- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Kizlar bisey dicem size kitap okumayi cok sewerim ben, en guzel wakit gecirme yontemidir benim icin..geneldede roman okurum ask, psikoloji, macera hic farketmez..sizdende öneri istiyorum, suanki kitabim bitmek üzere boşluga düsmek istemiyorum..okudugunuz guzel kitaplari paylasirmisiniz canlarimmm
Nerdesiniz kizlaaaarrrrr
34bta
septemberr
aydaa
rosalinda
poko
arbicibaci
gamzen
sinoki
sibel
warmi unuttugumm
nerelerdesiniz lennnn
deli gibi kendi kendime yazip duruyommmmmm
Kizlar bisey dicem size kitap okumayi cok sewerim ben, en guzel wakit gecirme yontemidir benim icin..geneldede roman okurum ask, psikoloji, macera hic farketmez..sizdende öneri istiyorum, suanki kitabim bitmek üzere boşluga düsmek istemiyorum..okudugunuz guzel kitaplari paylasirmisiniz canlarimmm
doğru tespit canım sizde gelsenize.ben burdayım...biraz yoğunum arada bakıyorum..ama sanırsam diğer arkadaşlardan bazıları vatsap olayına girdiler..ondan sessiz buralar..of yaa..hep beraber yapsah ya burda geyik..
Tskkrler cnmejderha dövmeli kız serisini okumadıysan tavsiye ederim uzun süre oyalar seni.
danielle steel in tüm romanları tavsiyedir.
kemiklerin şifresi
son kamelya ve bunun yazarının diğer kitapları.
benim annemde kitap hastasıdır. geçen sene anneler gününde 7 tane romann yollamıştım ne sevinmişti ama 2 haftada bitirdiydi hepsini . bi gidersem alacam ondan onları okuyacam. okudukça tavsiye ederim
Oraya gelirsem hepinizin kemiklerini kırarım ben ona göre, oyun bozanlar siziiiiidoğru tespit canım sizde gelsenize.
Gitcenmi kiz yoksa sende watsap grubunaaaaaaaaaaben burdayım...biraz yoğunum arada bakıyorum..ama sanırsam diğer arkadaşlardan bazıları vatsap olayına girdiler..ondan sessiz buralar..of yaa..hep beraber yapsah ya burda geyik..
Nerdesiniz kizlaaaarrrrr
34bta
septemberr
aydaa
rosalinda
poko
arbicibaci
gamzen
sinoki
sibel
warmi unuttugumm
nerelerdesiniz lennnn
deli gibi kendi kendime yazip duruyommmmmm
Bende tatil dönüşü girisicem islere öyle gözümde buyuyokiiiburadayım fırsat buldukça geliyorum ama pek fırsat bulabildiğimi söyleyemem
evde tadilat var kızlar bu hafta bitecek inş yaz bahar her türlü temizliği bir arada çıkarıcam inş bende sağ çıkarım
Ben burada kendimi daha rahat hissediyorum..doğru tespit canım sizde gelsenize.
kolay gelsin..yap kurtul valla..düşündükçe daha da yoruluyor insan..buradayım fırsat buldukça geliyorum ama pek fırsat bulabildiğimi söyleyemem
evde tadilat var kızlar bu hafta bitecek inş yaz bahar her türlü temizliği bir arada çıkarıcam inş bende sağ çıkarım
Bende tatil dönüşü girisicem islere öyle gözümde buyuyokiii
kolay gelsin..yap kurtul valla..düşündükçe daha da yoruluyor insan..
Oraya gelirsem hepinizin kemiklerini kırarım ben ona göre, oyun bozanlar siziiiii
Vatsapimiz yok heralde telefonum bozuk benimmmmm
Gidip kendime yeni topik bolcammmm
Gidin bildirimlerinizide watsapda yapin bariiiiiiiiiiiiiii
Gitcenmi kiz yoksa sende watsap grubunaaaaaaaaaa
Gitcenmi kiz yoksa sende watsap grubunaaaaaaaaaa
Bende tam olarak onu diyom iste sekerim burayi birakmasanizda ihmal ediyosunuz, bende diyorumki bu kizlar bi haftadir cok yogunlar heralde, günlük 2 sayfa anca ilerliyo diye.bakin simdi gündüz burdan yazisin, aksam watsaptan anlasikdimi canlarimmmorda anında haberimiz oluyor ya yazılanlardan avantaj gibi oluyor hemen cvp veriyoruz. haftasonu da konuşabiliyoruz. vs. vs.
size de söylemiş rosalinda . neden sanki ilk kez duyuyor da senden gizli iş yapıyormuş havası yarattın canım
gelebilenler geldi.
gelmek isteyenler hala gelebilir.
kapımız açık
sen de telefonunu yaptırtınca gelirsin
buradanda görüşüyoruz ayrıca bırakmadık burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?