Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar dün gece geldik ama toparlayamadım çekme helva üzümlü nokul filan derken 76ya doğru emin adımlarla ilerliyorum 1 eylül uğurlu günüm olsun salı başlıyorum inş tekraraslında çok yüzmesem de günlük 15 bin adım oldu en az ama yetmedi tabi . fee fi fo Roka35 canlar sizin vücut dengeye oturduğu için kilo almanız daha zor biz de o günleri görürüz inşallah

Hoşgeldin tatlım seni tekrar aramızda görmek güzel

Kızlar ben diyetisyene gittim, ama liste istemedim, yani biz yemekten hoşlanan bir aileyiz, bana almam gereken kaloriyi söylemesini istedim sadece.
1650 vermek için almam gereken kaloriymiş, bana çok geldi bu ama adam her ne kadar şu an belli olmasa da kaslarımın olduğunu, onların beni kurtardığını söyledi. Kilom 77 ama sadece 9 kilo yağ varmış vücudumda. Sadece diyorum çünkü 77 kilo için bana çok iyi geldi, 9 kilo gidince 68 kilo oluyor, e 68 de öyle zayıf bir kilo değil bence. Neyse, yine de 1600 tamamlamamaya çalışıyorum.

Eğer verebilirsem bu 9 kiloyu vücudumun aldığı şekle göre tamam ya da devam diyeceğim.

Süper bi yüzde cnm

Sen de toparlarsın canım ben de bayağı korkmuştum ama 1 haftaya toparlandı sen de öyle olursun inş
Bu yol zaten çooookk uzun ve iniş çıkışlı o yüzden hedefimizi unutmadan arada tökezlesek de devam etmek şart

İnşallah kuzucum aynen uzun bir yol hatta ömür boyu

1 Eylül ugurlu günün olsun canımın içi..Birseyler oturdugu icin kilo almak zor gibi görünse de inanılmaz korkuyorum.Cünkü ben hemen kilo alanlardanım.Kilo vermek inan kolay bir sure sonra...Asıl en az 1 -2 yıl korumak önemliymiş..iste o zaman vücut bir seyleri oturtuyormuş.

İnşallah uğurlu geliir tşk

Ya kızlar cumaya kadar o kadar iyi gidiyordum ki 200 g bile vermiştim.Cuma günü birden sapıttım gelsin aşureler gitsin haftasonu kahvaltıları Adetim de kapıda amaaaaan napıyım yaa valla ben hep böyleyim kendimi biliyorum haftaya çeki düzen verir sonra salarım son 8 yılım böyle geçti kilomu ve bedenimi koruyor muyum evet.Benim düzenim böyle oturmuş Böyle gelmiiiş böyle giderimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…