Kalori Arkadaşım

Hayyyyydddddiiiii gecmis olsun canimmm dwrısı damatligina insqllahh

kız valla koştur koştur dolandım...bisürü şey vardı yapmak istediğim yetiştiremedim...sayılı gün çabuk geçio hakketten ya...
Sayili gunde gercekten insan bisey anlamiyooo

kizlarrr bu arada bizde kocisle persembe aksami sehir disina gidiyoruz iş icin, dönüs muhtemelen swlı yada carsqmba olcakk, cok heycanliyimmmmmmm

Vuhhu..yasasin gezmek..siz nereye guduyosunuz..
Yaaa aslinda söyle biz tekstil isiyle ugrasiyoruz ya, büyük kumas fabrikalarindan bize dawetler geliyo bizde gidip hem fabrikalari geziyoz hemde kumas siparisi weriyoruz, bu sefer bi kac farkli sehirden ayni anda teklif geldi, esimde bunları pes peşe ayarladi, önce tekirdag sonra edirne eskisehir konya w3 kayseri.konaklama yol parasi falan onlara ait bakalim nasil olcak..normalde esim tek gidip geliyodu bu sefer beraber gitcez diye tutturdu, hayirlisi insallahh

Ayyy..yeni yerler görmek cok güzel..tadini cikar..bol bol gez..

kizlarrr bu arada bizde kocisle persembe aksami sehir disina gidiyoruz iş icin, dönüs muhtemelen swlı yada carsqmba olcakk, cok heycanliyimmmmmmm
ooo başbaşa kalacaksınız yani eskişehire giderseniz mutlaka bahara uğra valla uğramazsan küser söyleyeyim

kızlar bugün hıdırellez neler yapacaksınız bakalım ben yazdım dileklerimi arkalı önlü 2 sayfa

ayyy ne güzel hem iş hem gezme tadını çıkar

ooo başbaşa kalacaksınız yani eskişehire giderseniz mutlaka bahara uğra valla uğramazsan küser söyleyeyim

yaaa dimi hafta içi gelip geri dönün sonra da görüşemedik diye mızıldanın

kızlar bugün hıdırellez neler yapacaksınız bakalım ben yazdım dileklerimi arkalı önlü 2 sayfa

2 safya mı bizim bişey dilememize gerek kalmamış senin 2 sayfayı anca 1 yılda gerçekleştirirler bize sıra gelmez

Benimde aklimda cilgin fikirler var..

nasıl fikirler onlar öyle çılgın projelerinizi kendinize saklamayın bizde nasiplenelim

5 gun falan sürcek toplam, annemlerde kalcak kizim bilmiyorum nasil olcak hic bu kadar ayri kalmadik, dün söyledim kizima cok sewindi, cok sewiyo ananesini dedesini.onun icin problem yokda ben ozlerimmm
Ewet cnm yaa uzun zamandir boyle basbasa zaman geciremedik, benim hidirellez dileklerim bu tatilde yasanacak ekşınlarla ilgili olcak galiba34bta ya öyle ayak ustu ugra
ayrıca melek kayseride bol bol mantı yeeeee ayyy canım çekti
Kiz benim sagim solum hep mantici, accik ucundan gayseriliyimde

Demin cewabim yarim cikmis
34btaya öyle ayakustu ugrarsam cok ayip olur, yatiya gitcem ben ona, hem hamama götürür beni belki

gel gel çimelim beraber bu arada geçen gelen misafirlerim hamamda öyle coşarak keselenmişlerki tüm derilerini yüzmüşler hepsi yara bere içinde kalmış

hala kayseri de mantı ye diyor eskişehir de ne yedireceksin sen onu söyle. Hala gelince buluşalım demedi n meleğe de ayrıca biz haftasonu da esk deydik pazartesi sabah yola çıktık döndük canım.

Eskişehir in bi helvası birde çiböreği meşhur helvayı bayıla bayıla yemem sadece tatlı olduğundan beni çekiyor ayrıca 2 yıldır buradayım hala helva yemiş değilim çibörek ise sıcakken güzel oluyor ama 3 taneden fazla yersen bi acayip oluyorsun 3 tane ile bırakırsan da doymuyorsun öyle acayip bişey oluyor işte ama Atatürk bulvarında bir yerde bir çorba içtim adı sorpa çok hoşuma gitti göçmen çorbasıymış ondan yeriz üzerine de 3 tane çibörek attık mı tamamdır

sen bir daha Eskişehir e gelebilirsen o zaman kesin görüşelim sen ne yersen ye ben senin kızını yicem

Kizlar bisey dicem size kitap okumayi cok sewerim ben, en guzel wakit gecirme yontemidir benim icin..geneldede roman okurum ask, psikoloji, macera hic farketmez..sizdende öneri istiyorum, suanki kitabim bitmek üzere boşluga düsmek istemiyorum..okudugunuz guzel kitaplari paylasirmisiniz canlarimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…