- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Nasıl veriliyor?
şu benim elimdeki kılıcı görüyonuz dimi.. heh işte bazen onla birilerine çılgın şeyler yapmak isterken bile he canım diyebilmeyi öğrenmeye çalışıom..
ben işteki böyle tiplere çok sabırlıyımdır . 7 sene bi tane bekarlık basına burmuş hatunu cektim siz düşününşu benim elimdeki kılıcı görüyonuz dimi.. heh işte bazen onla birilerine çılgın şeyler yapmak isterken bile he canım diyebilmeyi öğrenmeye çalışıom..
ben işten çıktım nişanlandıben işteki böyle tiplere çok sabırlıyımdır . 7 sene bi tane bekarlık basına burmuş hatunu cektim siz düşünün
bende 6 tane öküz var bağ bahçe işini girerseniz haberim olsun hepsi birbirinden beter
ben napıyorum yüzüme alaycı ve yapmacık bir sırıtış kimseye koz vermiyorum kudurup duruyorlar
ben işteki böyle tiplere çok sabırlıyımdır . 7 sene bi tane bekarlık basına burmuş hatunu cektim siz düşünün
tskler canım deneyeceğimkız bende de ailesel beyaz saç varhamilelikte beende dolaşıcam beyaz beyaz
adaçayı,papatya,ıhlamur şiddetle tavsiyedir. hatta adaçayını demle soğut ve gargara yap. ya da limonlu suyla gargara yapgeçmiş olsun güzelim
kızım hamilesindir belki. Günün yaklaştı mi.Kizcelerim önerileriniz icin tskkrlr, biraz uyukladim ama bi tuhafim yaa hasta olcak gibi...
kabiz arkadaslarim sizle bisey paylascam, gecenlerde marketten eksi yesil elma aldim günlük 2 tane yiyorum, tesadufmu bilmiyorum ama günde 2 defa wcye çikiyorum. Sizede tavsiye ediuorum bi deneyin bakalimm
ayyy... onlar çok fena oluyo..bide evde karısından veto yiyen erkek tipi var..onlarla ölümüne kapışır..
tskler canım deneyeceğim
kızım hamilesindir belki. Günün yaklaştı mi.
Yaa günüm gecti pazartesi test yapcam, bakalim nolcakkktskler canım deneyeceğim
kızım hamilesindir belki. Günün yaklaştı mi.
Yaa günüm gecti pazartesi test yapcam, bakalim nolcakkk
Pazartesiyi bekleme canim.Yaa günüm gecti pazartesi test yapcam, bakalim nolcakkk
Pazartesiyi bekleme canim.
Plastik kaba cisini yap, icine az camasir suyu damlat, kopururse hamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?