Kalori sayarak zayıflıyoruz

Evet aslında hepimiz hemen hemen aynıyız ben de eskiden her gün tartılırdım tartıda fazla görünce de hemen bozardım
Haftasonu kahvaltılarına şöyle çözüm bulabiliriz kahvaltıda istediğimiz gibi yiyelim ok ama akşamı sadece 1 kase çorbayla geçiştirelim bunu yapcağımıza inanıyorsak kahvaltıda serbest olalım

Tatilde spor imkanın olursa elinden geldiğince yap canım ben 1 kiloyla atlattıysam sen de yaparsın çünkü kalori sayımını filan bırakmıştım ilk günler saymaya çalıştım baktım olmuyor bıraktım ama her fırsatta spor yapmaya çalıştım ve işe de yaramış görünüyor

Vallaha mı işe yarar mı sen sonraki gün tartılınca aynı mı kalıyo böyle cnm

Yüzme imkanım olcak bi de yürüyüş yaparım

Vallaha mı işe yarar mı sen sonraki gün tartılınca aynı mı kalıyo böyle cnm
Şöyle aynı oluyor hesapladım deli gibi yediğim bir kahvaltıda max 1200 kalori alıyorum o kadar yiyince akşama tok gibi oluyorsun akşam yemeği niyetine 1 kase çorba yetiyor yetmese de sabah homini gırtlak yediklerini düşünerek teselli buluyorsun.1500 kalori benim koruma kalorim yani bu yöntemle hem gözün doyuyor hem de haftasonu kahvaltı keyfinden mahrum kalmıyorsun

Ay benim eşim de "bi' daha mı gelicez dünyayaaaaaa" diye diye yedi, yedirdi namıııssıııız, hayır ben zaten dünden razıyım bari sen yapma zalım. 2. sloganı da "n'olacak yeeeaaa". Dün uyardım bakalım, çarşamba itibariyle diyete dönüyorum, ayağını denk al, durduk yere aile içi şiddet yaşama dedim, kısmet

Asıl başka bir şey deniyorum bu hafta aslında bitince yazacaktım ama şimdi yazayım bari
2 gündür kalori saymıyorum ama birkaç yıldır saya saya az çok öğrendim gibi
Bu haftayı saymadan takribi kapatıcam bakalım gelecek hafta beni nasıl bir sonuç bekliyor olacak yani yavaş yavaş normalleşme sürecine geçiyorum.
Eğer önümüzdeki hafta sonuç beni tatmin ederse saymadan devam edicem baktım ki yok olmuyor takrar saymaya devam

Ben aynen dedigin gibiyim..hayatim boyunca istahli olmadim..tatli sevmem ama aksam yedigim abur cubur bana kilo aldirdi.
Kilo vermek bence kolay ama uzun sure tutmak daha zor yapilan arastirmalar verilen kilolarin 1-2 yil icinde tekrar alindigini gosteriyor yeme aliskanligi degismedikce kalici olmuyor...kilo verme motivasyonu gecince dahada zor...grup beni motive tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…