- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
yok omlet suçlu değil sabahkiler bişi yapmaz. mısır ve makarna yapmıştır. bi de kurabiye topları vardı . milföyden yemedim hiç. hatta hepsi duruyor dolapda. eşimde gidince kaldı yenmedi. ben hastaydım iştahım yoktu geçen hafta demekki vücut birden yemeği görünce delirdi bulmuşken depolayayım dedi.
o zaman suçlu omlet
İyi yarın kovulursun öbür topikten.yok omlet suçlu değil sabahkiler bişi yapmaz. mısır ve makarna yapmıştır. bi de kurabiye topları vardı . milföyden yemedim hiç. hatta hepsi duruyor dolapda. eşimde gidince kaldı yenmedi. ben hastaydım iştahım yoktu geçen hafta demekki vücut birden yemeği görünce delirdi bulmuşken depolayayım dedi.
ay hakkaten bu hafta oraya yoğunlaştım bu topiği boşladım kusura bakmayın.İyi yarın kovulursun öbür topikten.
ay hakkaten bu hafta oraya yoğunlaştım bu topiği boşladım kusura bakmayın.gerçi sizlerde girmemişsiniz pek topiğe
kızlar benim mesai bitti grşz haftasonu fazla konuşmayın haa
Gunaydin canm bildirimimi yaptim cikiyorummgünaydınlarrrr...
bildirimlerinizi bekliyorum canlarım...
Sen hala o kurabiyelerimi yiyorsun?su son 3 gündür yediklerimden sonra bu sabah uyandm karnım aç değil.. Midem bulanmasın falan diye ni kurabıye yedim . kendimi hiç sevmiyorm . çok mutsuzum
yok kızSen hala o kurabiyelerimi yiyorsun?
Valla olsa ben de yerim şimdi.yok kızBunlar başka, eltim getirmiş
neden kuzum hayrolaValla olsa ben de yerim şimdi.
Kızlar bu arada ben iş başvuruları yapmaya başladım. Ama sadece kurumsal ve adı bilinen yerlere.
Bu kadından kurtulmak ve daha kurumsal bi yerde çalışmak istiyorum.neden kuzum hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?