Kaç günün kaldı?ben de burdayım
haftaya c.tesi son günKaç günün kaldı?
Kaç kilo gitti yani?haftaya c.tesi son gün
54.4 çıktım sabah
2.8 kilom gitti ptesinden beriKaç kilo gitti yani?
Hey maşallah.
Melinda bu hafta listede mi? Birinci şimdiden belli kızlar. 2,8 kiloyu k.çmızı yırtsak veremeyiz2.8 kilom gitti ptesinden beri
şimdiye kadar hiç verememiştim bu kadar
Canım biz yazmıyorsak sen yaz, bak hemen doluşuyoruz.slm kızlar ya artık forma gelın kımseler yazmıyor tekrar yarıslar yapalım tekrar tombıs olmak ıstemıyorum
Peki sadece tartıda mı görülüyor, yoksa aynaya bakınca da görebiliyor musun?2.8 kilom gitti ptesinden beri
şimdiye kadar hiç verememiştim bu kadar
Sen bomba gibi hazırlanıyorsun pazartesiyeMelinda bu hafta listede mi? Birinci şimdiden belli kızlar. 2,8 kiloyu k.çmızı yırtsak veremeyiz
gamzennn noldu kızz artıdamısınnnnslm kızlar ya artık forma gelın kımseler yazmıyor tekrar yarıslar yapalım tekrar tombıs olmak ıstemıyorum
Bide ismimi yazmış, boşuna nick alıyoruz dimi?gamzennn noldu kızz artıdamısınnnnsen öyle herkesı geçip gidersen oyle alırsın işte dideme katılıyorum . yazdınız da cevap mı vermedık
öyle tabii canım da eskiden cok canlıydı sayfalarca geçmiş okuyorduk simdi o yok o yuzden dıyorumCanım biz yazmıyorsak sen yaz, bak hemen doluşuyoruz.
Hep devletten beklemeyin canım aaaaaaa
Peki sadece tartıda mı görülüyor, yoksa aynaya bakınca da görebiliyor musun?
Sen bomba gibi hazırlanıyorsun pazartesiye
Bide ismimi yazmış, boşuna nick alıyoruz dimi?düzelt kız şunu.
Canım biz yazmıyorsak sen yaz, bak hemen doluşuyoruz.
Hep devletten beklemeyin canım aaaaaaa
Peki sadece tartıda mı görülüyor, yoksa aynaya bakınca da görebiliyor musun?
Sen bomba gibi hazırlanıyorsun pazartesiye
gamzennn noldu kızz artıdamısınnnnsen öyle herkesı geçip gidersen oyle alırsın işte dideme katılıyorum . yazdınız da cevap mı vermedık
maşallah yaa. Zorlanmadın mı hiç peki ? :S Ben enerjisizlikten ölürüm sanırımgörülüyo tabi göbeğim neredeyse düzleşti yanlardaki can simitleri gitti
eşim de yüzün süzüldü diyo falan ben de kendimi daha ince görüyom
yaaa eveeeettt kızlaaarr.. napıcaz ramazanda ???Yok canım almadımda almaktan korkuyorum ıste bı gaza geleyım yıne dıye soylenıyorum burda tabıkı cvp verenım oldu ama sayfada heyecan kalmadı yarışlar durdu zaten ramazanda gelıyor offf
Ama bu isveç diyeti 5 kilodan fazla kilo verecekler için uygunmuş ve hep sağlıksız diyorlar.görülüyo tabi göbeğim neredeyse düzleşti yanlardaki can simitleri gitti
eşim de yüzün süzüldü diyo falan ben de kendimi daha ince görüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?