Ama gidemiyorum işte, çok kötü oldu. Bi tarafına kına yakar şimdi.Ohhhh iyi demissin, septemberim o simdi cok bozulmus, cok kizmis gibi gorunur ama icten ice senin bu guclu tawrin onun hosuna gidiyodur emin olll
Bu hafta gidemiyorum ama iki hafta sonra gideceğim.
Roseeeee şimdi okudum
bence müyendis tek başına gitme çünkü başına bir şey gelir hasta olursun kaza falan olur yanında biri olsun deseydi haklıydııı
amaaa adam yalnız gidersen bu yanlızlığından faydalanmak isteyenler olur demiş o ne demek yaaaa
ayrıcaaa kocam mısın ki bana izin vermiyorsun lafı da iyi olmamış kocan olsa bile kimse kimseden izin almamalı kimse kimsenin boyunduruğu altında olmamalı şimdi ona evlenince böyle bir hakkın doğuyormuş düşüncesi verdin
neyse zaten gidemiyormuşsun kendini büyük adaya at orası da güzel bence sana iyi gelir
yazın hamilelik gerçekten çok zor yaa hamilelikten dolayı ayrı şişiyorsun sıcağın vermiş olduğu ödemden dolayı ayrı şişiyorsun benim gördüklerim böyleydi
ben yemeğe kaçarrrr
Rose miyendiz gercekten kiskancmi yoksa issizligin werdigi maddi sıkıntınin huysuzlugumu buBu hafta gidemiyorum ama iki hafta sonra gideceğim.
Çalışıyorken böyle bi konumuz olmamıştı canım, o yüzden bilemiyorum gerçekten kıskanç mı yoksa işsizlikten mi..Rose miyendiz gercekten kiskancmi yoksa issizligin werdigi maddi sıkıntınin huysuzlugumu bu
Çalışıyorken böyle bi konumuz olmamıştı canım, o yüzden bilemiyorum gerçekten kıskanç mı yoksa işsizlikten mi..
Simdi bu konunun cok ustune gitme istersen eger sebep maddi ise cokk uzulur sewdiceginÇalışıyorken böyle bi konumuz olmamıştı canım, o yüzden bilemiyorum gerçekten kıskanç mı yoksa işsizlikten mi..
Ay iki derstleşeyim dedim bir allahın kulu gelmiyor. Hepinizin işi bugünü mü buldu???
Konuştuk az önce mühendisle, "aklım sende kalır" dedi, kardeşinle git kuzeninle git ama yalnız gitme diyor inatla.
İki hafta sonra konuşalım bu konuyu dedim, eğer yalnız gitmek için diretirsen konuşmayız dedi. Resmen bırakırım demeye getirdi. Bunun için beni terk mi edeceksin dedim, diyor ki "sen YALNIZ kalmak isteyip gidiyorsun ya, benimle bile olmak istemiyorsun" diyor.
Bu ülkede diyor sadece mini etek giydiği için kadınlara tecavüz ediliyor diyor.yemekte bitti ama bir sürü işim var yaaa nefret ediyorum eğitim vs işlerinden işlerimi teslim edebileceğim kimse yok
ben hala anlamadım neye takıldığını kıskançlık olsa başkasıyla da gitme der bence korumacı davranıyor ve ayrılırım diyerek gözdağı vermeye çalışıyor bence de yanlık gitme yanına birini al dünya hali başına bir iş gelir Allah korusun hem de daha güzel eğlenirsin
Bu ülkede diyor sadece mini etek giydiği için kadınlara tecavüz ediliyor diyor.
Benim sana karşı hiç bir güvensizliğim yok ama korkuyorum ya başına bi iş gelirse diyor, bişey olsa bana nasıl haber vereceksin ben sana nasıl yetişeceğim diyor.
Ben nasıl adım atacağımı şaşırdım.offfff yaaaa tek korkusu bumuymuş
''sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum'' saçmalığı
1- eğer bana güveniyorsan hangi çevreye ortama gireceğimi hangi ortama girmeyeceğimi biliyor olman lazım
2- ne olacak o zaman çevre kötü zaman kötü diye kendimizi mi kısıtlayacağız başımıza bir iş gelmesin diye zaten bir çok özgürlüğümüzden feragat etmiş durumdayız etmek zorunda bırakıldık
3- şimdiye kadar o mu seni koruyup kolladı da bu yaşına geldin yapmasın yani nereden çıktı bu düşünceler hiç bu şekilde anlatmamıştın müyendis beyi
haaa fazla da ben özgür kızım çantamı sırtıma takar diyar diyar gezerim , ben güçlü kadımın her zorluğun üstesinden gelirim havalarına girip bunu ona kabullendirme o da zor bir durum
Ben nasıl adım atacağımı şaşırdım.
Korkuyorum diyor başka da bir şey demiyor.
Her erkek hemen hemen aynı şeyi düşünür.dese ki hastalığı var kazası var dünyanın bin bir türlü hali var yalnız gitme anlarım da sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum demesini anlayamıyorum
neyse sen kendi kararını ver ama benim gönlümde yalnız gitmenden yana değil onu söyleyeyim insan kafa dağatayım derken iyice yer kafayı tek başına gezeceksin yemek yiyeceksin konuşacak paylaşacak kimse olmayacak falan al yanına bir kuzenini kardeşini arkadaşını öyle git melankolik takılma
Her erkek hemen hemen aynı şeyi düşünür.
Sen cebi yırtık kot giydiğinde kocan ne düşündü sanıyorsun, başka erkekler bakar da kötü düşünür diye sana tepki vermişti.
Evet düşünce yanlış mı yanlış ama maalesef ki biz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Erkeklerin kadınlara aç olduğu bi ülke burası.
Erkekler hemcinslerini iyi tanıyor, biz kadınlar fazla iyi niyetliyiz.düşünmesinler aklı başında olgun insanlarız kendi başımızın çaresine bakarız koruma iç güdüleri sadece başka erkeklere karşı değil her şeye karşı olmalı
maalesef durum bu ama bu durumu bu hale getiren yine aileler çocuğunun pipisiyle övünüp her fırsatta amcalara göstermesini isteyip bununla övünen bir aile yapısında büyüyen çocukların normal olması nadirdir.
cebi yırtık kot durumu kıskançlıktan çok oranın iş yeri olmasından ve giyinmeden önce tereddütte kaldığım acaba iş yerinde çok mu abartı olur düşüncemi onunla paylaşmamdan kaynaklanıyor yoksa şimdiye kadar hiç kılık kıyafetimle ilgili bir yorum almadım eşimden
Erkekler hemcinslerini iyi tanıyor, biz kadınlar fazla iyi niyetliyiz.
Erkek ortamlarında ne konuşulduğunu biliyorlar ve ona göre de akılları sıra bizleri korumaya çalışıyorlar.
Artı bu ülkedeki kadın cinayetlerini biliyoruz, o kadınlar da kendilerini koruyabilirlerdi ama öküz erkeklere karşı koyamadılar. Kaç tane turist kadın öldürüldü bu memlekette sırf kadın ve yalnız olduğu için.
Ama tüm bunlar mühendisin sadece korkmakta haklı olduğunu gösterir , benim kararlarımı etkileyemez. Yanımda biriyle gidersem o böyle istedi diye değil yalnızlıktan sıkılabileceğimi düşünerek yanıma birini alırım.
ben burdayım. Baktm Kimse yok Dolanıyomkimsecikler yokmuş
bdv 'de yüzsüz komşuları okusana şoktaımmmmmmbende bi gireyim dedim dışarıda yağmur var bahçeye çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?