üniversitedeyken yurdun etrafındaki sitenin birinde sünnet düğünü vardı. aldım oda arkadaşımı gittim. bi oynadıkki varya oooo. pist sayemizde boş kalmadı. anane geldi siz kimsiniz kızlar dedi. yurtta öğrenciyiz dedik. teşekkür etti. saolun şenlendirdiniz düğünümüzü diye

bende oyle delıyımdır ayda ama bu Ankara cok kısıtlıyor benı bızım salonada beklerız
kızım o takıların hepsi ödünç borç gibi düşün. takılar karşılarla düğün mü yapılır ayol.
valla para olmayınca oluyor cnm bende oyle derdım ama kalkısdık bır ıse ıns yuzume gozume bulastırmam
ben kendi düğünümü kendim organize ettim. saolana kadar ben buldum ben tuttum. yemekler bilmem neler şarkıcısı pastacısı vırtı zırtı.... 1 hafta içinde hallettim. ay yoksa alacakları yoktu beni

bende sunnetın herseyıyle ılgılenıyorum cunku ne kadar cok sorarsan o kadar karısma hakkı buluyor buyukler esımle gıttık gezdık salonu tutduk kıyafetler kaldı organızasyonda tamam aklımda uygulama ve alacaklar var ıste
20 kişi yazmışsın ama 200 olacak sanırım. 20 kişiyse evinde yap

aman 200 tabı kız acele yazacagım dıye
neden sünnet annesi beyaz giyiyormuş ay iyice manyadı millet yaa oğluyla mı evleniyormuş da gelin gibi beyaz giyecekmiş.
sen gönlüne göre giy kuzum. dinleme onu bunu. ne renk yakışıyorsa git al giy güzelce.
ay bi de kırk kınası diye bi b.k uydurmuşlar çok güldüm yaa. çocuğun kırkı çıkarken kına gecesi yapıyon annesi kızı bindallıları giyiyor.

ay ne aptalca yaaa.

hep bu organizasyon firmalarının çıkardığı şeyler bunlar.

yok baby shower lar falan filanlar.

çerçevenin içinde fotoğraf çekinmeler.