- 19 Ekim 2019
- 378
- 1.190
- 113
Yarın dikkat et bence. Bu haftaki emeklerinin karşılığını Pazartesi tartıda gördükten sonra yap ne yapacaksan.Olsun canımcım haftaya toparlarsınyarın da belli değil benm bu hafta da tatile gidicez bakalım nolcak
Çok tebrik ediyorum canım. İradeni ve istikrarını takdir ettim.canım aslında Mart ayında 66 civarında başladım diyete...sadece kafama göre karbonhidrat ve şekeri keserek başladım.sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyordum.bir de spor yapıyordum bölgesel...günlük 20 dk civarinda..çok yavaş veriyordum başlarda.. Bir gün az yediğimi düşünürken o gün ne yediğimin kalorisini hesapladım..Günlük almam gerekenden azcık yediğimi farkettim.Meger yedigim küçuk seyler fazladan kaloriymiş.
Sanırım Nisan ortasından itibaren kalorimi hesaplamaya başladım.Bir de boş kalori almamaya gayret gösterdim.Sanirım 4 ayda 9 kilo civarı verdim.sporumu da pek aksatmadım.sadece geçen ay memleketimdeydim ve o ay hiç kalori hesaplamadım fakat yine de dengeledim ve hiç kilo almadım.1 ay korudum kilomu.yani 1 ayı çıkarirsam 3 ayda verdim.Hızlı kilo vermek istemedigim için memnunum bu süredenkusura bakma biraz uzun oldu 54-55 te bırakmak ve korumak istiyorum.
teşekkür ederim canım.sabir sabir sabır...çok önemli..acele ettikçe strese giriyor insan.Çok tebrik ediyorum canım. İradeni ve istikrarını takdir ettim.
Bende 3 yıl önce 3 ayda vermiştim 9 kilo kadar Bu yıla kadar korudum ama koronavirus sayesinde aldım bu senecanım aslında Mart ayında 66 civarında başladım diyete...sadece kafama göre karbonhidrat ve şekeri keserek başladım.sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyordum.bir de spor yapıyordum bölgesel...günlük 20 dk civarinda..çok yavaş veriyordum başlarda.. Bir gün az yediğimi düşünürken o gün ne yediğimin kalorisini hesapladım..Günlük almam gerekenden azcık yediğimi farkettim.Meger yedigim küçuk seyler fazladan kaloriymiş.
Sanırım Nisan ortasından itibaren kalorimi hesaplamaya başladım.Bir de boş kalori almamaya gayret gösterdim.Sanirım 4 ayda 9 kilo civarı verdim.sporumu da pek aksatmadım.sadece geçen ay memleketimdeydim ve o ay hiç kalori hesaplamadım fakat yine de dengeledim ve hiç kilo almadım.1 ay korudum kilomu.yani 1 ayı çıkarirsam 3 ayda verdim.Hızlı kilo vermek istemedigim için memnunum bu süredenkusura bakma biraz uzun oldu 54-55 te bırakmak ve korumak istiyorum.
canım insanlar o kadar çok kilo veriyor ki(30-40 kilo veren arkadaşım var)...bizim vereceğimiz kilo ne ki onlarınkinin yanında.mutlaka verirsin ve vericez...Bu da son olucak.60 dan inmeye başlayınca herşey oturmuş oluyor beslenme konusunda..zaten fazla yiyince miden alarm veriyorBende 3 yıl önce 3 ayda vermiştim 9 kilo kadar Bu yıla kadar korudum ama koronavirus sayesinde aldım bu sene( acaba kalori sayarak dahamı cabuk verdin diye merak ettim teşekkürler açıklama için....56 hedefim benimde 2 ayda 6 kilo versem iyi olur bu günü 1000 kalori ve 1 saat sporla kapadım artık acıkma olmuyor düzene alıştım bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum önümde uzun birr yol var daha bakalim dayanabildigim yere kadar gideceğim bende...
Haklisin canım 3 sene önce 57 kiloyu gördüm ben insan kilo verdiğini gördükçe bırakmak istemiyor azcik daha azcik daha diye,hatta ben diyeti bıraktığımda diğer abur cuburlari ve kalorili şeyleri yemek içimden bile gelmiyordu 2 sene 59 da kalabildim korudum ama bu karantinada saldım sanirim neyse zararın neresinden dönülse kardır diyelim, birde su var vereceğin kilo azaldikca gram gram gitmeye başlıyor haftalık vücut savunmaya geçiyor sanirim o direnci kırıp sabırla bırakmamak gerekiyorcanım insanlar o kadar çok kilo veriyor ki(30-40 kilo veren arkadaşım var)...bizim vereceğimiz kilo ne ki onlarınkinin yanında.mutlaka verirsin ve vericez...Bu da son olucak.60 dan inmeye başlayınca herşey oturmuş oluyor beslenme konusunda..zaten fazla yiyince miden alarm veriyor
HosgeldinKızlar selamlar, yoldan geldik tartılamıyorum bu yüzden. Ancak kilo aldım, biliyorum.
