyumadım. yeme diyorum kendime yeme yeme yeme ama dün dinletemedim sözümü. eliptikde yarım saat depindm 200 kal verdim emme arkasına fazlasıyla yedim... regl olacam bugün yarın. artıya çıkmasam yeterli bu hafta için. eksilmeyi hayal bile etmiyorum.

mesaim bitiyor ben çıkıyorum. öpüyorum hepiciğinizi.

kız reglin mi yaklaşıo? seni biraz duygusal gördüm buaralar
Reglime daha var canım ama bu iştah açıklığı, duygusallık falan pek hayra alamet değil.

Bende bi tv kanali izlerken yemeden icmeden kesilmek istiyoruuuuuuuuuummmmmm
Ya az önce mesaj atmış bu konuyla ilgili, kan beynime sıçradı resmen.

Kiz ne anlamda keselim umudu korkutma beniKilomu weremicen, aramizda olamican, yoksam gene ananamı gitcennnBenim annecim 10 dakkalik yolda oturuyo bu ara yogunluktan gidio goremiyorum,3 haftayi gectii
İsler yoğun çok..kilo az da olsa gidiyor çok sukur ama min. Seviyede..

Ya ben bu suratlari seciyom seciyom cikmiyo..teli degistirdim ondan mi Acep..

günaydın kızlar ne çok konuşmussunuz ya oku oku bitmedi
susu tekrar geçmiş olsun canım ameliyat işinide bir düşün derim başka bir çaresi daha iyi olur belki zor olur dıye dusunuyorum cunku ameliyatı
kızlar bırınız yemıssınız bırınız spor yapmıssınız o yuzden alıntı yapmadım maşallah dıyorum hepınıze 41 kere tutututu
dun ızınlıydım kaynanacagım dedıki hafta ıcı carsı bos oluyor hemen gıder gelırız dedı bende dun ızın aldım elbıse almaya gıttık vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun aldım sonunda ama çarşılar yıne cok kalabalıkdı 1 gun yıllık ıznım gıttı bosuna anacıgım geldi memleketten şekerler bende kavustum anama hepinizi opüyorum incecik olursunuz inşallah diyorum işlerimin başına geçiyorum

hayırlı olsun canım elbiseni bizimle de paylaşş hem ne kadar zayıfladığını da görmüş oluruz

günaydın kızlar bende kendimi ispitlim bari dün kocaman bi dilim kekeolu pasta yidim sporda yapamadım çok yorgundum ama iksirimi yaptım dün akşam onu içiom sabahtan beriii

afiyet olsunnn ne diyelim

aslında diyecek bişi var eşimle girdiğin iddayı bu gidişle eşin kazanacak sen bir de Mardin e gidersen oranın lezziz yöresel ve bir o kadar kalorili yemeklerini de yiyeceksin ooo kesin o kazanır

Günaydın paylaşacağım canım az kaldı anacıgım

Günaydın karnı aç gözü tok yüce insanlar..aktif olarak geyiklere katılamasam da arada açıp geçmişi okuyorum..bende 2 gündür tüketim canavarı oldum..akşam yarım paket eti karam bitter çikolatayı hüplettim..sporda yapamıyom bu ara..adettte olamadım..ama sabah tartıda 88 i gördüm....kızlar bide bizim bi komşumuz var resmen çiroz olmuş..neettin didim, eczanelerde ingiliz karbonatı satılıyomuş..karbonatlı su içiyomuş... yapan varmı..benim şu kırmızılar gelsin bende yapcam..

bu arada bunu bilgisayardan yazıyom kaç gündür ugraşıyom telefonda yapamıyom..içimde kalmasın bi kaç surta yapayım şuraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…