- 9 Eylül 2017
- 355
- 988
- 103
- 51
Evet kesinlikle motivasyon çok önemli hiç birimizin emeği boşa gitmesinBen aynen dedigin gibiyim..hayatim boyunca istahli olmadim..tatli sevmem ama aksam yedigim abur cubur bana kilo aldirdi.
Kilo vermek bence kolay ama uzun sure tutmak daha zor yapilan arastirmalar verilen kilolarin 1-2 yil icinde tekrar alindigini gosteriyor yeme aliskanligi degismedikce kalici olmuyor...kilo verme motivasyonu gecince dahada zor...grup beni motive tutuyor
Canım günaydın.Burada ki tartı analog hala 65 gösteriyor.Ama 64 kusurlerde olduğunu düşünüyorum.En iyi rakamı evde vericem inşallah yani haftaya pazartesi.Burada kesinlikle ekmek tatlı asla yemedim.İyi gidiyorum yani .Haftaya burada daha aktif olucam inşallah
Sen çok güzel gitmişsin harikasınKızlar seminerler başladı..yoğunluk sebebiyle gelemedim.Ama herşey yolunda.Bu haftayı güzel değerlendirmek istiyorum.56 ları görmek istiyorum.56.9999...
teşekkür ederim tatlım.Nerelerdesin yahuuu bitir artık şu işlerini.özledik vallaSen çok güzel gitmişsin harikasın
MükemmelBugün kalorim 1200. 12 bin adım attım kızlar.
Canım inşallah 1 Eylül de evdeyim.teşekkür ederim tatlım.Nerelerdesin yahuuu bitir artık şu işlerini.özledik valla
iyi eğlenceler tatlımMerhabalar bu hafta ailemle tatilin tadını çıkarıcam kızlar pazartesi görüşmek üzeresizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?