- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ohaaaahahahahahhahahahtebrikler poko500 gr la birinci oldun.
2. ve 3. lerimiz de 100 gr vermişler
tebrikler herkese pek zayıflamışız bu hafta9 kişi bir kilo verememişiz
Eline sağlık canım.
Eline sağlık canım.
Özlem tatilde aldığı hızlı kiloları aynı hızla vermiş.
Hadi sen de kurtarmışsın paçayı.
Haftaya da ben coşmayı planlıyorum, malum hala reglim, regl bitince daha da hafiflerim.
Rakibemin durumu akıllara zarar.
yaz sonu bitio iddamız 3,8 kg kaldı ama benm hedef yaz sonuna kadar 60yuhuuuu tablo gelmişş
poko kızz senin eşinle idaanız ne zaman bitiyordu kaç kilo verecektin ne durumdasın anlat biraz
aslında bende devamlı dışarda yedim pizzası hamburgeri lahmacunu hemde akla zarar saatlerde ama almamışım hem stres hem çalışmak fena yordu beni bi akşam 15 kova suyla evi 3 posta sildim kızlar yaaanapim ama yaa ev darma duman habire dışarda yedik bu günde köfte patates yapacağım yarın Allah kerim diyerek günü geçiştiyorum tabi bu arada kaloriler coşup gidiyor sana da uyuz olmaya başladım 52 nin üstüne çıkmıyorsun yaa insan arkidişine biraz yardımcı olur tiyo verir kupununa ortak eder yok hep kendine hep kendine hıhhh
Nereye gittin bakayım?Selam dombikler ve kendini dombik hissedenler..geçen hafta izindeydim.. arada bakmaya çalıştım ama olmadı..neysem..çok tehlikeli bir haftayı kilo nalmadan geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.. ben bu kilo bildirim işini beceremiyom kızlar ..fahri üye olarak dışardan takılayım.. ..
İstanbul :)Nereye gittin bakayım?
Buraya kadar geldin de bize haber vermedin mi, aşk olsunİstanbul :)
İstanbul :)
Buraya kadar geldin de bize haber vermedin mi, aşk olsun
Dedim.ama öle deme, deme öle..
ama öle deme, deme öle..
Dedim.
Yaaa 100 grla ikinci olmusum cok guldummmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?