- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
maşallah maşallah. düğünden sonra geri almanı ümid ediyoruz. senlen yarışmayı bıraktığım iyi olmuşevet kuzu demiştin ama tabi o zaman ben toz pembe bakıyormusum hayata masraflar artıkca durumun farkına vardım aman olsun beya onca sene gereksız ne borclar odedım buda benım ve oğlusum ıcın olsun dıyorum
bırsey dıyeyım mı 1 kılo daha vermısım pazartesıden bu gune kızma ama bıldırım gunu olmadan soyledım dıye olurmu
kız ben 8.90 tl verdim 1 kilo 3 yıl kullanırım artıkben 1 ayda 1000 tl para vermiştim ilaçlara bilmem nelere . ahh ne salakmışımmm 5 tl ye hallettim:) Sen ısırgan suyu yaptır abine. erkkelere iyi geliyo
benimde sepetimde ekli şuan da bu.AYYY GELDİM BUNU ALDIM AYAKKABIMA UYUYO DİE
ASLINDA BUNU ALMAZDIM SAKS TURUNCU OLAN VARDI AMA BU AYAKKABIMA UYUYO DİE ALDIM
Bende de siyahı var bununAYYY GELDİM BUNU ALDIM AYAKKABIMA UYUYO DİE
Artık Poko koyar fotoğrafınerede kullanacaksın bunu Mardin de gezerken mi??
Rose hani sırtına takıp foto koyacaktın
Kız 12 tl bişey zaten, al olmazsa bana gönderirsinyaa boyutlarını kestirebilsem bende alacağım ama benim ayakkabılarım beyaz , siyah ve siyah beyaz tüm renkler uyar gibime geliyor tek renk alırım bende
Bende de siyahı var bunun
Artık Poko koyar fotoğrafı
Kız 12 tl bişey zaten, al olmazsa bana gönderirsin
ÖLÇİM İSTERSEN SENİN İÇİNyaa boyutlarını kestirebilsem bende alacağım ama benim ayakkabılarım beyaz , siyah ve siyah beyaz tüm renkler uyar gibime geliyor tek renk alırım bende
ÖLÇİM İSTERSEN SENİN İÇİN
nasıl benzetme kız bu gülmekden öldürdün beni ayol.istediğim ölçü değil sırtta nasıl duruyor ilkokul çocuğu gibi olmak istemiyorum
4+4+4 de 1. sınıflar okula başladığında çanta yürüyor gibi oluyordu yaa
nasıl benzetme kız bu gülmekden öldürdün beni ayol.
ee başka neler görürdün canım anlat anlat çok heycanlıbir sabah işe giderken bir çocuk görmüştüm ailesi de kocaman bir çanta almışlar yada çanta normal çocuk çok küçüktü ikisi de olabilir ama arkadan baktığın bildiğin çanta yürüyor gibiydi sabah sabah afallamıştım
İst da sabah maceralarım çoktu burada bitti evden çık servise bin o kadar
ee başka neler görürdün canım anlat anlat çok heycanlı
Ben onu filmlerde oluyor sanıyordumminibüs kavgalarım meşhurdur hafta da minimum 2-3 defa çıngar çıkarırdım
birde psikopat kediler vardı arada çöpe saklanır ben çöp attığımda da çığlık atıp içinden fırlardı
bir sabah işe giderken bir çocuk görmüştüm ailesi de kocaman bir çanta almışlar yada çanta normal çocuk çok küçüktü ikisi de olabilir ama arkadan baktığın bildiğin çanta yürüyor gibiydi sabah sabah afallamıştım
İst da sabah maceralarım çoktu burada bitti evden çık servise bin o kadar
Ben onu filmlerde oluyor sanıyordum
istediğim ölçü değil sırtta nasıl duruyor ilkokul çocuğu gibi olmak istemiyorum
4+4+4 de 1. sınıflar okula başladığında çanta yürüyor gibi oluyordu yaa
çohh pis çalıştım buğüün..öğle yemeğine bilem gitmedim..
amaaa lahmacun yidim..mikemmeldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?