İyi tatillerMerhabalar bu hafta ailemle tatilin tadını çıkarıcam kızlar pazartesi görüşmek üzeresizi seviyorum
1200 kalori +13000 adım attım bugün kızlarBugün kalorim 1250 kızlarr...yeni programıma göre haftada yarım kilo vermek için 1300 kalori almam gerekiyormuş.Bakalım ne olucak bu hafta
kız ne ara yürüyon o kadar...1200 kalori +13000 adım attım bugün kızlar
1 saati ya da 80 dakikası tempolu rutin yürüyüşüm oluyor canım. Geri kalan da gideceğim yerlere yaya giderek işlerimi hallediyorum öyle tamamlanıyor. Hepsi tempolu yürüyüş değil. Örneğin arabayı uzak yerde park edip yürüyerek gidiyorum alışverişe, eczaneye VS.kız ne ara yürüyon o kadar...kıskandım
Ben öğrenci olabileceğinizi düşünmüştüm. Öğrenciler çok aktif olur ya sürekli oradan oraya hareket halindeler.Ben akademisyenim. Iş yeri esnek oluyor. Eve gitmeden kampüs içinde 3 arkadaş hergün düzenli yürüyoruz.
tebrikler canım...Harika valla.Bu yürüyüşle ideal kilona en yakın zamanda kavuşursunBen akademisyenim. Iş yeri esnek oluyor. Eve gitmeden kampüs içinde 3 arkadaş hergün düzenli yürüyoruz.
yok canım doktoram bitmek üzere. Ama şuan öğrenci falan da yok, o yüzden bayağı rahatız. Evde de çocuk olmadığı için sadece eşim ve ben. Çok yükümlülüğüm olmuyor. Rahat yürüyorum o sebeple.Ben öğrenci olabileceğinizi düşünmüştüm. Öğrenciler çok aktif olur ya sürekli oradan oraya hareket halindeler.En azından biz öyleydik. Gerçekten bravo.
Zamanla bünyen daha çok alışacaktır canımBenim bugün de 1650 kalori oldu. Çok istesemde daha fazla kısmakta zorlanıyorum kalorileri. Neyse geç olsunda güç olmasın
Bende öyle umuyorum tatlım.Zamanla bünyen daha çok alışacaktır canım
Olmadı olamadı maalesefKızlaar kaçamaksız hafta sonu diliyorum hepimize
Sorma bugün benim için de çok kötüydü..Bir türlü doymadım doyamadımOlmadı olamadı maalesef2 bin kalori oldu bugün. Yarın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?