Kalori Arkadaşım

Çok istiyorum kilo vermek, özellikle göbüşümden kurtulmak :/
Kaloriyi nasıl hesaplıyoruz? Ve neye göre günde kaç kalori almamız gerektiğine karar veriyoruz?

günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesaplıyorsun canım tam hatırlayamıyorum melekciğim diyetarkadaşım da mıydı günlük şu kadar kalori alırsan aylık şu kadar kilı verirsin diye hesaplıyordu oradan hesaplayabilirsin canım göbüş için de spor şart:15:

bu arada teşekkür ederim melekciğim sonuçları yazarım zaten kesin:1:

günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesaplıyorsun canım tam hatırlayamıyorum melekciğim diyetarkadaşım da mıydı günlük şu kadar kalori alırsan aylık şu kadar kilı verirsin diye hesaplıyordu oradan hesaplayabilirsin canım göbüş için de spor şart:15:

bu arada teşekkür ederim melekciğim sonuçları yazarım zaten kesin:1:

Çok teşekkür ederim, deneyeceğim :)

Kızlar hesapladım almam gereken kalori miktarını sonuç aşağıdaki gibi.

Hesaplama Sonuçlandı

Kilo kaybetmek için tüketmen gereken kalori: 1298 cal
Günlük alman gereken karbonhidrat miktarı: 195 g
Günlük alman gereken protein miktarı: 32 g
Günlük alman gereken yağ miktarı: 43 g

nasıl sizce?

Hesaplama Sonuçlandı

nasıl sizce?

gayet normal en az 1000 kalori almak gerekiyor zaten

Hesaplama Sonuçlandı

nasıl sizce?

buna nerden baktın canım? diyetarkadaşım da başka gösteriyordu da

100 günüm kaldı:72::72:
canım 2 rakamlılara düşüyorsun hayırlısı ile çarçabuk geçer inş. :21::21:

hoşbuldummm başlıyorum vallahi bugün
bakalım inşallah bu sefer kısa süreli olmaz :50:
melinda canım bu defa hepbirlikteyiz kısa süreli olmaz merak etme bende hayatımın en uzun zayıflama çabası içerisindeyim:52::52::52:

Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsün:34: Dikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim:1:
Melekciğim hastalığın bitiyormuş tartıya bir çıkıyormuşsunki 5 kg gitmiş:53::53: çok güxzel olur . Bu dönemde ister istemez şişkinlikte oluyor vucutta takma kafana sen çok iyi veriyon maşallah:34::34:

Hesaplama Sonuçlandı

nasıl sizce?

canım bunu nasıl hesapladın. 1298 kalori çok iyi bence. Ben hep 1000 in altına iniyorum yinede bomba gibiyim :43:

2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

kızlar birisi bu detoksu bana açıklayabilir mi :):3:

Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.68 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.7 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.73 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.75 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.78 kg verirsiniz

ben de 1000i çok geçirmesem iyi olcak.. ahh bi de spor yapabilsem :14:

2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

canım kahvaltıyı zaten yazıyor aynen öyle olacak ne fazla nede eksik.öğlende yağsız ayranın içine haşlanmış bakliyatlar ve salatalık koyulacak 2 gün saddece bunlar başka bir gıda yok sıvı içebilirsin ama

ben yarın bunu yapacağım işte:32::32:
nesine açıklama istiyorsun canım:)

kaç kilosun canım?

ah canım sorma spor eksikliği bendede mevcut :14::14:

canım kahvaltıyı zaten yazıyor aynen öyle olacak ne fazla nede eksik.öğlende yağsız ayranın içine haşlanmış bakliyatlar ve salatalık koyulacak 2 gün saddece bunlar başka bir gıda yok sıvı içebilirsin ama
çok saol canımtamda o yağsız ayranı anlamadıydım çok teşekkür ederim. :32::32:
ben yarın bunu yapacağım işte:32::32:
nesine açıklama istiyorsun canım:)
ayranın içinemi hepsini katacağım onu anlayamadıydım saolsun dapidap gayet güzel açıklamış :51:

55.3 kiloyum ve 51 olmak istiyorum :14:
düğün zamanı 51 li kilolara gelmiştim ne güzel.. ki ben 53 ten yukarı çıkan biri de değildim
şimdi çok şiş hissediyorum kendimi göbek, yan kısımlar çok fazla

ay canım bende birazcık kilon var zannettim. 4.3 kilo fzlalık içinmi bu kadar üzülüyorsun :47::47::47::14:

canım 2 rakamlılara düşüyorsun hayırlısı ile çarçabuk geçer inş. :21::21:

melinda canım bu defa hepbirlikteyiz kısa süreli olmaz merak etme bende hayatımın en uzun zayıflama çabası içerisindeyim:52::52::52:

Detoksunda başarılar canım inşallah faydasını görürsün:34: Dikkat ediyorum canım kaçamak yapmıyorum eskisinden az yiyorum ama değişme olmaması çok ilginç bu hastalık bitsin bakalım düzelecek miyim:1:
Melekciğim hastalığın bitiyormuş tartıya bir çıkıyormuşsunki 5 kg gitmiş:53::53: çok güxzel olur . Bu dönemde ister istemez şişkinlikte oluyor vucutta takma kafana sen çok iyi veriyon maşallah:34::34:

canım bunu nasıl hesapladın. 1298 kalori çok iyi bence. Ben hep 1000 in altına iniyorum yinede bomba gibiyim :43:

Canım iyi de :) ben yediğim şeylerin kalorisini nasıl hesaplayıp kendimi ayarlayacağım onu düşünüyorum.

Back
X