Kalori Arkadaşım

maşallah maşallah. düğünden sonra geri almanı ümid ediyoruz. senlen yarışmayı bıraktığım iyi olmuş
ben 1 ayda 1000 tl para vermiştim ilaçlara bilmem nelere . ahh ne salakmışımmm 5 tl ye hallettim:) Sen ısırgan suyu yaptır abine. erkkelere iyi geliyo
kız ben 8.90 tl verdim 1 kilo 3 yıl kullanırım artık

AYYY GELDİM BUNU ALDIM AYAKKABIMA UYUYO DİE
benimde sepetimde ekli şuan da bu.

ASLINDA BUNU ALMAZDIM SAKS TURUNCU OLAN VARDI AMA BU AYAKKABIMA UYUYO DİE ALDIM

yaa boyutlarını kestirebilsem bende alacağım ama benim ayakkabılarım beyaz , siyah ve siyah beyaz tüm renkler uyar gibime geliyor tek renk alırım bende

bu topiğe bi dr bulmamız lazım olmuyor böyle topik hekimi bulalım bi tane. hepside zayıf olamaz ya bu dr ların

nasıl benzetme kız bu gülmekden öldürdün beni ayol.

bir sabah işe giderken bir çocuk görmüştüm ailesi de kocaman bir çanta almışlar yada çanta normal çocuk çok küçüktü ikisi de olabilir ama arkadan baktığın bildiğin çanta yürüyor gibiydi sabah sabah afallamıştım
İst da sabah maceralarım çoktu burada bitti evden çık servise bin o kadar

ee başka neler görürdün canım anlat anlat çok heycanlı

ee başka neler görürdün canım anlat anlat çok heycanlı

minibüs kavgalarım meşhurdur hafta da minimum 2-3 defa çıngar çıkarırdım
birde psikopat kediler vardı arada çöpe saklanır ben çöp attığımda da çığlık atıp içinden fırlardı

instagramda böyle bi video paylaşmıştım geçen sene. işe giderken yavrucuk da okula gidiyo , bi baktım eneeeee dedim yürüyen canta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…