Kalori Arkadaşım

senin kalori programı iyi gazlıyormuş yaa günü tamamlayınca böyle devam edersen 5 hafta sonra 50,3 olursun dedi nasıl mutlu oldum
Tabi kiz super oluyo..ama günlük kalorini planlanandan çok az alirsanda trip atiyo..bidaa böle yaparsan solemicem diyo.. : D

Tabi kiz super oluyo..ama günlük kalorini planlanandan çok az alirsanda trip atiyo..bidaa böle yaparsan solemicem diyo.. : D

oo zaman bana bugün trip atacak çünkü spor yaparsam verdiği kalori miktarının altında kalıcam

Du kiz şuraya koyimde caniniz lahmacun ceksin..oglenn koyacadim yoarayi acmayalim..
oo zaman bana bugün trip atacak çünkü spor yaparsam verdiği kalori miktarının altında kalıcam

Az kalinca bisi demiyo.. Yariya yakin az olduğu ole diyo..

An itibari ile 930 kalori almis bulunmaktayım..pismanmiyim hayir, yarin koşu bandina vurucammi kirbaci : evet
Bu bana neyi öğretti: eski performansimi hala kaybetmemisim..

Huhuuu kimse yokmuuuuuu

tükandan yeni geldim, gecmisi okuyum dedim, anam kimsecikler gelmemiş, konusmamiş, üzüluyummu sewiniyimmi bilemedim...sonra dedim gacıların hepsi resmi tatil yapmış.bi ben yardırmısim..

kızım ne topigi sahipsiz birakiyonuzz yaaaaaa,

Sorma yaş..bende kendi kendime konuşup duruyom kimse olmayinca .

Tatildi ya sahur yapip ole yattim..ramazanda işimiz çok zor..kalori hesabi malori hesabi hepsi tirtliyo..bugün 1600 cal. Aldim..sporda yapamadim..3 gün Aç gezcem
Allah kabul etsin canimcimm.ramazanda gercekten cok zor, biz gecen sene şöyle bi duzen kurmustuk, iftari yapiyoduk esimle, ben dogru duzgun bisey yiyomuyodum zaten sıwı agırlikli bisiler yiyodum sonra sahura kadar tükanda çalisip sahura ewe geliyoduk, elimden geldigi kadar kalorisi dusuk tok tutcak seyler yiyip yatiyodum, bu sekilde 3 kiloya yakin wermistim, bu sene nasil olur bilmem.

kız bende de ailesel beyaz saç var hamilelikte beende dolaşıcam beyaz beyaz

kızlar tonsillit olmuşum var mı bi tavsiyeniz.

adaçayı,papatya,ıhlamur şiddetle tavsiyedir. hatta adaçayını demle soğut ve gargara yap. ya da limonlu suyla gargara yap geçmiş olsun güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…