- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
ayda yok şimdilik haber de vermedi. bilmiyorm kiKIZLAR BİLDİRİM BANAMI YAPILIO
Günaydın kızlar sizleri çok özledim ama işlerim dehşet yoğun bildirimlerimi aksatmadan yapıyorum hepinizi kocaman öptüm görüşürüz beni unutmayın :)
GÜNAYDIN KIZLAR
Günaydın kızlar.
Bugün Dukan Express e başladım.
Bugün saf protein günüm.
Kahvaltı;
2 adet haşlanmış yumurta
Çok az peynir
kız yaşıon mu sen, uğra arada
canım iyi misin? buaralar çok görünmüosun buralarda
bende 1 dene yumurta,1 dilim peynir yidim ama ben yulaf kepeği alamam yaaaa. walla onun yerine yulaf ezmesi yicem
bi de bişey sorcam kuzu ya, ceviz yassak mı? ben ilk defa yapıom da 2 tane yesem nolur ki?
Yapacaksan olması gerektiği gibi yap. Uymayacaksan hiç yapma. Ceviz yiyemezsin.kız yaşıon mu sen, uğra arada
canım iyi misin? buaralar çok görünmüosun buralarda
bende 1 dene yumurta,1 dilim peynir yidim ama ben yulaf kepeği alamam yaaaa. walla onun yerine yulaf ezmesi yicem
bi de bişey sorcam kuzu ya, ceviz yassak mı? ben ilk defa yapıom da 2 tane yesem nolur ki?
dün gece bi ara girdiydi topike...kızlar bildirim yapılıo mu? ayda bayadır yok
yulaf ezmesiyle kepeği bir değil kii. kepeği işe yarıyo ama
Yapacaksan olması gerektiği gibi yap. Uymayacaksan hiç yapma. Ceviz yiyemezsin.
buarada yaptığım sporlar meyvesini verdi btacm. kalçadan 2 cm incelmişimmmmm
hahahah roseeee dövseydin bi de DYapacaksan olması gerektiği gibi yap. Uymayacaksan hiç yapma. Ceviz yiyemezsin.
ben bide karbonatlı suya başladım..doğrumu yaptım bilmiom ama şu bildiğimiz yemek sodasından 1 lt suya 1 çay kaşığı kodum..tadı bile değişmedi..anammm ne gızıyonuz yaaa. bende protein ağırlıklı diyet yapam o zaman, çünkü beceremeyecek gibiyim bunu
he ya çooookkkk dövdü çooookkk(çok güzel hareketler bunlarda vardı, hatırlarmısın bilmemhahahah roseeee dövseydin bi de D:
ben bide karbonatlı suya başladım..doğrumu yaptım bilmiom ama şu bildiğimiz yemek sodasından 1 lt suya 1 çay kaşığı kodum..tadı bile değişmedi..
Kabızlığını bitirmeden protein ağırlıklı beslenme bence.kız kabızlık durumunda değişiklik olursa bana da haber ver, patlıycam yaaaa
kesinlikle işe yarıyo..ama ben bide aynı zamanda doğadn form elma kromlu çay içiyom....içten glimsel dışa vurumsal olarak sistem mikemmel işliyo..kız kabızlık durumunda değişiklik olursa bana da haber ver, patlıycam yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?