- 13 Nisan 2020
- 19
- 75
- 3
- 37
- Konu Sahibi diyetdiyett
Evet 31 yaşında iki çocuk annesi çalışan bir bayanım hayatımın hiç bir kademesinde şişman denebilecek duruma gelmedim. Ama bugün tartıya çıkınca anladım ki yaş ilerledikçe artık bir şeyler değişiyor. Sabah tam 69,6 kilo geldim gözlerime inanamadım genelde 65-66 bandında olurdum. Ne zamandır 60-61 kilo arasına düşmeyi istiyorum ama her seferinde bırakıyorum. Bu son deyip başladım. Bu arada boyum 166-167 falan . Tamam çok kararlıyım bence her şeyi kafada biter ben bir çok şeyi başarmış biri olarak bunu da başarırım Allah'ın izniyle.Burada her gün öğle arası bir 10-15 dakika forma girip bilgilendirme yapacağım. Malum evde çocuklardan dolayı pek telefon İnternet olayları olmuyor. Öğle aramda biraz tarihe not düşmek istedim geriye dönüp bakınca iyi ki karar vermişim veya ne iradesizim yarım bırakmışım diyebileceğim notlarım olsun istedim.
İş yerinde yemekler çok güzel oluyor bu ay ilk iş iş yerinden yemek yememek olmalı diye düşünüyorum. Mesela bugün pilav döner çorba salata falan vardı hadi gel yeme gel yeme ne zaman karar versem sanki bana inat sevdiğim şeyler geliyor ya. Neyse çorba salatayı bıraktım pilavı da yarım porsiyon aldım. Akşamda fırında kabak yapacağım hatta bu hafta akşam yemeklerini full kabak yapmayı planlıyorum nasıl olacak bakalım şimdi yeşil çayımı alıp mesaiye döneyim yarın bilgilendirmeler imi yaparım.
İş yerinde yemekler çok güzel oluyor bu ay ilk iş iş yerinden yemek yememek olmalı diye düşünüyorum. Mesela bugün pilav döner çorba salata falan vardı hadi gel yeme gel yeme ne zaman karar versem sanki bana inat sevdiğim şeyler geliyor ya. Neyse çorba salatayı bıraktım pilavı da yarım porsiyon aldım. Akşamda fırında kabak yapacağım hatta bu hafta akşam yemeklerini full kabak yapmayı planlıyorum nasıl olacak bakalım şimdi yeşil çayımı alıp mesaiye döneyim yarın bilgilendirmeler imi yaparım.