- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
yok ya onda bi yanlışlık var imkan yok 8 kilo ben bitki çayını dikkatli kullandığımda acı bişey yiom mesela öğlen yiorum akşama yana yana çıkarıorum 8 kilo birikmez imkanı yok8 kilomubir de normal bir insandan bahsediyoruz biz normal de değiliz
8 kilomubir de normal bir insandan bahsediyoruz biz normal de değiliz
yok ya onda bi yanlışlık var imkan yok 8 kilo ben bitki çayını dikkatli kullandığımda acı bişey yiom mesela öğlen yiorum akşama yana yana çıkarıorum 8 kilo birikmez imkanı yok
öğlen yiyip akşama çıkarmak mıyok ya onda bi yanlışlık var imkan yok 8 kilo ben bitki çayını dikkatli kullandığımda acı bişey yiom mesela öğlen yiorum akşama yana yana çıkarıorum 8 kilo birikmez imkanı yok
öğlen yiyip akşama çıkarmak mıo nasıl bir duygu bizimle paylaşırmısın canım. neler hissettin.
nere gidiyon kız yanıma mı geliyorsun. hava pek güzel gel gel
ayy çok heyecanlıııı sibel kızzz elini çabuk tut seni bekliyoruzzz
Rose kaç kilo oldu merak içerisindeyim tabi bir de lola var
yok ya onda bi yanlışlık var imkan yok 8 kilo ben bitki çayını dikkatli kullandığımda acı bişey yiom mesela öğlen yiorum akşama yana yana çıkarıorum 8 kilo birikmez imkanı yok
öğlen yiyip akşama çıkarmak mıo nasıl bir duygu bizimle paylaşırmısın canım. neler hissettin.
bitkiçayını düzenli hergün 2 fincan içince benm toto gevşek oluo öğlen yemeğini akşam çıkartıorum nerden anlıosun de acı koyuyorum bakıorum yanıo açıorum taharet musluğunu dakikalarca su tutuom nası bi duygu sorusuna gelince o suyu tutarken ohhh ahhh falan bide zevk alıomki anlatamamöğlen yiyip akşama çıkarmak mıo nasıl bir duygu bizimle paylaşırmısın canım. neler hissettin.
gözümde canlandırttın. helal olsun. da su tutma ne ayol hortumla mı yıkıyon k.ç.nıbitkiçayını düzenli hergün 2 fincan içince benm toto gevşek oluo öğlen yemeğini akşam çıkartıorum nerden anlıosun de acı koyuyorum bakıorum yanıo açıorum taharet musluğunu dakikalarca su tutuom nası bi duygu sorusuna gelince o suyu tutarken ohhh ahhh falan bide zevk alıomki anlatamam
gözümde canlandırttın. helal olsun. da su tutma ne ayol hortumla mı yıkıyon k.ç.nı
mutfakta mı ?kızlar dün saat 15:00 te mayaladığım yoğurdumu bu sabah buzdolabına koymayı unuttum sizce ekşir mi??
mutfakta mı ?
yani mutfak serin oluyo ya genelde bişey olmaz bencekızlar dün saat 15:00 te mayaladığım yoğurdumu bu sabah buzdolabına koymayı unuttum sizce ekşir mi??
ne yapıyosun da veremiyosun yaa:/ pes etmegünaydin kizlar.ben kilo veremiyorum.istifa ediyorum.hepiniz cok tatlisiniz.cok teşekkür ederim.zayıflamaya calistikca daha cok üzülüyorum.
ne yapıyosun da veremiyosun yaa:/ pes etme
anadık kılo verdın taamHadi şu liste açıklansın artık, neyi bekliyoruz?
kızlar dün saat 15:00 te mayaladığım yoğurdumu bu sabah buzdolabına koymayı unuttum sizce ekşir mi??
biraz tadı ekşi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?