Hayırlı kazasız belasız gidin gelin tatlımKızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Oglum iyi şükürler olsun.Yarin gündüz dikislerini aldirmamuz gerekiyor.Bizde bu sabah 4 gibi yola cikicaz Giresun a artık orada aldiririz dikislerini .Biraz arabayı ben kullanicam biraz eşim aslında biraz heyecanlıyım arabayi kullanmayı öğrendiğimde bu yana ilk uzun yol tecrübem olucak.Sonra da eşimi Ankara ya birakicam oradan ben ve oğlum tek gelicez .Sağ salim gider geliriz inşallah.Esim Katar a gidiyor 7 ay gibi olmuycak .Belki o dönene kadar 55 olurum
Allah kavustursun insallah... uzun yol yorucu ama halledersin...Kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Oglum iyi şükürler olsun.Yarin gündüz dikislerini aldirmamuz gerekiyor.Bizde bu sabah 4 gibi yola cikicaz Giresun a artık orada aldiririz dikislerini .Biraz arabayı ben kullanicam biraz eşim aslında biraz heyecanlıyım arabayi kullanmayı öğrendiğimde bu yana ilk uzun yol tecrübem olucak.Sonra da eşimi Ankara ya birakicam oradan ben ve oğlum tek gelicez .Sağ salim gider geliriz inşallah.Esim Katar a gidiyor 7 ay gibi olmuycak .Belki o dönene kadar 55 olurum
Ne güzel canım bi düzene koymuşsun.Diyet menü uygulaması da çok iyiymiş.Her restoranda kafede menüdeki her yiyeceğin içeceğin kalorisi de yanında yazmalı.O zaman daha kontrollü olabilirdikEnerji biraz psikolojik stres olmazsa enerji oluyor genelde....benimde bazen yeme ihtiyacim cok oluyor yiyorum...ama ogle yemeginde sirkette diyet menuden almaya basladigimdan beri rahatim kilo almiyorum ekmek de yiyorum halbuki...haftada 1 yada 2 30 dakika eliptik yaptigimda benden iyisi yok
Ne hızlı bir hayatın var maşallah.Hepsinin üstesinden gelirsin diye düşünüyorum o enerji sende var ta buradan hissediliyorKızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Oglum iyi şükürler olsun.Yarin gündüz dikislerini aldirmamuz gerekiyor.Bizde bu sabah 4 gibi yola cikicaz Giresun a artık orada aldiririz dikislerini .Biraz arabayı ben kullanicam biraz eşim aslında biraz heyecanlıyım arabayi kullanmayı öğrendiğimde bu yana ilk uzun yol tecrübem olucak.Sonra da eşimi Ankara ya birakicam oradan ben ve oğlum tek gelicez .Sağ salim gider geliriz inşallah.Esim Katar a gidiyor 7 ay gibi olmuycak .Belki o dönene kadar 55 olurum
Yaaa harikasın var ya
afiyet olsun tatlım.Bu hafta toparlarsın eminim.Ben de spor olayinı toparlamalıyım.Sıkılaşmam lazım.Plank programimın 5.günü bitti.En az 6000 adım atmaliyım diye düşünüyorum.Günaydın kızlar. Kahvaltım 270 kalori. Geçen hafta iştahım çok açıktı. Bu hafta toparladım şükür. Umarım pazartesi tartı da öyle söyler
Sağol canım. Hafta içi arkadaşımla yürüyorum. Bir kişi daha katılmak istedi. 3 kişi yürüyoruz canım. Daha eğlenceli oluyorafiyet olsun tatlım.Bu hafta toparlarsın eminim.Ben de spor olayinı toparlamalıyım.Sıkılaşmam lazım.Plank programimın 5.günü bitti.En az 6000 adım atmaliyım diye düşünüyorum.
Aslında surekli yürüdüğüm bir arkadaşım vardı.Nasıl yürüdüğümüzü anlamıyorduk bile..Hatta benim ihmalkarliğım diye düşünüyorum.O da yürümek istiyor..Dün çıktık iyi oldu.Bundan sonra arkadaşımı ekmeyim bariSağol canım. Hafta içi arkadaşımla yürüyorum. Bir kişi daha katılmak istedi. 3 kişi yürüyoruz canım. Daha eğlenceli oluyor
Pazartesi tatlım. Bu hafta herkesin maşallahı var. Bol eksili bir hafta olucak sanırım. Bakalım şampiyon kim olacak merakla bekliyorum doğrusuBugünü 1013 kaloriyle kapatıyorum. Birazdan plank ve kısa bi tüm vücut workoutu yapacağım. Bu arada tartı günü ne zaman ya ben onu bilmiyorum
Pazartesi tatlım. Bu hafta herkesin maşallahı var. Bol eksili bir hafta olucak sanırım. Bakalım şampiyon kim olacak merakla bekliyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?