Kalori sayarak zayıflıyoruz

kız ne ara yürüyon o kadar...kıskandım
1 saati ya da 80 dakikası tempolu rutin yürüyüşüm oluyor canım. Geri kalan da gideceğim yerlere yaya giderek işlerimi hallediyorum öyle tamamlanıyor. Hepsi tempolu yürüyüş değil. Örneğin arabayı uzak yerde park edip yürüyerek gidiyorum alışverişe, eczaneye VS.

Ben akademisyenim. Iş yeri esnek oluyor. Eve gitmeden kampüs içinde 3 arkadaş hergün düzenli yürüyoruz.
Ben öğrenci olabileceğinizi düşünmüştüm. Öğrenciler çok aktif olur ya sürekli oradan oraya hareket halindeler. En azından biz öyleydik. Gerçekten bravo.

Ben öğrenci olabileceğinizi düşünmüştüm. Öğrenciler çok aktif olur ya sürekli oradan oraya hareket halindeler. En azından biz öyleydik. Gerçekten bravo.
yok canım doktoram bitmek üzere. Ama şuan öğrenci falan da yok, o yüzden bayağı rahatız. Evde de çocuk olmadığı için sadece eşim ve ben. Çok yükümlülüğüm olmuyor. Rahat yürüyorum o sebeple.

Olmadı olamadı maalesef 2 bin kalori oldu bugün. Yarın inşallah.
Sorma bugün benim için de çok kötüydü..Bir türlü doymadım doyamadım1500 ü geçtim sanırım.Neler oluyor bana anlamadım..Bu hafta hep aç hissettim kendimi..900 kalori bile bana yeterdi de tamamlamak için uğraşırdım
Neyse yarın telafi etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…