Kalori Arkadaşım

kızlar sütlü nescafe gerçekten selülit mi yapoyr:2:
Türk kahvesi benim erkenden uykumu getiriyor

kızlar sütlü nescafe gerçekten selülit mi yapoyr:2:
Türk kahvesi benim erkenden uykumu getiriyor

Kızz uyku kaçırır diyorlar sende nasıl uykunu getiriyo alemsin ya

Bir diğer önemli nokta ise, hazır kahvenin diğer kahve türlerine göre selülite daha çok neden olabilme ihtimalidir. Hazır kahve, aslında gerçek bir kahve türü olmayıp kahvenin işlenmesi ile edilen bir kahveli hazır içecektir. Doğal olmayan bir süreç ile elde edildiğinden ve içerisinde yapay pek çok madde içerdiğinden selülite neden olma olasılığı, doğruda kahve çekirdeğinden yapılan kahvelere (Türk kahvesi, espresso, filtre kahve ve French press gibi) göre daha fazladır.

Ayrıca, pek çok selülit yok etme kreminin içerisinde kahve bulunmaktadır. Yapılan bilimsel araştırmalar, kahve içeren selülitle mücadele (anti-selülit) ilaçlarının başarılarını ortaya koymaktadır.( Alıntı)

Yaygın olarak bilinen kahve selülit yapar söyleminin neden doğru olmadığını şöyle açıklıyabilirim.Selülit aslında hidrolipodistrofi adındaki bir hastalık olup en önemli nedeni dişilik hormonlarıdır.özellikle adet öncesi bir haftalık dönemde progesteron etkisiyle cilt altında yoğun su tutulumu söz konusudur ve selülit oluşumunun en önemli nedeni budur.dişilik hormonları kılcal seviyede toplardamar duvarlarının geçirgenliğini bozarak toplardamarlardan dışarı sıvı kaçışına neden olurlar ve yağ hücrelerinin arasında şişerek artmış sıvı basıncı oluştururlar.Bu artmış basınç nedeniyle kılcal atardamarlarda spazma uğrarlar yani daralırlar.kılcal atardamarlardaki bu daralmada yağ hücrelerine giden oksijen miktarının azalmasına neden olduğundan yağ hücreleri yağ içeriklerini yeterince yakamaz ve büyürler.Yine dişilik hormonları nedeniyle doku aralığındaki sıvıyıda atmakla göravli lenf sistemi de tembelleşir .Aslında görüldüğü gibi selülit cilt altı dokusu hastalığıdır. Kafein ve türevi bazı ilaçlar yıllarca selülit tedavisinde kullanılan mikroenjeksiyon tedavilerinin ana maddelerindendir.Kafein aslında bilinen en güçlü lipolitik yani yağ yakıcı maddelerdendir.Bu etkisi nedeniyle mikroenjeksiyon tedavilerinde kafein ve türevlerini hep kullanıyoruz.Kafenin selülit yapıcı etkisi söyleminin ana sebebi cilt seviyesinde kılcal atardamarlar üzerine olan büzücü etkisi olsada bu olumsuz etki kafenin yağ yakımı ve metabolizma hızlandırıcı etkisi nedeniyle ikinci planda kalır.Yaklaşık 25 yıllık selülit tedavisi uygulamalarımdada gördüğüm bir realitedir. Çeşitli selülit tedavi seminerlerinde ve Medikal estetik derneği selülit tedavi kurslarındada bu konuyu defalarca dile getirdim.Fransada selülitlerin tedavilerinde kafeinden daha etkili olan kafein türevi ilaçları üyesi olduğum Fransa Mezoterapi cemiyetinede anlatmış ve ve Fransada da mezoterapistler tarafından kullanımına yardımcı olmuştum. HANIMLAR EĞER SELÜLİT YAPAR DİYEREK KAHVE İÇMİYORSANIZ buna gerek yok gönül rahatlığıyla içebilirsiniz. Alıntıdır. ( Bi doktor sitesinden aldım )

Gönül rahatlığıyla içebiliriz.

Türk kahvesi gerçekten uykumu getiriyor. Hatta benim bütün kahveler ters etki yapıp uykumu getiriyor. özelmiyim neyim

kızlar cumartesi akşama misafirim var farklı lezzetli tarifleriniz varmı? Ben ayıp olmasın diye çok az yiyeceğim sadece salata türü şeylerden.:26:

canımm özelden cevap yazamıyorum. Çok teşekkür ederim önerin için.

günaydın kızlarr :) mutlu hayırlı az kalorili günler hepimize..
Bu sabah tartıldım taaam 90.50 kiloyum. Tamam verememişim ama en azından geri de almamışım bir sonraki hafta inş. 87 olmak istiyorum. Çok istikrarlıyım bu kez inş. olurum, oluruz:)

Günaydın kızlarrr hayırlı Sabahlar

Dün akşam internet bağlantımız gittiği için menü paylaşımı yapamadım şimdi yapayım

Sabah= 1 kase yulaf ezmeli nestle nesfit + 1 adet kuru kayısı

Öğle= 1 porsiyon etli yeşil fasülye + 2 dilim ekmek

Ara Öğün= 1 badem + 3 fındık + biberiye çayı

Akşam= 4 kaşık yoğurt+1 çay kaşığı kızılcık reçeli + 2 elmalı top

Geçen Hafta= 83.5

Kilo bildirim = 82.4

Spor bildirimi=60 dk

Bu hafta spor az olunca kilo kaybı da az oldu ama yine de çok şükür

canım sen kaç kg ile başlamıştın. ?

Güzel gidiyoruz. Aferin bize :)

aramızda en çok sen verdin afferin.

1 adet çikolata kaplamalı pişmaniye kaç kaloridir acaba

aramızda en çok sen verdin afferin.

1 adet çikolata kaplamalı pişmaniye kaç kaloridir acaba

Rabiacım sana kızacam bak çikolatalar pastalar pizzalar ooo böyle olmaz tatlı ihtiyacın oluyorsa kuru üzüm ye badem at 3-4 tane

ağzına ama sağlıksız şeyler yeme olur mu onlar direk yağ yapar glikoz nişasta hayatına sokma bile

Kızdım sana ama arkadaşım olarak uyarmak için yanlış anlama olur mu:26::26::44: tabi herşeyin en iyisini sen bilirsin

Canımmm hiç kızarmıyım. Arkadaşlar bugünler içindir. Ben kuru üzüm sevmem, badem sevmem , pişmiş elma sevmem, tarçın sevmem o yüzden tatlı olarak kalorisi yüksek şeyler yiyorum.

canım ne kadar az kilon var :) maşaallah

az ama hala güzel bi görüntüm yok güzel olana kadar fit olana kadar devam
bende kalorisini sayarak çikolata falan yiyorum hiç yemeyeceğim diye şartlandırrısak daha çok patlama olur gibime geliyor bana öyle oluyor kalori dahilinde yiyorum keşke yemesek ama ben yapamıyorum:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…