bu arada bebek planlayan hatunlar @RosalindaDiyette T twice mother @arbicigaci ve diğerleri lütfen saçlarınız boyalıysa bebek planladığınız andan itibaren dip boyalarınızın ciyak ciyak bağırmayacağı bir renge dönün
ayy deli oluyorum dip boyası kulağına kadar gelmiş hamileleri görünce
evet kuzu demiştin ama tabi o zaman ben toz pembe bakıyormusum hayata masraflar artıkca durumun farkına vardım aman olsun beya onca sene gereksız ne borclar odedım buda benım ve oğlusum ıcın olsun dıyorumgamzenn perişan sultancığım ben düğün işine kalkışmadan önce söylemiştim sana. başına dert alıyorsun diye neyse inşallah oğlun ilerde kıymetini bilir az kalmış hayırlısıyla gönlüne göre ağırlayıp misafirlerini bu telaşdan kurtulursun.
elbise şimdi bol gelmesin sana
ya düğün elbisesiyle çekineyım dıye bekliyorum canım ya o yuzden atmadım dahahani son fotografın yaaaa
Yaa hic sorma tam bi dengesizlik örnegi., ama bu aralar korkutucu miktarda iyi, heran bi bomba bekliyoz, dur bakalim sonucu nereye warcakdelüüü yaaa tahmin ettim ama ne diyor bu dedim tamam prensipleri var da bu kadar da değildir dedim
o kadar kocişi giydirdim kv ile hafta içi çarşıya gittik ama yine kıyafet bulamadım dedi hatta en son kendisine de kıyafet aldığını söyledi bizde bize de göster dedik geçmişi prensiplerin okuma kız
aklıma gelmişti
walla senin kv de de bi yaptığı bir yaptığını tutmuyor kadın evlilik yıl dönümünüzde planladığınız tatile sizinle gelip aynı odada kalmak istiyordu şimdi de gecelikler almış
G ördükmü baklava börek
Ü stüne atlarız zaafımızdır
N eden diye sorarsan
A rbiden çok tatlıdır
Y iyende ölüyor yemeyende
Deriz sloganımız bu
I rsidir kilolarımız
N eyseki böylede tatlıyız..
"Günaydın hatunlar, dombik günlerimizin anısına yazdığım bu eser hepimize armağan olsun..
Yaaaaa gülmekten karnim ağrıdı, allah senin iyiligini wersin emi deliiiiiiiiii
Bian gamzeni kendi oglunun sunnetinde kaynanasina naz yaparken düsundummmm
günaydın kızlar
@RosalindaDiyette aldım dün sabunu yundum dün gece. inanırmısın saçlarımı kuruturken elime gelen hapaz hapaz saçlar yok olmuştu dün nerdeyse hiç saç dökülmedi.
inşallah böyle devam eder.
üstünden şampuan da yapmadım. saçlarım sabun kokarmı ki diyordum. kokmadı da.
inşallah diğer yıkamalarda da aynı sonucu alırım.
@RosalindaDiyette kızlar erkeklerde de etkili olur mu ki?? abimin tepesi iyice açılmış ona kullandırayım gerçi bir milyon tane şampuan bitkisel ürün kullandı değişmedi ama bir umut
saçlarım kuru olduğu için bende sabun kullanamıyorum mutlaka krem kullanmam gerekiyor yoksa dediğin gibi bu defa koparak dökülmeler oluyor
peki mademmmm :) kızım sen nası bu kadar hızlı kılo veriyosun yaaaaaya düğün elbisesiyle çekineyım dıye bekliyorum canım ya o yuzden atmadım daha
Nereye gittiniz ben gelince yaaaa
sinokiii kulaklarin cinlasin
dün ben öğleden sonra hiç gelmedim buraya çok yogundmm. valla sabah işe gelirken dedimki akşam boya alıyım da boyayım kafamı sonra hamile kalırsam boyayamam dedim. bi baktm ne yazmışsın
Sac boyası konusuna gelince bizde ırsi olarak saclar erken beyazliyo, bendede bi dunya beyaz war aya kalmiyo boyuyorum, son bi kac aydir kestaneye cewirmeye calisiyorum, dogal rengine yakin olsun, uzayinca dikkat cekmesin diye.ama 9 ay boyunca beyazlari napcam bilmiyorummmm
peki mademmmm :) kızım sen nası bu kadar hızlı kılo veriyosun yaaaaa
AYYY GELDİM BUNU ALDIM AYAKKABIMA UYUYO DİE
yaaa ben de bunu begenmiştimm özzzzzz çakAYYY GELDİM BUNU ALDIM AYAKKABIMA UYUYO DİE
MARDİNDE DAĞ TEPE DOLANICAZ CANM BENM GENELDE OMUZ DEİLDE EL ÇANTASIDIR ÇANTALARIM SIRT OLANLARDA ÇOK BÜYÜK O YÜZDEN BUNU ALDIMnerede kullanacaksın bunu Mardin de gezerken mi??
Rose hani sırtına takıp foto koyacaktın
ASLINDA BUNU ALMAZDIM SAKS TURUNCU OLAN VARDI AMA BU AYAKKABIMA UYUYO DİE ALDIMyaaa ben de bunu begenmiştimm özzzzzz çak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?