- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
O zaman sütlü tatli yiyebilirizzayrıca kızlarrr diyetteyken şekerli gıdalardan uzak durun eğer yiyecekseniz de süt ürünüyle beraber yiyin çünkü şeker kan şekerini çok hızlı çıkarır çok hızla çıkan kan şekeri çok hızlı düşer ve acıkmış hissedersiniz süt yoğurt ayran vb süt ürünleri kan şekerinin hızlı yükselmesini engelliyormuş
Poko sen mardine bu haftamı gicektin kız yoksa gidip geldinmibende kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 1.5 dilim ekmek 3 zeytin birazda peynir yedim
ara öğün light sütümü içtim.
öğlene menü buymuş. çorba salata tatlı yerim heralde
KROTON ÇORBA
MEZGiT PANE
MEVSiM SALATA
BÜLBÜL YUVASI
GİTTİM GELDİM CANMPoko sen mardine bu haftamı gicektin kız yoksa gidip geldinmi
Günaydin kizlar kahvaltida 2 haslama yumurta,1 domates,1 salatalık,tatlandirilicili cay ictim
Nasil gecti anlatsana.bende cok merak ediyorum mardin antep urfa..turlami gittinGİTTİM GELDİM CANM
YOK CANM 3 ARK GİTTİK. SADECE MARDİNE GİTTİM DAHA ÖNCEDEN ZATEN URFAYA GİTMİŞTİM Bİ ANTEP DİYARBAKIR KALDI BENMDE ORALARDA GİTMEK İSTEDİĞİM GİDERSEN EĞER TURLA GİTME SAKIN AMA ÖNERMEM YARIŞ ATI GİBİ KOŞTURUR DURURSUN ORDAN ORAYANasil gecti anlatsana.bende cok merak ediyorum mardin antep urfa..turlami gittin
Kizlar tünaydın
kizin okulunda program wardi, ordan simdi geldim dağ gibi ütüm war, ütü bitincede tükana gitcemmm.lütfen benim şu ütü takıntıma bi care bulun yaaaa, yeminle psikolaga falan gitmeyi dusunuyorum, kızımda bana benzemeye basladi.offfffff gecen gun anne bana ütüsüz corap giydirdigine inanamiyorum dedi, corabin utulenmedigini anlatana kadar canim cikti..
Hayir acikmadim henüz su an adiyaman kervansaray kahvesi iciyorum.ama acikinca ne yiyecegim bilmiyorumDUVAR KAĞIDI KESİNLİKLE KAPLATMAYIN. SAĞLIĞA ZARARLI. BİZİM EV İNANIN HİÇ HAVA ALMIYOR. BEN DE BİŞEY SANARDIM DUVAR KAĞIDINI AMA ŞİMDİ KENDİ EVİM OLSA HAYATTA KAPLATMAM. HELE Kİ ÇOCUK ODASINA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. BİZ ŞİMDİ KIZIMIN ODASINDAKİ KOLONDA KAPLI OLAN DUVAR KAĞIDINI USTA ÇAĞIRIP SÖKTÜRTTÜM ALÇI YAPTIRIP BOYA SÜRDÜRDÜM. EN KALİTELİ İTHAL DUVAR KAĞIDI OLMASINA RAĞMEN ALTINA SÜRDÜKLERİ YAPIŞTIRICI KOKU YAPIYORDU.
SÜPER ŞUANDA DURUM NASIL ACIKMIŞ HİSSEDİYORMUSUN.
Hayir acikmadim henüz su an adiyaman kervansaray kahvesi iciyorum.ama acikinca ne yiyecegim bilmiyorum
Keske basarabilsem cok denedimtatlandırıcıyı kullanmamanı tavsiye ederim şekersiz içmeye alıştır kendini ben yıllardır çayı şekersiz içiyorum şekeri sadece Türk kahvesinde kullanıyorum
Keske basarabilsem cok denedim
HAVUÇ PATATESHaslama sebzeyi nelerden yapiyorsunuz.brokoli,karnibahar olur.baska ne olabilir
Haslama sebzeyi nelerden yapiyorsunuz.brokoli,karnibahar olur.baska ne olabilir
HAVUÇ PATATES
AYNEN KAÇMADAN TABİKİhavuç şekerli , patates nişastalı yerken aşırıya kaçma
ahh bebeğimmm sağol yaa :))))) bakalım son 9 gün :)))Ne demek niye sen, kocana onları yedir ki daha çabuk hamile kal şapşik şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?