- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Tsekkur ederim cnmmmmm darısı basina insallahhVaayy beeee :) Maşşallah. hayırlı olsun canm.hayırlısıyla kucagına alırsın inşaellahhh
Tsekkur ederim cnmmmmm darısı basina insallahh
Sabah test yaptim ..çift çizgi
Saol cnm benim, çok tesekkur ederimmmm
Gördün mü bak tecrübeli karı kocanın hali başka, hemen yapıverdiler çocuğu.amiiinnn inşaellaahh
Nasib canm bu işlerGördün mü bak tecrübeli karı kocanın hali başka, hemen yapıverdiler çocuğu.
O tecrubeli dedihin kari koca tammmmm 5 ay ugrasti cnmmmGördün mü bak tecrübeli karı kocanın hali başka, hemen yapıverdiler çocuğu.
Gördün mü bak tecrübeli karı kocanın hali başka, hemen yapıverdiler çocuğu.
Nasib canm bu işler
O tecrubeli dedihin kari koca tammmmm 5 ay ugrasti cnmmm
bahar ne zaman adet olcan?aynen nasip canım yaa kimisi yıllarca uğraşır kimisi ilk denemede olur kimisi de kazayla olur en komiğime idende kazayla olandır o nasıl bir kazadır yaaa
O tecrubeli dedihin kari koca tammmmm 5 ay ugrasti cnmmm
Kizzzzzzz büyük konuşmaa, simdi neyse kazayla olsa sorun deil ilk cocuk , bide bubu ikincisi üçüncüsü war ona göreaynen nasip canım yaa kimisi yıllarca uğraşır kimisi ilk denemede olur kimisi de kazayla olur en komiğime idende kazayla olandır o nasıl bir kazadır yaaa
Benim anneminde 2 sene olmamis, kwynanam ilk gunden nokta atisi yapmis.benim kizim 6 ay sonra olmustuannemin de 5 ay olmamş çocuğu ilk evlendiğinde . kaynanamın 2 sene. inşaellah ikisine de benzemem
Garnitur al rus salatasi yap,akşam misafirim var. ama her zaman gelen insanlar yani kocamın arkadaşı ve karısı. hazır sigara böreği alıp kızartçam. hazır bişeyler başka ne alıyım ?
ne kadar korunduktan sonra 6 ay sonra oldu ?Benim anneminde 2 sene olmamis, kwynanam ilk gunden nokta atisi yapmis.benim kizim 6 ay sonra olmustu
eve tmantıklı. atıştırmalık gibi .tatlı da ekler alırımGarnitur al rus salatasi yap,
57.2 çıktım sabah ama regliyimKaç kilosun şu an?
57.2 çıktım sabah ama regliyim
ama yine de gerçek kilom da çok fark etmez en fazla 56.5 a falan düşerim
Benim anneminde 8. ayda olmuş, hiç korunmamışlar. Yani ben oluyorum o daannemin de 5 ay olmamş çocuğu ilk evlendiğinde . kaynanamın 2 sene. inşaellah ikisine de benzemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?