Evet aslında hepimiz hemen hemen aynıyız ben de eskiden her gün tartılırdım tartıda fazla görünce de hemen bozardımBen daha çok kilo vermem durunca bozuyorum diyet yapmak kendimi kısıtlamak ya böyle özgürlük gitmiş gibi geliyo bazen halbuki kimse kısıtlamıyo sadece sabretmem gerekiyo o da zor oluyo ama tatili de eksiyle atlatırsam of uçarımbi de annemler şerbetli tatlı alıp iştahla yediğinde ya da pazar kahvaltısında patatesli yumurtaya dayanmak zor oluyo
Tatilde spor imkanın olursa elinden geldiğince yap canım ben 1 kiloyla atlattıysam sen de yaparsın çünkü kalori sayımını filan bırakmıştım ilk günler saymaya çalıştım baktım olmuyor bıraktım ama her fırsatta spor yapmaya çalıştım ve işe de yaramış görünüyorBen daha çok kilo vermem durunca bozuyorum diyet yapmak kendimi kısıtlamak ya böyle özgürlük gitmiş gibi geliyo bazen halbuki kimse kısıtlamıyo sadece sabretmem gerekiyo o da zor oluyo ama tatili de eksiyle atlatırsam of uçarımbi de annemler şerbetli tatlı alıp iştahla yediğinde ya da pazar kahvaltısında patatesli yumurtaya dayanmak zor oluyo
Evet aslında hepimiz hemen hemen aynıyız ben de eskiden her gün tartılırdım tartıda fazla görünce de hemen bozardım
Haftasonu kahvaltılarına şöyle çözüm bulabiliriz kahvaltıda istediğimiz gibi yiyelim ok ama akşamı sadece 1 kase çorbayla geçiştirelim bunu yapcağımıza inanıyorsak kahvaltıda serbest olalım
Yüzme imkanım olcak bi de yürüyüş yaparımTatilde spor imkanın olursa elinden geldiğince yap canım ben 1 kiloyla atlattıysam sen de yaparsın çünkü kalori sayımını filan bırakmıştım ilk günler saymaya çalıştım baktım olmuyor bıraktım ama her fırsatta spor yapmaya çalıştım ve işe de yaramış görünüyor
Şöyle aynı oluyor hesapladım deli gibi yediğim bir kahvaltıda max 1200 kalori alıyorum o kadar yiyince akşama tok gibi oluyorsun akşam yemeği niyetine 1 kase çorba yetiyor yetmese de sabah homini gırtlak yediklerini düşünerek teselli buluyorsun.1500 kalori benim koruma kalorim yani bu yöntemle hem gözün doyuyor hem de haftasonu kahvaltı keyfinden mahrum kalmıyorsunVallaha mı işe yarar mı sen sonraki gün tartılınca aynı mı kalıyo böyle cnm
tebrikler tatlımGünaydınlar herkese. Bugünkü kilom 83.7. Geçen haftadan -400 gram eksik.
Ay benim eşim de "bi' daha mı gelicez dünyayaaaaaa" diye diye yedi, yedirdi namıııssıııız, hayır ben zaten dünden razıyım bari sen yapma zalım. 2. sloganı da "n'olacak yeeeaaa". Dün uyardım bakalım, çarşamba itibariyle diyete dönüyorum, ayağını denk al, durduk yere aile içi şiddet yaşama dedim, kısmetYa evet aynen öyle yediklerimi gram gram hesaplayıp artanı abur cubura devrediyorum artık bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum.Beni bu hale getiren de bizzat eş kişisidir.Akşamları çay içmeyen beni çaya alıştırdı ve çayın yanında abur cubura işte kilo almaya da öyle başladım.
Siz de kızlar belki benim gibi çok önemsemediğiniz detaylar yüzünden kilo problemi yaşıyorsunuz bi ölçüp tartın bakalım kendinizi
ben eve gidince tartılacağım. Kameri ay başlangıcı. O yüzden hepimiz bu hafta ağır gelebiliriz benceKızlar ben de de fark yok 61.8 yani -200gr annemlerde analog tartıdan bakıyordum eve gelip dijitale bakınca böyle çıktı, belki o eksi bile yoktur yani
harikasın canım. Sen ve Pelin koruma zamanı adına umutlandırıyor beni.Kilom 51.8 tatilden önceki kilomdan 100 g az.Bu kilolarda kalsam 52 yi geçmesem yeter bana
Mükemmel gidiyorun canimin içi..Kilom 51.8 tatilden önceki kilomdan 100 g az.Bu kilolarda kalsam 52 yi geçmesem yeter bana
kolay gelsin canımKızlar ben bu hafta annemdeyim salça isleri başladı malesef burada baskulde yok bu hafta bildirim yapamayacagim haftaya insallah
Teşekkürler cnmkolay gelsin canım
Ben aynen dedigin gibiyim..hayatim boyunca istahli olmadim..tatli sevmem ama aksam yedigim abur cubur bana kilo aldirdi.Ya evet aynen öyle yediklerimi gram gram hesaplayıp artanı abur cubura devrediyorum artık bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum.Beni bu hale getiren de bizzat eş kişisidir.Akşamları çay içmeyen beni çaya alıştırdı ve çayın yanında abur cubura işte kilo almaya da öyle başladım.
Siz de kızlar belki benim gibi çok önemsemediğiniz detaylar yüzünden kilo problemi yaşıyorsunuz bi ölçüp tartın bakalım kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?