Kizzzzzzz büyük konuşmaa, simdi neyse kazayla olsa sorun deil ilk cocuk , bide bubu ikincisi üçüncüsü war ona göre
Sen o zamanlar 53 falandın heralde, bizi bıraktığında yani.57.2 çıktım sabah ama regliyim
ama yine de gerçek kilom da çok fark etmez en fazla 56.5 a falan düşerim
Benim anneminde 8. ayda olmuş, hiç korunmamışlar. Yani ben oluyorum o da
Hic korunmamistim cnm ben ewlendim 6 ay sonra kuzucuma hamile kaldim yanine kadar korunduktan sonra 6 ay sonra oldu ?
Bimden hazir mantida alabilirsin dondurulmus yada kuru olan deil ama dolapta satilandan icinde gercek kiyma war cok da guzel oluyoeve tmantıklı. atıştırmalık gibi .tatlı da ekler alırım
Isır ısır bu kadar laftan sonra ise yararmi bilmem smaevet büyük konuşmamak lazım
yaaa birde bu sonuncu kaza kurşunu oldu demiyorlar mıçocuğun adı kaza kurşunu kalıyor
bak hala konuşuyorum sus kızım ısır dilini
Hic korunmamistim cnm ben ewlendim 6 ay sonra kuzucuma hamile kaldim yani
Bimden hazir mantida alabilirsin dondurulmus yada kuru olan deil ama dolapta satilandan icinde gercek kiyma war cok da guzel oluyo
Isır ısır bu kadar laftan sonra ise yararmi bilmem sma
sen geçen sene çok hırslıydın hatta İtalya tatili öncesi göbeği açık badiler almıştın keşke bırakmasaydın neyse yine yaparsın yeter ki iste gerekli motivasyonu sağla
Sen o zamanlar 53 falandın heralde, bizi bıraktığında yani.
Ben de 54 lerde falandım.
51 lere geldim bende.
evet sanırım o kilolardaydım
ama 1 senedir nerdeyse 55-56 da geziyom hep
1.65boy kaçtı ?????
Bebek düşünülüyor heralde
Bebek düşünülüyor heralde
ekimden sonra kısmetse bakalım
ekimden sonra kısmetse bakalım
tatilleri bitirelim diyorsun yani
Hayırlısı olsun canım, allah gönlünüze göre versin.
Şu yaptığın diyeti anlatır mısın biraz? -ay röportaj gibi oldu-
hemen olursa yaz sonu gibi doğmasını planlıyorsun
benim tercihim ilkbahar da olmasından yana kış bitmiş olur hamilelik kışın daha kolay olur yaza kadar 2-3 aylık olur alıp gezmeye çıkılabilir
ayyy ne kadar rahatıma düşkünüm bu rahatlıkla nasıl anne olacaksam
Evin de hayırlı olsun kuzum. Ağız tadıyla oturun inşallah.tatiller biraz yalan olcak çünküm yeni ev aldık baya bi borca girdik o nedenle kemer sıkma politikasına başladık
ekim ayı da hem taşınırız yeni evimize diye hem de ne bilim şu yazı bi atlatalım diye
benim yaptığım diyet çok zor13 gün uygulanıyo ve ciddi kilolar verdiriyomuş 6 ay içerisinde tekrarlanmamalı falan
bugün 2. günüm mesela öğünlerimi yazayım; sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker, öğlen 1 dilim salam 100 gr yoğurt, akşam 1 biftek, yeşil salata, 1 meyve
öldürmeyecek kadar yediriyo yani
tatiller biraz yalan olcak çünküm yeni ev aldık baya bi borca girdik o nedenle kemer sıkma politikasına başladık
ekim ayı da hem taşınırız yeni evimize diye hem de ne bilim şu yazı bi atlatalım diye
benim yaptığım diyet çok zor13 gün uygulanıyo ve ciddi kilolar verdiriyomuş 6 ay içerisinde tekrarlanmamalı falan
bugün 2. günüm mesela öğünlerimi yazayım; sabah 1 fincan kahve 1 kesme şeker, öğlen 1 dilim salam 100 gr yoğurt, akşam 1 biftek, yeşil salata, 1 meyve
öldürmeyecek kadar yediriyo yani
Evin de hayırlı olsun kuzum. Ağız tadıyla oturun inşallah.
Çok zor bi diyet, ben ölürüm o diyetle be.
Nasıl dayandın dün?
dün daha kolaydı sanki en azından öğlen 2 yumurta ıspanak ve domates vardı da bugün çok sıkıntı bakalımEvin de hayırlı olsun kuzum. Ağız tadıyla oturun inşallah.
Çok zor bi diyet, ben ölürüm o diyetle be.
Nasıl dayandın dün?
o diyet verdirdiği kiloları hızla geri aldırıyor kalıcı bir zayıflık değil o instagramdaki hatunda yapmıştı ve 2 hafta içinde verdiğini geri aldı
evin hayırlı uğurlu olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?