Kalori Arkadaşım

Nerdesiniz kizlaaaarrrrr
34bta
septemberr
aydaa
rosalinda
poko
arbicibaci
gamzen
sinoki
sibel
warmi unuttugumm
nerelerdesiniz lennnn
deli gibi kendi kendime yazip duruyommmmmm

Kova burcu gecesi: yazarını hatırlamıyorum..

Nerdesiniz kizlaaaarrrrr
34bta
septemberr
aydaa
rosalinda
poko
arbicibaci
gamzen
sinoki
sibel
warmi unuttugumm
nerelerdesiniz lennnn

ben burdayım...biraz yoğunum arada bakıyorum..ama sanırsam diğer arkadaşlardan bazıları vatsap olayına girdiler..ondan sessiz buralar..of yaa..hep beraber yapsah ya burda geyik..

ejderha dövmeli kız serisini okumadıysan tavsiye ederim uzun süre oyalar seni.

danielle steel in tüm romanları tavsiyedir.

kemiklerin şifresi

son kamelya ve bunun yazarının diğer kitapları.

benim annemde kitap hastasıdır. geçen sene anneler gününde 7 tane romann yollamıştım ne sevinmişti ama 2 haftada bitirdiydi hepsini . bi gidersem alacam ondan onları okuyacam. okudukça tavsiye ederim

Tskkrler cnm

Ne kadar alindigim, kirildigim, dislanmis hissettigim anlasiliyo heralde dimiiiiiiiiiii, dombililerrrrrrr, şişkolarrrrrrrrr, koca totolularrrrrrrrr.....hepinizede kocccccamannnnn bi hıhhhhhhh

Nerdesiniz kizlaaaarrrrr
34bta
septemberr
aydaa
rosalinda
poko
arbicibaci
gamzen
sinoki
sibel
warmi unuttugumm
nerelerdesiniz lennnn

buradayım fırsat buldukça geliyorum ama pek fırsat bulabildiğimi söyleyemem

evde tadilat var kızlar bu hafta bitecek inş yaz bahar her türlü temizliği bir arada çıkarıcam inş bende sağ çıkarım

evde tadilat var kızlar bu hafta bitecek inş yaz bahar her türlü temizliği bir arada çıkarıcam inş bende sağ çıkarım
Bende tatil dönüşü girisicem islere öyle gözümde buyuyokiii

kolay gelsin..yap kurtul valla..düşündükçe daha da yoruluyor insan..

Oraya gelirsem hepinizin kemiklerini kırarım ben ona göre, oyun bozanlar siziiiii
Vatsapimiz yok heralde telefonum bozuk benimmmmm
Gidip kendime yeni topik bolcammmm
Gidin bildirimlerinizide watsapda yapin bariiiiiiiiiiiiiii

Gitcenmi kiz yoksa sende watsap grubunaaaaaaaaaa

orda anında haberimiz oluyor ya yazılanlardan avantaj gibi oluyor hemen cvp veriyoruz. haftasonu da konuşabiliyoruz. vs. vs.

size de söylemiş rosalinda . neden sanki ilk kez duyuyor da senden gizli iş yapıyormuş havası yarattın canım

gelebilenler geldi.
gelmek isteyenler hala gelebilir.
kapımız açık
sen de telefonunu yaptırtınca gelirsin
buradanda görüşüyoruz ayrıca bırakmadık burayı

Bende tam olarak onu diyom iste sekerim burayi birakmasanizda ihmal ediyosunuz, bende diyorumki bu kizlar bi haftadir cok yogunlar heralde, günlük 2 sayfa anca ilerliyo diye.bakin simdi gündüz burdan yazisin, aksam watsaptan anlasikdimi canlarimmm

Yarin aksam yola cikiyoruz, dua edin bise kazasiz belasiz dönelim.planlarda bi takim degisiklikler oldu, canim ANKARAmada gitcez, cok heycanliyim,8 sene aradan sonra..

hepinixi öpüyorum, pazartesi bildirim yapamicam, sakin listeden silmeyin beni, oyarim bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…