Bildiğin kavrulmuş yiyorum.kavrulmamış çiğ kuruyemişler çok zararlı değil mesela kavrulmamış badem yiyebilirsin
Dün akşam nerdeyse bir kase yedim. Ceviz, badem, kaju, fındık, antep fıstığı, sonra da enerji patlaması yaşadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğin kavrulmuş yiyorum.kavrulmamış çiğ kuruyemişler çok zararlı değil mesela kavrulmamış badem yiyebilirsin
Kız saat daha 10 bile değil, sen güne kaçta başladın?
afiyet olsun canım. aynı patlamayı cuma günü de yaşayacaksın gibi geliyor banaBildiğin kavrulmuş yiyorum.
Dün akşam nerdeyse bir kase yedim. Ceviz, badem, kaju, fındık, antep fıstığı, sonra da enerji patlaması yaşadım.
Kız saat daha 10 bile değil, sen güne kaçta başladın?![]()
bu gidişle bu gün 5 lt içeceksin
Bu entry beni benden aldı şu anda, hayatımda nadir zamanlarda yaşadığım iğrenç duyguları yaşadım, resmen o kokuyu aldımafiyet olsun canım. aynı patlamayı cuma günü de yaşayacaksın gibi geliyor bana
su konusunda idolüm sensin.
kızım ben senle yarışmicam artık ne su içiyon ne beni içmeye teşvik ediyon aaaaa.....
bu arada wc ye gittim .
lütfen arkadaşlar iş yerlerinde kakanızı yapmayın.
azönce gittim birisi taze taze yapmış anlaşılan. bana bu işkenceyi yapmaya hiç hakkı yoktu. hakkımı helal etmiyorum ona. nerdeyse koku üstüme sinecekti.
midem bulandı midemm...su içmediğim kadar var yaniii
adama ağız tadıyla diyet yaptırtıp su içirtmiyorlar yaaa
hayır yaptın kakanı bari temizle terbiyesiz.
çalışmaktan bende nefret ediyorum.
artık eskisi gibi sünnet düğünü yapılmıyor fazla. sen ne diye yapıcan . masraf gereksiz yorgunluk. hem sünnet düğünleri bana hava atma gibi geliyor. müslüman olmanın bi şartını yerine getirip bunu neden eğlenceye şölene çeviriyoruz hiç anlamıyorum. ben oğlum olsaydı yapmazdım düğün.
Takı takılırsa masrafı çıkarırsın oradanHaklısın cnm aslında cok buyuk bırsey dusunmuyorum ama Ankara da ne kadar buyuk dusunmesende sonuc ve masrafı buyuk oluyor acıkcası cok hevesım vardı dugun yapacagım dıye sonra yok yapmayayım dedım sonra kayınvalıde mevlut falan dıye tutdurunca acıkcası bırazda ınada bındı bırazda bız kendı basımıza bırsey yapmak ıstıyoruz ne bıleyım gelırsınız oynamaya kızlar olmamı
çok takılcagını zannetmıyorum benım ailem Ankarada degıl cunku tabı yıne en yakınlarım gelır ama gelemeyenler neyse bındık bır alamete gıdıyoruz bakalım korkutmayın benı kızlar cok pınpırık bırısıyım zatenTakı takılırsa masrafı çıkarırsın oradan![]()
Canım zaten ne kadar kişi davet edersen o kadar masrafınız olur.çok takılcagını zannetmıyorum benım ailem Ankarada degıl cunku tabı yıne en yakınlarım gelır ama gelemeyenler neyse bındık bır alamete gıdıyoruz bakalım korkutmayın benı kızlar cok pınpırık bırısıyım zaten
İnş öyle olur açıkcası bir işe kalkıştık ama elimizde bir birikim yok bilmiyorum cok stres olduğum bir konu sonuç iyi olur inş bizimde ne fazla 20 kişi olur diyoruz salonda zaten oyle tuttuk elbiseler masalar tavsiyeniz varsa hatta kızlar bu konuyla ılgılı cok ıhtıyacım var hıcbır problem yaşamak ıstemıyorumCanım zaten ne kadar kişi davet edersen o kadar masrafınız olur.
Biz haziran ayında amcamın cocuklarının sünnetini yaptık, restoranda olmuştu, 300-400 kişi civarında davetli vardı.
Masrafının tamamını karşıladı takılar. Üstüne kalmıştı bile.
