buarada yaptığım sporlar meyvesini verdi btacm. kalçadan 2 cm incelmişimmmmm
kesinlikle işe yarıyo..ama ben bide aynı zamanda doğadn form elma kromlu çay içiyom....içten glimsel dışa vurumsal olarak sistem mikemmel işliyo..
bilmiomki..vardır heralde..hergün 1 tane içiyom ben ya..günde bi paket sigara tüketen biri olarak sinamekinin zararı bana devede kulak geliyo..s.çmanın bilimsel açıklaması.
içinde sinameki var mı o çayın ?
Kabızlığını bitirmeden protein ağırlıklı beslenme bence.
Yulaf kepeği bunun için işte, kabız olmamak için.
kesinlikle işe yarıyo..ama ben bide aynı zamanda doğadn form elma kromlu çay içiyom....içten glimsel dışa vurumsal olarak sistem mikemmel işliyo..
kız hoplama zıplama varsa yapma, onun haricindekileri yapabilirsin bence. leslie falan yap olmadıheh tam konuya değindin. ben şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama ortalama 59 kiloyken olduğum ölçülerime kavuştum
Normalde bugn jilliana başlıcaktım, daha çok incelmek için amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün çalışmalara başladım
ne yapsam . bi sıkıntı olur mu ?
yok artıkkkkkk nası çözemedin len
şüşüüüüüüüü
buarada yaptığım sporlar meyvesini verdi btacm. kalçadan 2 cm incelmişimmmmm
yaaaa çok üşeniom, sonra başlıım o zaman ben dukana
kızzzz hemen atarım o zaman. ne kadar suya ne kadar atacağım ki?
bilmiomki..vardır heralde..hergün 1 tane içiyom ben ya..günde bi paket sigara tüketen biri olarak sinamekinin zararı bana devede kulak geliyo..
Öyle deme kızım bağırsaklarda aşınma ve yırtılma yapıyo mahvolursun demedi deme. bi tanıdığım oldu işte . ben de senin gbi düşünüyodm ama korktum açıkçasıbilmiomki..vardır heralde..hergün 1 tane içiyom ben ya..günde bi paket sigara tüketen biri olarak sinamekinin zararı bana devede kulak geliyo..
kız rosaaaa...bu niki kullanıcı adından değiştiriyoz dimi...ayda yok şimdilik haber de vermedi. bilmiyorm ki
sana akıl sır ermiyor bir yandan bebek tedavisi görüyorsun bir yandan günde 1 paket sigara içiyorsun kuzum bebek çalışmalarına başlamadan en az 6 ay önce sigarayı bırakmanız gerekiyor hem eşinin hem senin hamilelik dönemi boyunca en çok senin özen göstermen gerekiyor haksız mıyım yani
KADIN YERİNE ADAM KOY BENM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUN AMA BENM İŞTEN AYRILMA GİBİ Bİ LÜKSÜM YOKAllah kimseyi suratsız biriyle aynı ortamda çalıştırtmasın.
İşten ayrılırsam sırf şu kadın yüzünden ayrılırım.
Allah kimseyi suratsız biriyle aynı ortamda çalıştırtmasın.
İşten ayrılırsam sırf şu kadın yüzünden ayrılırım.
Ya sabah odaya giriyorum, "günaydın" diyorum, yarım ağızla günaydın diyor, insan kafasını bi çevirir bakar.KADIN YERİNE ADAM KOY BENM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUN AMA BENM İŞTEN AYRILMA GİBİ Bİ LÜKSÜM YOK
şüşüüü kızzz aklmına gelmedi yaa geçen poko diyordu rozalinda yapacağım ama almışlar o ismi diye o sandım ama onun kaynanası da yakın olup olmadığını bilmiyordum zaten sabah yarım yamalak bakındım
kızz eşinle aran açılmadı mı?
şüşüüü kızzz aklmına gelmedi yaa geçen poko diyordu rozalinda yapacağım ama almışlar o ismi diye o sandım ama onun kaynanası da yakın olup olmadığını bilmiyordum zaten sabah yarım yamalak bakındım
kızz eşinle aran açılmadı mı?
kızz neler yaptım çabuk anlat çok ihtiyacım var çoookkkkk
valla değişik değişik yazıyo her yerde..dün biraz araştırdım..ama en son 1 lt suya 1 çay kaşığı atıyom..asıl eczanelerde ingiliz karbonatı varmış, ondan atıyomuş millet..ama ben evdeki yemek sodasından attım..günde 3-4 lt tüketilcek diolar ama ilk zamanlar çok içme..ben günde 2 lt iççem..sodayı fazla atma..
bildirmlerin orda kendi ismin var ya ona tıkla açılan sayfada sol tarafta altta kullanıcı adı değiştirme var ordan kuşumkız rosaaaa...bu niki kullanıcı adından değiştiriyoz dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?