Kalori Arkadaşım

dün ben öğleden sonra hiç gelmedim buraya çok yogundmm. valla sabah işe gelirken dedimki akşam boya alıyım da boyayım kafamı sonra hamile kalırsam boyayamam dedim. bi baktm ne yazmışsın

evet kuzu demiştin ama tabi o zaman ben toz pembe bakıyormusum hayata masraflar artıkca durumun farkına vardım aman olsun beya onca sene gereksız ne borclar odedım buda benım ve oğlusum ıcın olsun dıyorum
bırsey dıyeyım mı 1 kılo daha vermısım pazartesıden bu gune kızma ama bıldırım gunu olmadan soyledım dıye olurmu

Yaa hic sorma tam bi dengesizlik örnegi., ama bu aralar korkutucu miktarda iyi, heran bi bomba bekliyoz, dur bakalim sonucu nereye warcak

Sac boyası konusuna gelince bizde ırsi olarak saclar erken beyazliyo, bendede bi dunya beyaz war aya kalmiyo boyuyorum, son bi kac aydir kestaneye cewirmeye calisiyorum, dogal rengine yakin olsun, uzayinca dikkat cekmesin diye.ama 9 ay boyunca beyazlari napcam bilmiyorummmm

çok iyi biliyorum o mutluluğu bi tane bile gelmedi şok olmuştum. ben uzun zamandır kullanıyorm haftada 2 kere sabunla yıkıyosam bi kere şampuanla yıkıyorum ki kurumasın hepten diye.

güle güle kullan bebişimmm

@RosalindaDiyette kızlar erkeklerde de etkili olur mu ki?? abimin tepesi iyice açılmış ona kullandırayım gerçi bir milyon tane şampuan bitkisel ürün kullandı değişmedi ama bir umut

ben 1 ayda 1000 tl para vermiştim ilaçlara bilmem nelere . ahh ne salakmışımmm 5 tl ye hallettim:) Sen ısırgan suyu yaptır abine. erkkelere iyi geliyo

dün ben öğleden sonra hiç gelmedim buraya çok yogundmm. valla sabah işe gelirken dedimki akşam boya alıyım da boyayım kafamı sonra hamile kalırsam boyayamam dedim. bi baktm ne yazmışsın

isabet olmuş dipleri geldiğinde kötü durmayacak bir renk seçseydin

bi kuaförde görmüştüm rimel şeklinde geçici saç boyaları varmış saçlarına şekil verdikten sonra özel günlerde diplerine fırçasıyla sürüyorsun hiç belli olmuyor yanlış hatırlamıyorsam sen tesettürlüydün evde de idare edersin sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…