Vücudunu tanımak çok önemli sebebini anlamışsın ne güzelEminim cnm önceden de baklagil yemezdim çok ama dün emin oldm artık bağırsak floram düzelene kadar mercimek leblebi sadece
Günaydınlar herkese tan35 bu 57 kiloya kalori sayimiylami düştün nekadar zaman sürdü acaba merak etimBu arada herkese günaydin fıstiklar.Kaçamaksız hafta sonu diliyorum hepimize
Çok geçmiş olsun kurubaklagillerin bazıları genellikle bendede rahatsızlık yaratıyor.oyuzden 1 cay kasigi kimyon atıyorum içlerine pisirirken sorun olmuyor bilgin olsun canimGecmiş olsun tatlım..Önceden nohut dokunuyor muydu belki de başka yediğin bir şey dokundu,nohut yedikten sonra ortaya çıktı
Hadi ucuz atlatmışsın 1 kilo ile canım insan evine gelince daha düzenli besleniyor eksilere başlarsın artik merak etmeGünaydın hanımlar
Dün döndük eve bu sabah ilk işim tartılmak oldu tabii ki. 1 kg almışım çok şükür daha kötüsü olmadı kaldığım yerden devam ediyorum bugün kontrollü ve sağlıklı beslenmeye başladım hedefim 1500ü geçmemek ve kesinlikle (en azından bir süre) işlenmiş gıda ve abur cubur tüketmemek.
Tatilden sadece 1 kilo alarak dönmüş olman fevkalade bence tatlımGünaydın hanımlar
Dün döndük eve bu sabah ilk işim tartılmak oldu tabii ki. 1 kg almışım çok şükür daha kötüsü olmadı kaldığım yerden devam ediyorum bugün kontrollü ve sağlıklı beslenmeye başladım hedefim 1500ü geçmemek ve kesinlikle (en azından bir süre) işlenmiş gıda ve abur cubur tüketmemek.
Sormayın kızlar baya endişelenmiştim ama kendi çapımda spor yapmaya çalışmıştım fitness yüzme ne kadar gücüm yettiyse sanırım onların yüzü suyu hürmetine ucuz atlattımTatilden sadece 1 kilo alarak dönmüş olman fevkalade bence tatlım
1 kilo bence sorun degil toparlarsin hizlica...Sormayın kızlar baya endişelenmiştim ama kendi çapımda spor yapmaya çalışmıştım fitness yüzme ne kadar gücüm yettiyse sanırım onların yüzü suyu hürmetine ucuz atlattım
Çok geçmiş olsun kurubaklagillerin bazıları genellikle bendede rahatsızlık yaratıyor.oyuzden 1 cay kasigi kimyon atıyorum içlerine pisirirken sorun olmuyor bilgin olsun canim
Benim de sabaha geçti cnm neyse kiVücudunu tanımak çok önemli sebebini anlamışsın ne güzeldün bende de o tarz bir şey oldu ama sebebini anlayamadım.Dışardan bir şey yedim ama hep aynı yediğim yerdendi anlam veremedim yani hatta devam etse coronadan bile şüphelenecektim ama devam etmedi neyse ki
Ben saç dökülmesi için ceviz yağı ve de himalaya marka şampuan kullanmaya başladım canım. Biraz fayda etmeye başladı sanki.Selam, sabah 2 yumurta ve 2 dilim tam bugday ekmegi birazda peynir yedim...30 dak eliptik yaptim . Bu ara her aksam cekirdek yada patlamis misir yiyorum eski atistirma aliskanliklarim zorluyor bunu seyreltmem lazim...
Saclarim cok dokuluyor solagrin biotin vitaminini siparis ettim deneyecegim bakalim faydasi olacak mi.?
Bravo canım 1 kilo olan ödem bile olabilir. Çünkü insan kendi evinden çıkınca lavabo düzeni dahi değişiyor. Çabucak toparlarsın inşallah.Sormayın kızlar baya endişelenmiştim ama kendi çapımda spor yapmaya çalışmıştım fitness yüzme ne kadar gücüm yettiyse sanırım onların yüzü suyu hürmetine ucuz atlattım
B12 ne baktırabildin mi canımSelam, sabah 2 yumurta ve 2 dilim tam bugday ekmegi birazda peynir yedim...30 dak eliptik yaptim . Bu ara her aksam cekirdek yada patlamis misir yiyorum eski atistirma aliskanliklarim zorluyor bunu seyreltmem lazim...
Saclarim cok dokuluyor solagrin biotin vitaminini siparis ettim deneyecegim bakalim faydasi olacak mi.?
canım aslında Mart ayında 66 civarında başladım diyete...sadece kafama göre karbonhidrat ve şekeri keserek başladım.sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyordum.bir de spor yapıyordum bölgesel...günlük 20 dk civarinda..çok yavaş veriyordum başlarda.. Bir gün az yediğimi düşünürken o gün ne yediğimin kalorisini hesapladım..Günlük almam gerekenden azcık yediğimi farkettim.Meger yedigim küçuk seyler fazladan kaloriymiş.Günaydınlar herkese tan35 bu 57 kiloya kalori sayimiylami düştün nekadar zaman sürdü acaba merak etim
yüzme cidden etkili tatlım.Ben de tatili o yüzden ucuz atlattımSormayın kızlar baya endişelenmiştim ama kendi çapımda spor yapmaya çalışmıştım fitness yüzme ne kadar gücüm yettiyse sanırım onların yüzü suyu hürmetine ucuz atlattım
Ben saç dökülmesi için ceviz yağı ve de himalaya marka şampuan kullanmaya başladım canım. Biraz fayda etmeye başladı sanki.
1600 gayet iyi tatlım. Bu hafta süperdin bence. Ben pek istikrarlı olamadım bu hafta yine 2 bin kalori aldım bugün1600 kalori oldu bugün ya kızlar malesefyürüyüş 6 bin adım :)
1600 gayet iyi tatlım. Bu hafta süperdin bence. Ben pek istikrarlı olamadım bu hafta yine 2 bin kalori aldım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?