Adet dönemim de başlıyor. 1-2 gün tartılamam, salı ya da çarşamba kilo bildirimi yapıp dönüyorum aranıza.
Umarım siz benim gibi yapmamışsınızdır, emekler boşa gitti, pek üzgün değilim, değdi diyebilirim.
Bu foruma ilk katıldığımda kilo tablosunda sizin verdiğiniz kilo dikkatimi çekmişti. 85 kilodan 74 kiloya kadar inmişsiniz. Ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu acaba merak ettimKızlar selamlar, yoldan geldik tartılamıyorum bu yüzden. Ancak kilo aldım, biliyorum.
Adet dönemim de başlıyor. 1-2 gün tartılamam, salı ya da çarşamba kilo bildirimi yapıp dönüyorum aranıza.
Umarım siz benim gibi yapmamışsınızdır, emekler boşa gitti, pek üzgün değilim, değdi diyebilirim.
Canımız sağ olsun, sağlık olsun da kilo alınır da verilir de. Ciddi ciddi başlamak için motivasyonum var, üzerime olan kıyafet yokHosgeldinBu tatilde ayarı kaçıran tek ben değilim anlaşılan okadar yedik içtik içtik şimdi hepbirlikte veririz insallah...
Mayıs ayınca başlamıştım, mayıs, haziran, temmuz 3 ayda verdim, spor olarak sadece yürüyüş, ona da temmuzda başladım. Her gün yürümedim, kasları dinlendirmek gerekiyormuş çünkü.Bu foruma ilk katıldığımda kilo tablosunda sizin verdiğiniz kilo dikkatimi çekmişti. 85 kilodan 74 kiloya kadar inmişsiniz. Ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu acaba merak ettim
C Capanin Gururu Teyom sanırım dediğin gibiymiş bugün 1 kg ın 600 g ı gitmiş.Çok mutluyum kızlar.Ramazandan beri o kadar emek verdik emeklerimiz boşa gitmesinBravo canım 1 kilo olan ödem bile olabilir. Çünkü insan kendi evinden çıkınca lavabo düzeni dahi değişiyor. Çabucak toparlarsın inşallah. ❤
Ah o alarmları dinlesek sorun kalmayacakcanım insanlar o kadar çok kilo veriyor ki(30-40 kilo veren arkadaşım var)...bizim vereceğimiz kilo ne ki onlarınkinin yanında.mutlaka verirsin ve vericez...Bu da son olucak.60 dan inmeye başlayınca herşey oturmuş oluyor beslenme konusunda..zaten fazla yiyince miden alarm veriyor
Hoş geldin canım sen değdi diyorsan değmiştirKızlar selamlar, yoldan geldik tartılamıyorum bu yüzden. Ancak kilo aldım, biliyorum.
Normal canim degerlerim...dermotologuma randevu istedim ancak 6 eylulde musaitmis hala fasilali calisiyor birde ona soracam bakalimB12 ne baktırabildin mi canım
Evet cnm düşün 2 parça çikolata yerine koca bir elma yitebiliyorsun ve faslasıyla doyuyorsunC Capanin Gururu Teyom sanırım dediğin gibiymiş bugün 1 kg ın 600 g ı gitmiş.Çok mutluyum kızlar.Ramazandan beri o kadar emek verdik emeklerimiz boşa gitmesin
Aslında ben sorunumu kabullenememiştim bir türlü ama sorunum abur cubur.Artık eminim abur cuburu kesince kalorim bana yetiyor da artıyor bile
Ya evet aynen öyle yediklerimi gram gram hesaplayıp artanı abur cubura devrediyorum artık bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum.Beni bu hale getiren de bizzat eş kişisidir.Akşamları çay içmeyen beni çaya alıştırdı ve çayın yanında abur cubura işte kilo almaya da öyle başladım.Evet cnm düşün 2 parça çikolata yerine koca bir elma yitebiliyorsun ve faslasıyla doyuyorsun
Ya evet aynen öyle yediklerimi gram gram hesaplayıp artanı abur cubura devrediyorum artık bu bağımlılıktan kurtulmak istiyorum.Beni bu hale getiren de bizzat eş kişisidir.Akşamları çay içmeyen beni çaya alıştırdı ve çayın yanında abur cubura işte kilo almaya da öyle başladım.
Siz de kızlar belki benim gibi çok önemsemediğiniz detaylar yüzünden kilo problemi yaşıyorsunuz bi ölçüp tartın bakalım kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?