Amcamın eşi kırmızı renk bi elbise giymişti, hiç abartı değildi..İnş öyle olur açıkcası bir işe kalkıştık ama elimizde bir birikim yok bilmiyorum cok stres olduğum bir konu sonuç iyi olur inş bizimde ne fazla 20 kişi olur diyoruz salonda zaten oyle tuttuk elbiseler masalar tavsiyeniz varsa hatta kızlar bu konuyla ılgılı cok ıhtıyacım var hıcbır problem yaşamak ıstemıyorum
bende bu konuyla ılgılı sıze soru soracaktım hazır zaman gelmısken sunnet annesı beya gıyermıs ınternetde araştırdım hep oyle ama ben beyaz gıymek ıstemıyorum malum zaten cok fıt bır vucudum yok hatta hıc fıt degıl sızın etrafınızdakı anneler ne gıydı yada sünnet düğününde neler hoşunuza gitti aa su olsa guzel olur dedıgınız hadı bakalım bıraz konuda degısırı en azından
İnş öyle olur açıkcası bir işe kalkıştık ama elimizde bir birikim yok bilmiyorum cok stres olduğum bir konu sonuç iyi olur inş bizimde ne fazla 20 kişi olur diyoruz salonda zaten oyle tuttuk elbiseler masalar tavsiyeniz varsa hatta kızlar bu konuyla ılgılı cok ıhtıyacım var hıcbır problem yaşamak ıstemıyorum
bende bu konuyla ılgılı sıze soru soracaktım hazır zaman gelmısken sunnet annesı beya gıyermıs ınternetde araştırdım hep oyle ama ben beyaz gıymek ıstemıyorum malum zaten cok fıt bır vucudum yok hatta hıc fıt degıl sızın etrafınızdakı anneler ne gıydı yada sünnet düğününde neler hoşunuza gitti aa su olsa guzel olur dedıgınız hadı bakalım bıraz konuda degısırı en azından
üniversitedeyken yurdun etrafındaki sitenin birinde sünnet düğünü vardı. aldım oda arkadaşımı gittim. bi oynadıkki varya oooo. pist sayemizde boş kalmadı. anane geldi siz kimsiniz kızlar dedi. yurtta öğrenciyiz dedik. teşekkür etti. saolun şenlendirdiniz düğünümüzü diyeHaklısın cnm aslında cok buyuk bırsey dusunmuyorum ama Ankara da ne kadar buyuk dusunmesende sonuc ve masrafı buyuk oluyor acıkcası cok hevesım vardı dugun yapacagım dıye sonra yok yapmayayım dedım sonra kayınvalıde mevlut falan dıye tutdurunca acıkcası bırazda ınada bındı bırazda bız kendı basımıza bırsey yapmak ıstıyoruz ne bıleyım gelırsınız oynamaya kızlar olmamı
Takı takılırsa masrafı çıkarırsın oradan![]()
çok takılcagını zannetmıyorum benım ailem Ankarada degıl cunku tabı yıne en yakınlarım gelır ama gelemeyenler neyse bındık bır alamete gıdıyoruz bakalım korkutmayın benı kızlar cok pınpırık bırısıyım zaten
20 kişi yazmışsın ama 200 olacak sanırım. 20 kişiyse evinde yapİnş öyle olur açıkcası bir işe kalkıştık ama elimizde bir birikim yok bilmiyorum cok stres olduğum bir konu sonuç iyi olur inş bizimde ne fazla 20 kişi olur diyoruz salonda zaten oyle tuttuk elbiseler masalar tavsiyeniz varsa hatta kızlar bu konuyla ılgılı cok ıhtıyacım var hıcbır problem yaşamak ıstemıyorum
yok cnm yemekli fikrim yemekli bir düğüne gittikden sonra değiştir normal kuru pasta yaş pasta kanepe kuruyemiş falan olcakAmcamın eşi kırmızı renk bi elbise giymişti, hiç abartı değildi..
Bence çok abartmaya gerek yok kıyafet konusunu...
Yemekli mi olacak?
yanı bende anlamadım bu beyaz ışını nerden cıkarmıslarsa ya ınternetde gelınlık gıyen hayunlar varbenim küçük eltim oğlunun sünnetinde beyaz hafif kabarık bi abiye giyinmişti sonra aynı abiyeyi benim düğünümde de giyindi kendi akrabaları çok söylenmişti ne o gelinle mi yarışıyorsun diye![]()
üniversitedeyken yurdun etrafındaki sitenin birinde sünnet düğünü vardı. aldım oda arkadaşımı gittim. bi oynadıkki varya oooo. pist sayemizde boş kalmadı. anane geldi siz kimsiniz kızlar dedi. yurtta öğrenciyiz dedik. teşekkür etti. saolun şenlendirdiniz düğünümüzü diye
bende oyle delıyımdır ayda ama bu Ankara cok kısıtlıyor benı bızım salonada beklerız
kızım o takıların hepsi ödünç borç gibi düşün. takılar karşılarla düğün mü yapılır ayol.
