gamzencim Allah kolaylıklar versin canm . az daha sık diişni az kaldıGünaydın şekerlerim
dün tatildi ama bana değildi evde temizlik vardı çok yorgunum cokk
geçmiş kandiliniz de kutlarım kızçeler allah ne dualarınız varsa kabul etsin hayırlı cumalar
kızlar nerdesiniz yaaaa...herkes cumayı birleştirip tatilmi yaptı yoksam..
hehe..bende bu akşam izne çıkıyom..önümüzdeki hafta yokum. ...ben yokkende böle sessiz sedasız takılın taaammı..
tamam değil senin gitmeni bekliyoruz sen gidince coşucaz şimdi tutuyoruz kendimizi
Şu suratıma bak, nası kıycanız böle tatlı şeye..
walla vakti zamanında bana çok kıydılar burada 20 sayfa geriden geldiğimi hatırlıyorum nıhahahahaahyazcam bende dizi anlatırım gerçi son izlediğim dizileri burada anlatamam anlatırsam banlanırım ama olsun yazcak bişiler bulurum
20 sayfa geriden
walla vakti zamanında bana çok kıydılar burada 20 sayfa geriden geldiğimi hatırlıyorum nıhahahahaahyazcam bende dizi anlatırım gerçi son izlediğim dizileri burada anlatamam anlatırsam banlanırım ama olsun yazcak bişiler bulurum
Erkeğin öküzü bir nebze de kadının öküzü hiç çekilmiyor be kızlar.
vallahi az kaldı ama yorgunluk hissinden heyecanı unutuyorumgamzencim Allah kolaylıklar versin canm . az daha sık diişni az kaldı
Nasıl veriliyor?eet..çekmicen onları..vercen bi tren eline baksın dursun..
Erkeğin öküzü bir nebze de kadının öküzü hiç çekilmiyor be kızlar.
20 sayfa geridenkıyamam yaa:d kızm siz ne izliyonuz yaaa
Nereye gitcen kisss tatilde,kızlar nerdesiniz yaaaa...herkes cumayı birleştirip tatilmi yaptı yoksam..
hehe..bende bu akşam izne çıkıyom..önümüzdeki hafta yokum. ...ben yokkende böle sessiz sedasız takılın taaammı..
Kizlaaaarrrr yardim, cok kötü hissediyorum yaa elim kolum kalkmıyo, dayak yemiş gibiyim..tavsiye edeceginiz bisey warmi yaaa... bu hafta cok yogunduk, ewe gec geldim, gec yattim uykumu alamadan geri kalktim.
duş Al bi saat uyu gelirsin kendine :) :*Kizlaaaarrrr yardim, cok kötü hissediyorum yaa elim kolum kalkmıyo, dayak yemiş gibiyim..tavsiye edeceginiz bisey warmi yaaa... bu hafta cok yogunduk, ewe gec geldim, gec yattim uykumu alamadan geri kalktim.
Kizlaaaarrrr yardim, cok kötü hissediyorum yaa elim kolum kalkmıyo, dayak yemiş gibiyim..tavsiye edeceginiz bisey warmi yaaa... bu hafta cok yogunduk, ewe gec geldim, gec yattim uykumu alamadan geri kalktim.
istanbula gitcem..Nereye gitcen kisss tatilde,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?