Kalori Arkadaşım

yuhuuuu tablo gelmişş

poko kızz senin eşinle idaanız ne zaman bitiyordu kaç kilo verecektin ne durumdasın anlat biraz

napim ama yaa ev darma duman habire dışarda yedik bu günde köfte patates yapacağım yarın Allah kerim diyerek günü geçiştiyorum tabi bu arada kaloriler coşup gidiyor sana da uyuz olmaya başladım 52 nin üstüne çıkmıyorsun yaa insan arkidişine biraz yardımcı olur tiyo verir kupununa ortak eder yok hep kendine hep kendine hıhhh

slm canlarım
düğünümüzü yaptık hersey cok güzeldi bitti
sizler nasılsınız geçmiş okumadım kızlar işlerimi toparlamalıyım
Liste açıklanmış
artıdayım ama perşembeden beri wc girmeye vaktim olmadı acıkcası cokda yemedım bundan sonra spor ile vücudumu sıkılaştırmak hedefim canlarım öpüldünüzzzzzzz

aslında bende devamlı dışarda yedim pizzası hamburgeri lahmacunu hemde akla zarar saatlerde ama almamışım hem stres hem çalışmak fena yordu beni bi akşam 15 kova suyla evi 3 posta sildim kızlar yaaa

Selam dombikler ve kendini dombik hissedenler.. geçen hafta izindeydim..arada bakmaya çalıştım ama olmadı..neysem..çok tehlikeli bir haftayı kilo nalmadan geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum..ben bu kilo bildirim işini beceremiyom kızlar..fahri üye olarak dışardan takılayım....

Nereye gittin bakayım?

ama öle deme, deme öle..

te bunlarda istiklal de ki kızanlar..görmeyeli çoh değişmiş oralar..yoksam yanlış yere mi geldim didim..her köşede acayip bişiler çalan insanlar..aman tanrım didim..

Eklentiler

• IMG_20150504_155753.webp
    127,1 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…