Kalori Arkadaşım

şu benim elimdeki kılıcı görüyonuz dimi.. heh işte bazen onla birilerine çılgın şeyler yapmak isterken bile he canım diyebilmeyi öğrenmeye çalışıom..

şu benim elimdeki kılıcı görüyonuz dimi.. heh işte bazen onla birilerine çılgın şeyler yapmak isterken bile he canım diyebilmeyi öğrenmeye çalışıom..

bende 6 tane öküz var bağ bahçe işini girerseniz haberim olsun hepsi birbirinden beter

ben napıyorum yüzüme alaycı ve yapmacık bir sırıtış kimseye koz vermiyorum kudurup duruyorlar

ben işteki böyle tiplere çok sabırlıyımdır . 7 sene bi tane bekarlık basına burmuş hatunu cektim siz düşünün

Kizcelerim önerileriniz icin tskkrlr, biraz uyukladim ama bi tuhafim yaa hasta olcak gibi...

kabiz arkadaslarim sizle bisey paylascam, gecenlerde marketten eksi yesil elma aldim günlük 2 tane yiyorum, tesadufmu bilmiyorum ama günde 2 defa wcye çikiyorum. Sizede tavsiye ediuorum bi deneyin bakalimm

bende 6 tane öküz var bağ bahçe işini girerseniz haberim olsun hepsi birbirinden beter

ben napıyorum yüzüme alaycı ve yapmacık bir sırıtış kimseye koz vermiyorum kudurup duruyorlar

İşte bende onu öğrenmeye çalışıyom..başarcam gibi..sadece beni yanlış yapmaya zorlarlarsa o zaman panter kesiliyom ki bunu bırakabileceğimi sanmıyorum..

tskler canım deneyeceğim

kızım hamilesindir belki. Günün yaklaştı mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…