valla para olmayınca oluyor cnm bende oyle derdım ama kalkısdık bır ıse ıns yuzume gozume bulastırmam
ben kendi düğünümü kendim organize ettim. saolana kadar ben buldum ben tuttum. yemekler bilmem neler şarkıcısı pastacısı vırtı zırtı.... 1 hafta içinde hallettim. ay yoksa alacakları yoktu beni
bende sunnetın herseyıyle ılgılenıyorum cunku ne kadar cok sorarsan o kadar karısma hakkı buluyor buyukler esımle gıttık gezdık salonu tutduk kıyafetler kaldı organızasyonda tamam aklımda uygulama ve alacaklar var ıste
20 kişi yazmışsın ama 200 olacak sanırım. 20 kişiyse evinde yap
aman 200 tabı kız acele yazacagım dıye
neden sünnet annesi beyaz giyiyormuş ay iyice manyadı millet yaa oğluyla mı evleniyormuş da gelin gibi beyaz giyecekmiş.
sen gönlüne göre giy kuzum. dinleme onu bunu. ne renk yakışıyorsa git al giy güzelce.
ay bi de kırk kınası diye bi b.k uydurmuşlar çok güldüm yaa. çocuğun kırkı çıkarken kına gecesi yapıyon annesi kızı bindallıları giyiyor.ay ne aptalca yaaa.
hep bu organizasyon firmalarının çıkardığı şeyler bunlar.
yok baby shower lar falan filanlar.
çerçevenin içinde fotoğraf çekinmeler.
![]()
yok cnm yemekli fikrim yemekli bir düğüne gittikden sonra değiştir normal kuru pasta yaş pasta kanepe kuruyemiş falan olcak
yanı bende anlamadım bu beyaz ışını nerden cıkarmıslarsa ya ınternetde gelınlık gıyen hayunlar var
ya ne kadar kızsakda ınsan kendını malesef bu carkın ıcınde buluyor gecende fotografcıya bı soralım ne kadardır sunnet cekımı dıye 600 tl dıyor dedım ben kendıme album yapmadım ne dıyorsun sen esımde adamın tarafındayms gıbı ucuz varda ıyı olmaz demezmı ay allahım boyle bır es ıle parasız pulsuz bu sıkıntıyı atlatmalıyım
dugununde hayal ettıgım kadarını anlatayım sıze kızlar cocuk tahtla gelıyor zaten o arada mavı beyaz ucan balon ıstıyorum cocukların elıne oglusum gırerken onlar tutsun sonra ne yaparlarsa sonra su dogum gunlerınde masa hazırlıyorlarya ben ondanda ıstıyorum boyle cocuklara jelıbon cıkolata seker verebılecek sekılde ve mıktarda tabı dugun başlamadan talan olma ıhtımalı yuksek onu dusunuyorum korunma nasıl olur
sonra genc osman marsıyla gırsın dıyorum sıpam bırde anne baba dans edıyormus o bı garıp ne olur bılmem bızımkı bız nıye dans edıyoruz demekye basladı sonra oynama zıplama cocuklar ıcın palyonco olacak bırde kolanyalı mantarlı sıse dagıtmayı dusunuyorum hedıye yada kınalık olarak kızlar varmı sızın fıkrınız
ben kişi sayısını anlayamadım 20 mi 200 mü??
beyaz işini kim çıkarmış anlamadım ama birileri böyle şeyleri çıkarıyor sonra bi bakmışın adet oluyor
ben kına gecemde bindallı giyinmedim kırmızı straplez abiye giyindim kına yakılacağı zaman abiyeyi çıkarıp bindallı giyin dediler yok ben istemiyorum dedim bana çok komik geliyor müsamere çocuğu gibi
sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle bir kıyafet tercih et bakma millete
foto çekimini bazı düğün salonları da yapıyor istersen bir sor zaten o fotoları oğlun büyüyünce büyük bi ihtimalle yok edecektir erkekler sünnetlerinden hiç bir fotoya tahammül edemezler ( eşinin sünnet fotosunu gören oldu mu?)
ben gördüm sözlüydük. annesi çıkardı ay bu sünnet fotosu kesilirken dedi bakma diyo bana bide . deli mi ne . kime neyi göstermiyon diyeceğdim![]()
Kızlar bu sunnet fotoğrafından kastınız kesilirkenki mi yoksa sünnet kıyafetli halleri falan mı?ayda2kilogo
34bta26
Valla bişey anladıysam ne olayım.kıyafetli halleri var mıdır kesilirken foto çektirenler